לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בקשר לכל המלכות בתשלום כאן..

ירושלמי 26
לפני 13 שנים • 8 באפר׳ 2011

בקשר לכל המלכות בתשלום כאן..

ירושלמי 26 • 8 באפר׳ 2011
פשוט גועל נפש מה שהולך כאן
כל אחת שנייה היא בתשלום
האתר הזה ירד בכמה רמות בחודש האחרון
חייב לעשות עם זה משהו..
הרי כל ה''שולטות'' בתשלום זה לא באמת בנות שאוהבות שליטה
אלא משתמשות בזה לניצול אנשים שכן אוהבים ואין להם דרך להשיג את זה
אז כמו שבאתר הכרויות רגיל אין זונות שמציעות בכסף גם כאן לא צריך להיות את זה
    התגובה האהובה בשרשור
Puppy4U
לפני 13 שנים • 30 באפר׳ 2011
Puppy4U • 30 באפר׳ 2011
אורגינל..
מלכה בתשלום זה זונה בתחפושת של מלכה
ההבדל היחידי בין "מלכה בתשלום" לזונה זה ש"מלכה בתשלום" לוקחת 400 שקל
וזונה 250, וזה לא שה"מלכה בתשלום" נראת טוב.. אפילו להפך..
גם זונה אם תגיד לה להשפיל אותך ולעשות את אותם הדברים היא תעשה את זה..
וכל דבר שתרצה.. ואפילו תקבל גם זיון
בקיצור אין כזה דבר מלכה בתשלום תקרא לזה זונה נשמה..
ג'ון סטודיו חיפה​(שולט)

לרוב כל בחורה היא בתשלום

הרי מה אנחנו מחפשים אתה מכיר בחורה לוקח אותה לפאב בית קפה המשך ערב בבית
חביבי זה עולה אין דבר בחינם הזכר תמיד צריך לפתוח את הכיס בדרך כלל כך נהוג בעולםו כך יתנהג כל ג'נטלמן לצערי היום ברוחות עולמינו הגדול למי שאין כסף לא שווה הרבה
לא רק על יציאה על כל דבר צריך לתת אין אוויר אפילו בחינם
לגבי הצד השני של המודעה אני נוטה להסכים אם הדעה כי מלכה בתשלום מכל סוג שהוא היא נותנת שירות מיני בזה אין ספק ומי שהיה לה ספק זו בעייתה
העניין הוא שרוב המלכות לא יתנו לך חדירה אלא עבד מין
במקסימום ומחיר כפול אז אפשר לחשוב מה עושים או לצאת עם בחורה לדייט או לקצר וללכת למלכה בתשלום זה הכל תלוי בזמן הפנוי והמצב רוח
בכל אופן אני האחרון שאוהב קפיטליזם חזירי אבל אין מה לעשות כרגע זו השיטה לפיה המדינה הולכת או מדרדרת וכך גם הערכים החברה והחינוך ומה לא.....
מידאס'
מידאס' • 30 באפר׳ 2011
חבר'ה, לא שאני מעודד את תופעת המלכות בתשלום. נהפוכו!

אבל תנו כבוד לאנשים, ולנשות האתר בפרט. אם את מתיימרים להעריץ נשים, ולהימשך אליהן ביטויים כגון "וגם תקבל זיון בסוף" פשוט לא הולמים אותכם. יתכן שחלקן עושות את זה בשביל הכסף, אז מה גם הן בני אדם ולכל אחת סיפור חיים שונה. אתם שטחיים, וזה מפגר. תתעלו מעל זה, בשביל עצמכם ובשביל מי שסובב אתכם.
הרמאפרודיטה
הרמאפרודיטה • 30 באפר׳ 2011
אני לא מאמינה שיש על זה שרשור נוסף !!
ג'ון סטודיו חיפה​(שולט)
לפני 13 שנים • 1 במאי 2011

השרשור רק מחמיא ולא מפריע

טרנסקסית כתב/ה:

נהפוך הוא מה רע במלכות בתשלום?
יש משהו היום שהוא לא בתשלום
יצא לי לשמוע ככה על מחירי הדלק שעלו והמוצרים בעלי פיקוח של המדינה
ונחרדתי מהמצב של הקשישים במדינתו
מסכנים אלו שאין להם פנסיה מעבודה וזה 70% מהקשישים
השרשור הוא דווקא על מצב גלובלי ולא רק על מלכות בתשלום
אינני מוצא כל רע במלכה בתשלום ההפך הוא נכון
החברה מתנהגת לפי הערכים שמקבלי ההחלטות מלמעלה מכתיבים (כנסת ישראל )
אני אומנם נגד קפיטליזם אבל בכל אופן המצב פה טוב יותר מאשר רוסיה אוקראינה ומדינות אחרות בעולם אז נמשיך לחיות אם הצרות שלנו מלכות בתשלום זה דבר מבורך מי שלא מוכן לשלם או אין לא כסף לצערי ובאמת לצערי יתבגר וימצא פתרון אני מבין שלא לכולם יש אמצעים כספים אך שוב לצערי זה העולם שלנו לא אני המצאתי את הכללים (לצערי)
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

Re: השרשור רק מחמיא ולא מפריע

airforce1 כתב/ה:

[...]

