העבד ר(נשלט){MISTRESSS} |
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
געגועים להוד מעלתה המיסטרססס - תאור הסשין
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
העבד ר(נשלט){MISTRESSS} • 3 בינו׳ 2004
סשיין רציתם...
סשיין כזה, כמו שחוויתי עם מלכתי לאחר ציפיה ארוכה לא יוכלו כל המילים לתאר ולהעביר את החוויה, את ההרמוניה שבין מלכה לעבד שלה, את השילוב שבין כאב לתשוקה, את הכח של איחוד רצונותיה לשלוט בגוף, בנפש וביצרים ורצונותיו להכנע, להתרפס ולהשלט על יד הוד מעלתה. אבל אתם צמאים... רוצים לראות דם רוצים לשמוע פרטים ובמצוות מלכתי ובהשראתה אנסה להעביר לכם דרך המילים חלקים מעוצמת החוויה העילאית. "בואי זונה שלי" קראה לי מלכתי "בואי ותראי לי את התחת שלך" והוסיפה "את התחת שכה התגעגעתי אליו" על בירכי הסתובבתי מפנה את ישבני העגול לעבר מלכתי הישבן אליו כה התגעגעה הישבן הנכסף למגע הקר של ידה הענוגה ידה דחפה קלות את ראשי למטה הצמדתי את המצח לריצפה קפוץ כולי, מחכה, דרוך ידה ליטפה את הישבן החשוף "שחרר" ניסתה להרגיע את העבד האומלל הרובץ לרגליה "תודה מלכתי" לחשתי לתוך הריצפה כשהתחילה סוטרת על לחיי ישבני הרך "שתיים תודה מלכתי"המשכתי לספור ולהודות על החינוך שקיבלתי ממלכתי מלכתי חפנה את הלחי האדומה, הכואבת, מחליקה את אצבעה לחור הפתוח לפניה, לוחצת, מכאיבה. נהימות כאבי גברו כאשר אצבע שניה נדחפה לתוך ישבני "בלי משחה" ציינה "רצית שאקרע אותך! נכון?" צחקה כשצעקתי מכאב כאשר אצבעותיה הסתובבו בתוך התחת הפתוח "מה את?" שאלה "אני הזונה שלך מלכתי" מיהרתי להשיב "כן מלכתי" עניתי לשאלתה הבאה "אני רוצה שתקרעי לי את התחת מלכתי" "אז קבלי עוד אחת" ואצבעה השלישית נדחפה בכח תוך גרימת כאב עצום לתחת הסובל "תודה מלכתי" לחשתי "תודה" וידה המשיכה וחפרה בתוך התחת עמוק, חזק כ ו א ב "תספרי זונה" לחשה בקול אכזרי לתוך אזני כאשר התרוממתי מעוצמת הכאב וניסיתי להתישר "תספרי יחד איתי" "אחת מלכתי, שתיים מלכתי, שלש מלכתי" ספרתי את האצבעות התקועות בתחת שלי "אאאאאאאייייייירבע מלכתי" נדחפה גם הרביעית "אייי" זעקתי כאשר סובבה את ידה עמוק בתחת שלי "אאאיייי" היתה הזעקה כשהיד הסתובבה חזרה "תודה" לחשתי כשהרגשתי את ידה נשלפת החוצה "תודה" רעדתי כולי מכאב והשפלה כמה עלוב הייתי, רובץ על 4 כואב, רועד, מתנשם וישבני המונף והסובל סובל למען הנאתה הבילעדית של מלכתי כואב כדי לספק את יצריה של מלכתי יד מלטפת הרגיעה את הישבן הצורב אבל המישחה שהתלוותה אליה רמזה על הבאות "היום 4 אצבעות בפעם הבאה 5" המשיכה להתעלל בנפשי "ואחר כך כל היד" צחקה "כן מלכתי" עניתי נבוך, מביט בפניה היפות מביט בעיניה מלאות האושר וההנאה "סדר את שערי" לחשה ברוך ידעתי…. ריציתי את מלכתי על בירכי זקוף עמדתי מולה, מביט בחיוכה השטני, ידעתי שזה יבוא, אבל לא ידעתי מה ואיפה ועד כמה תהה עוצמת הכאב וההשפלה היא הביטה בערגה בעיני המפוחדות, חודרת, מאיימת ואני מולה חסר אונים, כנוע, נשלט סידרתי על פי פקודתה את שיערה, מרגיע את עצמי וסממני התשוקה ניקרים היטב על הפצע הנפוח פניה היפות שינו את ארשתם מחיוך רך לאכזרי והיא קירבה אותם לחזה החשוף והמתוח מולה יותר נכון לפיטמה השמאלית לשונה החליקה על