master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
סשן סְחוּג
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
master xy(שולט) • 23 במרץ 2011
זה הרבה זמן רץ לי בראש ואני יודע שיש שאלות שרק כאן המקום לשאול - ובכן , יש בדעתי לבצע סשן סְחוּג בכלבה היפה שלי .
לא ביצעתי מחקר מקיף על מהות הסחוג , אבל כפי שהבנתי שמקורו מתימן ( הכלבה הזאת חצי תמנייה ) ומכינים אותו מתערובת של פלפלים חריפים ורצוי אדומים עם כוסברה שום ועוד כמה תבלינים . אני רוצה למרוח על גופה הצחור והבתולי סחוג כולל בתחת ובכוס . ( כן , אני יודע שזה נשמע הזוי , אבל חשקה נפשי לראות אותה צורחת כשהתחת שלה בוער ולא מהצלפות ) נכון . זה יכאב לה וישרוף לה . אבל אני חייב לעשות לה את זה כי אהבתי לכלבה זאת שורפת לי בלב ומכאן הצורך לאזן את השריפה הבוערת בי . תובנות . עיצות רפואיות , וטיפים לעתיד שורף וזורח יתקבלו בברכה . אנא !! תהיו רצינים . בברכה . |
|
אופק קסומה |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
המממ....
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
אופק קסומה • 23 במרץ 2011
אם האהבה הזו שבליבך כל כך שורפת, לא יותר פשוט לחבק אותה חזק חזק, להביט לה עמוק בעיניים ולהגיד לה שאתה אוהב אותה?
מה היא עשתה לך רע שאתה רוצה לשרוף לה את הכוס? עדיף לך ללקק לה אותו. תאמין לי, אין הוכחת אהבה יותר טובה מזה. |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
Re: המממ....
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
אופק קסומה כתב/ה: אם האהבה הזו שבליבך כל כך שורפת, לא יותר פשוט לחבק אותה חזק חזק, להביט לה עמוק בעיניים ולהגיד לה שאתה אוהב אותה?
מה היא עשתה לך רע שאתה רוצה לשרוף לה את הכוס? עדיף לך ללקק לה אותו. תאמין לי, אין הוכחת אהבה יותר טובה מזה. וזה שמצליף בישבנייך עד שהם רואים כחול/סגול/ורוד/שחור . מה הוא עשה לך ? לא יותר פשוט לחבק אותך חזק חזק ולהביט לך עמוק בעיניים אופקלה ? |
|
דולצה קוראזון |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
דולצה קוראזון • 23 במרץ 2011
שכחת בעיקר את הפתח הטבעי. כמות מכובדת מזה בפה. ואחרי שוידאת מריחה עם הלשון בכל הפה, ובליעה - גאג. המשך הסשן יהיה מענין. והיא תודה לך. ולי.
|
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
דולצה קוראזון כתב/ה: שכחת בעיקר את הפתח הטבעי. כמות מכובדת מזה בפה. ואחרי שוידאת מריחה עם הלשון בכל הפה, ובליעה - גאג. המשך הסשן יהיה מענין. והיא תודה לך. ולי.
רשמתי לפני . תודה . |
|
אופק קסומה |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
Re: המממ....
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
אופק קסומה • 23 במרץ 2011
master xy כתב/ה: אופק קסומה כתב/ה: אם האהבה הזו שבליבך כל כך שורפת, לא יותר פשוט לחבק אותה חזק חזק, להביט לה עמוק בעיניים ולהגיד לה שאתה אוהב אותה?
מה היא עשתה לך רע שאתה רוצה לשרוף לה את הכוס? עדיף לך ללקק לה אותו. תאמין לי, אין הוכחת אהבה יותר טובה מזה. וזה שמצליף בישבנייך עד שהם רואים כחול/סגול/ורוד/שחור . מה הוא עשה לך ? לא יותר פשוט לחבק אותך חזק חזק ולהביט לך עמוק בעיניים אופקלה ? אני מבטיחה להודיע לך כשיהיה אחד כזה. |
|
kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 23 במרץ 2011
אם תמרח לה את זה רק על העור סביר להניח שחוץ מעקצוץ וגירודים לא נעימים וגם זה לא בהכרח לא יקרה כלום.
הרעיון של לשים בפה ולאטום בגאג טוב ,רק קח בחשבון שזה יהרוס את תחושות הטעם שלה לפחות לכמה ימים טובים. חריף אינו נספג בבלוטות טעם, הוא יוצר השתקה של הולכה עצבית ,ולכן לא מרגישים טעם וגם גירויים עדינים אחרים. דרך אגב זה הסיבה למה לא שותים אלכוהול חזק עם חריף,האחד מגביר את השני,והמיים לא ממש עוזרים. בעניין התחת,ישרוף ויכול לגרום אפילו לדימום קל, הכל תלוי במבנה ומידת העדינות שלה שם,אפשר אחריי זה לנקות עם חוקן,ולמזער את הנזק. לא הייתי ממליצה לשים בנרתיק,מסביב אפשר אבל לא קרוב לחדירה,הרקמות בנרתיק הרבה יותר עדינות ורגישות לדברים מהסוג הזה,יכול לגרום לדלקת(בגלל חומציות האזור ומבנה הרקמות ),דימום ולכאב מאוד בעייתי אחריי כן,ובינינו אתה לא רוצה להגיע איתה למיון ולהסביר למה יש לה סחוג בכוס אם אתה כבר כזה אקסטרמיסת תמרח על הזין ותן לה למצוץ,תבוא לספר אחר כך איך הייה |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
kasandra כתב/ה: אם תמרח לה את זה רק על העור סביר להניח שחוץ מעקצוץ וגירודים לא נעימים וגם זה לא בהכרח לא יקרה כלום.
