DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} |
לפני 13 שנים •
25 במרץ 2011
שמתם לב לאחרונה לגל המלכות בתשלום ששוטף את הכלוב?
לפני 13 שנים •
25 במרץ 2011
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 25 במרץ 2011
כאילו... אין לי בעיה. הן רוצות לספק שרותים תמורת כסף - סבבה. עניין שלהן.
אבל זה מתחיל ממש לבאס שכל בחורה שניה (ממש ככה) שאתה פונה אליה פתאום נותנת לך ישר טלפון. ואז אתה יכול להיות בטוח במאה אחוז שזו מלכה בתשלום. יש מלא מלא כינויים כאלו לאחרונה. אתה מתחיל לדבר איתן במטרה להכיר לקשר ומתברר שהן בכלל כאן בשביל תלוש משכורת. זה מבאס. אי אפשר להסדיר את העניין? |
|
קנטור(שולט){חתולהלה} |
לפני 13 שנים •
25 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
25 במרץ 2011
קנטור(שולט){חתולהלה} • 25 במרץ 2011
אני חושב שצריך אפשרות לדווח על פרופילים שנוגדים את התקנות של האתר.
כמו שיש לייק צריך להיות DISLIKE. |
|
Brave girl |
לפני 13 שנים •
25 במרץ 2011
ככה זה כשיש מיתון...
לפני 13 שנים •
25 במרץ 2011
Brave girl • 25 במרץ 2011
אנשים מחפשים כסף טוב וכמה שיותר מהר
אני לא אגיד מה אני חושבת על "מלכות בתשלום".... בכל אופן, מקווה שתימצא.. |
|
אנאלון(נשלט) |
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
אני לא בטוח שיש קו מפריד במדויק
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
אנאלון(נשלט) • 26 במרץ 2011
בין מלכות בתשלום לבין אלה שהם לא
אני יודע על מלכות מפוארות מהסצנה פה בכלוב שאוהבות לקבל הרבה תמורה בעד האגרה אז נכון שזה לא מקצוען העיקרי אבל יש גם מלכות בתשלום שזו להם השלמת הכנסה מתובלת בהנאה בהעיה של נשלט מצוי כמוני אם הוא כבר מתפתה ללכת למלכה בתשלום למצוא אחת שבאמת נהנית מזה |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
נולי • 26 במרץ 2011
קנטור כתב/ה: אני חושב שצריך אפשרות לדווח על פרופילים שנוגדים את התקנות של האתר.
כמו שיש לייק צריך להיות DISLIKE. לא duslike זה betashlum כנראה לא הבנת. כי נראה שיש כאלו שאוהבים אותן מאוד אחרת לא היו קיימות..... |
|
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} |
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 26 במרץ 2011
סבבה שיאהבו (למרות שמשיחות שלי עם נשלטים אחרים הם דווקא מתעצבנים ולא אוהבים. אבל נגיד).
ושיעסקו במה שטוב להן. לא אמרתי שלא. אבל זה לא המקום. הן נותנות שירות. מי שרוצה מלכה בתשלום יודע איך להשיג מספר טלפון. פותח דפי זהב או אנערף מחפש בגוגל ומגיע ישר לאתר שלהן. אבל למה "להסתנן" בעשרות כינויים שונים... ולאחר מספר מסרים של היכרות לדחוף מספר טלפון? אין בשביל מה לטלפן הרי זה מאה אחוז מלכה בתשלום. זה גורע מההנאה שבאתר. זה כמו שאתה רץ לטלפון וסקרן מי זה ופתאום "שלום זה סקר"... או "בקשר למנוי לעיתון יש לנו מבצע" מעניין ממש. |
|
teacher(שולט) |
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
תיאום ציפיות
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
teacher(שולט) • 26 במרץ 2011
זה רק הוגן כלפי הלקוחות הפוטנציאלים שידעו שהם צריכים לשלם על זה.
ומראש, אחרת זו פשוט הונאה. הייתי מצפה מכל אלה שטוענות לכך שזהו מקצוע לגיטימי שיגידו מילה על האתיקה שלו. ורובי - אנשים שנהנים ממשהו "כתחביב" או כאלה שעושים את זה כמקצוע לכל דבר מחזיקים סט שונה של כללים - שווה להכיר את זה ולהתייחס בהתאם. |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
ניצול לשמו...