הפיטמה, מרטיטה, מזקירה, מגרה נשימותי הואצו, ההנאה היתה רבה והפיטמה הזדקרה ותפחה למגע שפתיה הנסגרים עליה יונקת, מוצצת, מלקקת "כן ילדה קטנה שלי" לחשתי "אמא רוצה שתאכלי" המשכתי והגשתי לה את הפיטמה לפה היונק "אאאיייי" צרחתי כאשר נסגרו שיניה על הפיטמה הזקורה "אאייי" המשכתי ולא הסרתי לרגע את מבטי לעיניה הנהנות והמאושרות מעוצמת הכאב והסבל שגרמה לי מסיט מידי פעם את השיער "כן ילדה שלי" לוחש "אמא רוצה שתאכלי" "אבל יש לי שיניים" השיבה מלכתי ונעצה אותם שוב בחזה הכואב "כ ן " גימגמתי וגופי רעד מכאב "כן איכלי בבקשה עוד" והפצע תפח ורטט ידיה המחבקות אוחזות בי שלא אזוז שלא אסוג והיא יונקת, מוצצת, אוכלת ונושכת ללא הרף, ועיניה מביטות בתשוקה, תאווה ואכזריות בעבד העלוב הסובל למען הנאתה פיה המשיך לאכול גם מהפיטמה השניה דואגת לא לקפח עיניי הכואבות לא מפסיקות להביט בתנועות שפתיה ולשונה, בפניה היפות ובעניה היוקדות כן, זה טעים? כנראה שכן! וכואב!!! סדר את שיערי" פוקדת בהביטה ישר לעיני וידי מחליקה על השיער הנעים, מסיטה אותו אחורה, חושפת במלא הדר את פניה היפות, הקורנות. "מותר לך להסתכל עלי?" שאלה וראשי הורכן מטה "מותר לך להסתכל על רגלי?" הקשתה וראשי הוסט הצידה "מותר לך להסתכל בכלל?" הייתי נבוך עצמתי את עיני הפחד מהלא נודע וחוסר האונים רק הגבירו את עומק החוויה היא המשיכה וליטפה את גופי ברוך מרגיעה מחייכת עיניה מביעות סיפוק שפתיה החלו מטיילות על פני, נושקות על צווארי, יונקות נושכות, על סנטרי, על לחיי שפתיה נצמדו לשלי, מנשקת ברוך, ולפתע נושכת מושכת את השפה הגירוי היה עצום וההנאה השפיעה על הפצע התפוח שלי בידה הובילה את ראשי לחזה, נישקתי ברוך ותשוקה את שדיה מוצצ מלקק מנשק מעריץ משכיבה את גופה לאחור ומפסקת רגליה, דוחפת את ראשי במורד גופה הנחשק "תסיט לי את התחתונים" לחשה ושפתי נצמדו לשפתי גן העדן של מלכתי לשוני נשלחה והחליקה בין השפתים הלחות מלקק יונק מוצץ את המקדש מספק ומביא את מלכתי לשיאים והנאה רגלה הונחה בין רגלי עיניה מביטות בעבד העלוב המתרפס לרגליה "תראה לי את הדמעות שלך" פקדה ובידי הרועדת החלתי משפשף את הפצע הנפוח שלי לאט לאט "זבל" החלה משפילה אותו במילותיה "אפס" ואני אכן הייתי כזה עלוב, על בירכי, מביט בערגה במלכתי הנערצת, רגלה בין רגלי, לוחצת ומועכת את השק העלוב, מטיילת לאורך החריץ עד לחור הכואב, וידי משפשפת את הפצע הנפוח "מלכתי" פניתי בלחש "מותר לי להראות לך את דמעות הכאב שלי?" הייתי מופתע ונבוך לשמע תשובתה השלילית חשבתי שזה לא יבוא הכאב בשק היה עצום זמן רב של געגעועים היא המשיכה להתעלל בנפשי ולהשפיל אותי מביטה במבט מזלזל במבוכתי ואז... הושטה רגלה לעבר הפצע "עכשיו תראה לי" אמרה לאחר דקות ארוכות ואכן הראתי.... |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 7 בינו׳ 2004
העבד ר
היכולת שלך לקבל כאב מדהימה ועוד ממלכתך האכזרית הונערצת! כל הכבוד! נהניתי לקרוא!!! |
|
Mistresss(שולטת){העבד ר} |
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
Mistresss(שולטת){העבד ר} • 10 בינו׳ 2004
DOM_NB האוחז בשוט כתב/ה: העבד ר
היכולת שלך לקבל כאב מדהימה ועוד ממלכתך האכזרית הונערצת! כל הכבוד! נהניתי לקרוא!!! }}}{{{ |
|