הרעיון של לשים בפה ולאטום בגאג טוב ,רק קח בחשבון שזה יהרוס את תחושות הטעם שלה לפחות לכמה ימים טובים. חריף אינו נספג בבלוטות טעם, הוא יוצר השתקה של הולכה עצבית ,ולכן לא מרגישים טעם וגם גירויים עדינים אחרים. דרך אגב זה הסיבה למה לא שותים אלכוהול חזק עם חריף,האחד מגביר את השני,והמיים לא ממש עוזרים. בעניין התחת,ישרוף ויכול לגרום אפילו לדימום קל, הכל תלוי במבנה ומידת העדינות שלה שם,אפשר אחריי זה לנקות עם חוקן,ולמזער את הנזק. לא הייתי ממליצה לשים בנרתיק,מסביב אפשר אבל לא קרוב לחדירה,הרקמות בנרתיק הרבה יותר עדינות ורגישות לדברים מהסוג הזה,יכול לגרום לדלקת(בגלל חומציות האזור ומבנה הרקמות ),דימום ולכאב מאוד בעייתי אחריי כן,ובינינו אתה לא רוצה להגיע איתה למיון ולהסביר למה יש לה סחוג בכוס אם אתה כבר כזה אקסטרמיסת תמרח על הזין ותן לה למצוץ,תבוא לספר אחר כך איך הייה תודה . תארתי לעצמי שהקטע הוגינאלי יהיה לא מומלץ בעליל ויכול לגרום לה לנזקים . קיבלתי גם תימוכין לכך מפורום רפואי בנושא ( שאלת תם והזויה שכמעט אושפזתי בגינה להסתכלות ) לעניין הפה - זה נשמע אחלה . לעניין התחת - זה נשמע מדהים בייחוד אם היא קשורה . לעניין הזין - תודה , אבל לא . |
|
צלילה |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
צלילה • 23 במרץ 2011
ועוד אני חשבתי שאני דומית מסוכנת
תהנה לך אני אישית מעדיפה רעיונות אחרים אבל הכוונה הכללית ורוח הדברים מדליקה . |
|
kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
23 במרץ 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 23 במרץ 2011
master xy כתב/ה: kasandra כתב/ה: אם תמרח לה את זה רק על העור סביר להניח שחוץ מעקצוץ וגירודים לא נעימים וגם זה לא בהכרח לא יקרה כלום.
הרעיון של לשים בפה ולאטום בגאג טוב ,רק קח בחשבון שזה יהרוס את תחושות הטעם שלה לפחות לכמה ימים טובים. חריף אינו נספג בבלוטות טעם, הוא יוצר השתקה של הולכה עצבית ,ולכן לא מרגישים טעם וגם גירויים עדינים אחרים. דרך אגב זה הסיבה למה לא שותים אלכוהול חזק עם חריף,האחד מגביר את השני,והמיים לא ממש עוזרים. בעניין התחת,ישרוף ויכול לגרום אפילו לדימום קל, הכל תלוי במבנה ומידת העדינות שלה שם,אפשר אחריי זה לנקות עם חוקן,ולמזער את הנזק. לא הייתי ממליצה לשים בנרתיק,מסביב אפשר אבל לא קרוב לחדירה,הרקמות בנרתיק הרבה יותר עדינות ורגישות לדברים מהסוג הזה,יכול לגרום לדלקת(בגלל חומציות האזור ומבנה הרקמות ),דימום ולכאב מאוד בעייתי אחריי כן,ובינינו אתה לא רוצה להגיע איתה למיון ולהסביר למה יש לה סחוג בכוס אם אתה כבר כזה אקסטרמיסת תמרח על הזין ותן לה למצוץ,תבוא לספר אחר כך איך הייה תודה . תארתי לעצמי שהקטע הוגינאלי יהיה לא מומלץ בעליל ויכול לגרום לה לנזקים . קיבלתי גם תימוכין לכך מפורום רפואי בנושא ( שאלת תם והזויה שכמעט אושפזתי בגינה להסתכלות ) לעניין הפה - זה נשמע אחלה . לעניין התחת - זה נשמע מדהים בייחוד אם היא קשורה . לעניין הזין - תודה , אבל לא . מה לא סיפרו לך שרופאים זה עם יחסית מקובע? גם כן מצאת באיזה פורום לשאול שאלות מהסוג בסוף עוד יפנו אותך להסתכלות אצל הפסיכיאטר |
|