לפני 13 שנים •
26 במרץ 2011
כלבלב אנושי • 26 במרץ 2011
יתרה מזאת,
יש "מלכות" שלפני שיודעות מי ומה אני, וברור שלא מספקות פרטים לגבי עצמן - מי הן, מהיכן, איך נראות וכו'... הן כבר דורשות שאטעין להן את הטוק-מן... מקווה שאתם מגיבים כמוני...בחוסר תגובה... ואומר שוב, אין לי בעיה לפנק הגבירה, גם בתשורות כספיות ומתנות, אך עוד לפני שבכלל ביררנו אם יש התאמה ?! מקווה שלא כמו במקרים אחרים - באתר שלנו הפראיירים לא קיימים וגם לא מתחלפים...!!!! |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
27 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
27 במרץ 2011
הרמאפרודיטה • 27 במרץ 2011
זה לא גל ולא גאות, זה המקצוע העתיק בעולם,
ואתם אלו שמספקים להם את התעסוקה - כי הן כוסיות, כי הן יפות, כי הן עושות את מה שאתם רוצים שהן יעשו, וקוראות לעצמן מלכות על הדרך. ככל שהביקוש להן יישאר בעינו - הן יתרבו. וזה בדיוק מה שקורה. בכל יום אני מקבלת אין ספור הצעות לסשן בתשלום, ואני בטוחה שאני לא היחידה... כן, היו לי יחסים ארוכי טווח עם נשלטים. כן, קיבלתי מתנות. לעיתים פרגון כלכלי. לעיתים מימון. מעולם לא ביקשתי, מעולם לא הדפסתי חשבונית. וכן, זה גרם לי להנאה גדולה. הרגשתי מוערצת מוערכת ומועצמת. and i am a material girl.... ואז שמתי לב שנשלטים שניהלתי איתם אינטראקציה כזו או אחרת, מתקשרים באופן חופשי לחלוטין עם מלכות בתשלום, ואין להם שום בעיה עם זה. איך זה גורם לי להרגיש כשאני רואה את זה? חינמית. זולה. פראיירית. ולפתע מתחשק לי גם לגבות מכולם כסף. אבל לא, אני לא גובה תשלום. מעדיפה להיות נערת ליווי ולא זונת בדס"מ. לבסוף אני פשוט מאבדת אמון ועניין בכולם באופן קולקטיבי. אז במקום שולטת-נשלט, זה קליינט-נפקנית. האם זו אשמת הכוסיות שמתפרנסות מכך ? לא. אפשר לומר שזו הביצה והתרנגולת. |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
27 במרץ 2011
Re: תיאום ציפיות
לפני 13 שנים •
27 במרץ 2011
L איה • 27 במרץ 2011
teacher כתב/ה: זה רק הוגן כלפי הלקוחות הפוטנציאלים שידעו שהם צריכים לשלם על זה.
ומראש, אחרת זו פשוט הונאה. הייתי מצפה מכל אלה שטוענות לכך שזהו מקצוע לגיטימי שיגידו מילה על האתיקה שלו. ורובי - אנשים שנהנים ממשהו "כתחביב" או כאלה שעושים את זה כמקצוע לכל דבר מחזיקים סט שונה של כללים - שווה להכיר את זה ולהתייחס בהתאם. בסד"ו בקשתך איננה סבירה לאור העובדה שמי שמכבדת את כללי הכלוב, דהיינו - עורכת הפרדה מלאה בין הימצאותה כאן מיתוך בחירה בסגנון חיים סאדו-מזוכיסטי ובין השליטה המקצועית , לא תעלה על נס את משנתה על גביי הפורומים בכלוב, ולו רק כדי לא לתת במה לביזיון שבהתנהלות אלו המשתמשות בכלוב כפלטפורמה פרסומית, או הנותנות שרותי מין בלויית אקססוריז מתחום הפטיש ופגועות קשות בתחום כולו. יש לי הרגשה שבקשות לעסוק 'באתיקה' של שליטה מקצועית (שכבר טענתי בעבר ששליטה בתשלום אינה בהכרח או אפילו לרוב עונה על ההגדרה מקצועית) הן הרמה להנחתה כוון שברור לכל שאין אתיקה בשום תחום שהינו חף מכל הכשרה מוסדרת. השולטות המקצועיות אינן מקשה אחת, ואף אחת אינה רשאית לדבר בשם רעותה, או בשם מתחרותיה העיסקיות. במידה ובקשתך לדיון עיניני באשר ללגיטימיות של מקצוע זה לא תשמש כפלטפומה פרסומית מחד גיסא, ושרשור סחי להשתלחויות בחזכת "הכל מותר והרשות נתונה, הלא הן כולן זונות" מאידך גיסא, הייתי שמחה להאיר כמה נקודות למחשבה. ליל תענוגות, ליבנת |
|