ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אומנות הפיתוי - קטע של גברים "קטנים" או דבר לגיטימ

nomorenomore
לפני 13 שנים • 1 באפר׳ 2011

אומנות הפיתוי - קטע של גברים "קטנים" או דבר לגיטימ

nomorenomore • 1 באפר׳ 2011
אומנות הפיתוי, PICK UP ART, סארג'ים, סגירות, KC, BJC, FC וכל השיט הזה.

בתאכלס, השיטה היא להוציא את הבחורה "טיפשונת", "טומטומית" לבוא אלייה ביציאה חלקלקה, לא מאתגרת אינטלקטואלית.

לבוא אל בחורה עם עלבונות קטנים. לא לדעת לקבל לא ולהמשיך לדחוף, עד שהיא תסכים, או תזעק "אונס" או לפחות תהיה בדרך לשם. פרסיסטט הם קוראים לזה.

יש הרבה דברים דפוקים בשיטה הזו, במיוחד אותם הגברים שבמקום להיות עצמם, מוכנים לשלם סכום בעל ארבע ספרות לאיזה "חלקלק" שילמד אותם "לזיין", ואת מי לזיין, בחורות חסרות ביטחון עצמי שנופלות לגברים שמעליבים אותם עם נגיעות גוף פה ושם? נו באמת.

עליבות, מישהו?

השיטה פאטתית ועלובה כ"כ, הגברים שעושים אותה, תאכלס רוצים לזיין בתחבולות, הגברים שלומדים אותה, זה גברים חסרי ביטחון עצמי, שמגבירים בטחון עצמי בדרך הכי מפגרת שיש, והנשים שנופלות לזה, זה פשוט עצוב.

בעיקרון, שיטה שובניסטית, להוציא את האישה טיפשה וקטנה.

אני מעדיף את האישה שלי "עם ביצים" שלא נופלת לכל תחבולה שאיזה אידיוט עם לשון חלקלקה מנסה למכור לה.

בתאכלס, מה כיף בזה? הרי השיטה עצמה אידיוטית. מה שעצוב זו ה"תורה" שעשו סביב זה.

הכתבה נכתבה על ידי, בהשראת כתבה בעיתון סטודנטים של בן גוריון.

*** הכותב היה מנוי באתר שכזה בגיל 19, ניסה כמה פעמים, הבין שזה מטומטם ולא בשבילו.
    התגובה האהובה בשרשור
Episode​(לא בעסק)

אהמ...

Episode​(לא בעסק) • 1 באפר׳ 2011
אי אפשר להלחם בתחנות רוח צ'ילה.
תמיד יהיו בנות שיתלהבו מהגברים האלו.

הגברים האלו שיש להם לשון חלקלקה,
הגברים האלו שמחליטים שהם רוצים את X והם ילמדו אותה ואז יבואו ללחוץ לה על הכפתורים הנכונים.
הגברים האלו שיעשו ממישהי שלכאורה מאוד חכמה כזאת "קטנה" בשביל שתרגיש שזהו מצאה את גבר חלומותיה.

אני לא יודעת אם לרחם על הבנות האלו.
או שזה עושה להן את זה או שהן עד כדי כך תמימות ונאיביות?

דוחה.אבל מה לעשות
האתר הזה גדוש בחרא מכלכך הרבה כיוונים.
רק למענך
רק למענך • 1 באפר׳ 2011
קשה לי להאמין שיש בחורה שתרצה תחנונים שלומדים תשטויות האלה...
מצד שני..קשה לי להאמין שיש חנונים שמשלמים כדי ללמוד לזין בחורות...

מסקנה:
אני שוקל לפתוח קורס
icon_wink.gif
Lakshmi​(נשלטת)

Re: אומנות הפיתוי - קטע של גברים "קטנים" או דבר לג

Lakshmi​(נשלטת) • 1 באפר׳ 2011
Sparafucile כתב/ה:

בתאכלס, השיטה היא להוציא את הבחורה "טיפשונת", "טומטומית" לבוא אלייה ביציאה חלקלקה, לא מאתגרת אינטלקטואלית.

לבוא אל בחורה עם עלבונות קטנים. לא לדעת לקבל לא ולהמשיך לדחוף, עד שהיא תסכים, או תזעק "אונס" או לפחות תהיה בדרך לשם. פרסיסטט הם קוראים לזה.

יש הרבה דברים דפוקים בשיטה הזו, במיוחד אותם הגברים שבמקום להיות עצמם, מוכנים לשלם סכום בעל ארבע ספרות לאיזה "חלקלק" שילמד אותם "לזיין", ואת מי לזיין, בחורות חסרות ביטחון עצמי שנופלות לגברים שמעליבים אותם עם נגיעות גוף פה ושם? נו באמת.

עליבות, מישהו?

השיטה פאטתית ועלובה כ"כ, הגברים שעושים אותה, תאכלס רוצים לזיין בתחבולות, הגברים שלומדים אותה, זה גברים חסרי ביטחון עצמי, שמגבירים בטחון עצמי בדרך הכי מפגרת שיש, והנשים שנופלות לזה, זה פשוט עצוב.

אני מעדיף את האישה שלי "עם ביצים" שלא נופלת לכל תחבולה שאיזה אידיוט עם לשון חלקלקה מנסה למכור לה.

*** הכותב היה מנוי באתר שכזה בגיל 19, ניסה כמה פעמים, הבין שזה מטומטם ולא בשבילו.

חחחח יש בחורות שנמשכות לבחורים שמוציאים אותן קטנות, "טומטומיות" (אהבתי את האולד סקול עם השימוש במילה הזו)? אם כן, הן באות קטנות חחחחח

לא חושבת שהבנתי על איזה שיטה אתה מדבר, לא נראה לי שבאמת יש גברים שמשלמים לאנשים כדי שילמדו את הדברים האלו,
נראה לי שאתה צריך להפסיק לראות סרטי קיטש דביקים ומטופשיםicon_smile.gif

מה שכן..
לשון חלקלקה, תמיד היתה ותמיד תהיה הנשק הכי חזק של האדם, לא משנה דת גזע ומין.
nomorenomore

Re: אומנות הפיתוי - קטע של גברים "קטנים" או דבר לג

nomorenomore • 1 באפר׳ 2011
TAKARA כתב/ה:
Sparafucile כתב/ה:

עליבות, מישהו?

חחחח יש בחורות שנמשכות לבחורים שמוציאים אותן קטנות, "טומטומיות" (אהבתי את האולד סקול עם השימוש במילה הזו)? אם כן, הן באות קטנות חחחחח

לא חושבת שהבנתי על איזה שיטה אתה מדבר, לא נראה לי שבאמת יש גברים שמשלמים לאנשים כדי שילמדו את הדברים האלו,
נראה לי שאתה צריך להפסיק לראות סרטי קיטש דביקים ומטופשיםicon_smile.gif

מה שכן..
לשון חלקלקה, תמיד היתה ותמיד תהיה הנשק הכי חזק של האדם, לא משנה דת גזע ומין.

לא רק שיש קורסים, הקורסים אשכרה מוציאים אנשים לשטח, כמו קניוני עזריאלי ומלמדים להתחיל עם בחורות בלייב. כמובן שכל קורס שכולל מספר כזה או אחר של מפגשים, עולה כמה אלפי שקלים.

תבדקי באינטרנט, תראי שזה ועוד איך קיים. בחול אפילו יותר.
Beta Male
Beta Male • 1 באפר׳ 2011
מבחינתי זו שיטה עלובה כי לא הייתי מוכן להיות עם מישהי שהצלחתי לעשות ממנה עלובה וקטנה,זה מקטין גם אותי