יש אחד - אהבה זה חינם. לגמרי-לגמרי חינם. אפילו יש מושג כזה, "אהבת-חינם", שזה נחשב מאד איכותי. לא היה נהדר אם היה אתר שמאפשר לאנשים שרוצים אהבה למצוא זה את זה בקלות? נגיד, כל אחד יכתוב בפרופיל איזה אהבה בדיוק הוא רוצה, ואז אנשים שרוצים את אותה אהבה יכולים ליצור קשר מיידי, לקבוע פגישה ולהתחיל לאהוב מיד, בלי לבזבז מלא זמן, כסף ושאר משאבים על החיפוש.
ג'ון סטודיו חיפה​(שולט)

יולי Yuli כתב/ה:
airforce1 כתב/ה:

[...]

יש אחד - אהבה זה חינם. לגמרי-לגמרי חינם. אפילו יש מושג כזה, "אהבת-חינם", שזה נחשב מאד איכותי. לא היה נהדר אם היה אתר שמאפשר לאנשים שרוצים אהבה למצוא זה את זה בקלות? נגיד, כל אחד יכתוב בפרופיל איזה אהבה בדיוק הוא רוצה, ואז אנשים שרוצים את אותה אהבה יכולים ליצור קשר מיידי, לקבוע פגישה ולהתחיל לאהוב מיד, בלי לבזבז מלא זמן, כסף ושאר משאבים על החיפוש.

אהבה בחינם לא נראה לי איך יאהבו אותך אם לא יהיה לך כסף לג'ינס לבגד חולצה אינטרנט ועוד ועוד רשימת מכולת
אין דבר בחינם אוויר לא בחינם
חברים לא קיים אהבת חינם לא קיים אוויר חינם כל דבר בעולם עולה כסף
זה שאתה מדבר איתי מהאינטרנט כבר עלה לך כסף
ואם הכל חינם א אהבת חינם אז איך תכיר א הבחורה מה תגיד לה אני מובטל אין לי שקל אני רוצה לחיות על החשבון שלך בחינם כי זאת אהבה ?
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
התכוונתי להיות קצת סרקסטית, אבל אתה בעולם מושגים כה רחוק שזה כבר לא רלוונטי.

מן הסתם, כשמסתכלים על העולם דרך משקפת כלכלית, לא ניתן לראות בו צדדים אחרים.
החסרון של ציניות הוא הבדידות. http://www.nuritha.co.il/a348540-%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%94%D7%91%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%A8
הרמאפרודיטה

הרמאפרודיטה • 1 במאי 2011
airforce1 כתב/ה:
טרנסקסית כתב/ה:

נהפוך הוא מה רע במלכות בתשלום?
יצא לי לשמוע ככה על מחירי הדלק שעלו והמוצרים בעלי פיקוח של המדינה
ונחרדתי מהמצב של הקשישים במדינתו
מסכנים אלו שאין להם פנסיה מעבודה וזה 70% מהקשישים
השרשור הוא דווקא על מצב גלובלי ולא רק על מלכות בתשלום
אינני מוצא כל רע במלכה בתשלום ההפך הוא נכון
החברה מתנהגת לפי הערכים שמקבלי ההחלטות מלמעלה מכתיבים (כנסת ישראל )
אני אומנם נגד קפיטליזם אבל בכל אופן המצב פה טוב יותר מאשר רוסיה אוקראינה ומדינות אחרות בעולם אז נמשיך לחיות אם הצרות שלנו מלכות בתשלום זה דבר מבורך מי שלא מוכן לשלם או אין לא כסף לצערי ובאמת לצערי יתבגר וימצא פתרון אני מבין שלא לכולם יש אמצעים כספים אך שוב לצערי זה העולם שלנו לא אני המצאתי את הכללים (לצערי)

אז האם יש משהו שאינו בתשלום היום ? לא.
האם יש קשר בין המשפט הזה לבין נשים/מלכות/זונות ? גם לא.

אז ככה. להוציא אותי עולה כסף. לשלם את החשבון, לאסוף, שיחות טלפון, לתת יחס. אני בהחלט מצפה מהגבר לרמה גבוהה לפחות כמו שלי. ואני לא פותחת רגליים בקלות. אז אם אני נחשבת "בתשלום" - שיהיה. מה יוצא לו מכל זה? האם אני שווה את זה? שיחליט בעצמו. אני לא מכריחה אף אחד לבלות במחיצתי. כנראה שזה תלוי באופי היחסים ורמת הבחורה שהגבר מצפה/מעוניין בה.
ולבחור שכתב שלהוציא בחורה עולה כסף, והיא לא בטוח תיתן לו וכו' - אם זו הגישה שלך באמת עדיף שתפנה לנערת ליווי/זונת בדס"מ. לא בקטע של עלבון, אלא באמת. אם אתה מרגיש מנוצל, סימן שאתה זקוק לסיפוק מיידי יותר. הייתי ממליצה על פיק אפ בר, אבל גם שם יש סיכוי שתבזבז שלושים שקלת על דרינק לאיזו כוסית שלבסוף תחליט שהיא לא מיוחמת בסוף הלילה ...

מעולם לא אמרתי שיש דבר רע במלכות בתשלום. להיפך. אני חושבת שהן נותנות שירות נהדר לרוב ה"סאבים" של הכלוב, שהם למעשה לא סאביים בדס"מיים כלל, אלא גברים מריירים בעלי פטישים על שליטה וסשן. היה לי אחד כזה. התחיל כקליינט וניסיתי להפוך אותו למשהו אחר. אבל נמר לא הופך את חברבורותיו. קליינט נשאר קליינט. לנצח יהיה מונע מהצורך המיני והחרמנות ולא מתוך רצון להתמסר. להתמסר בעיניו היה לעשות מה שאני אומרת לו לעשות בזמן הסשן.
למעשה - זהו מיצג של רוב המנויים בכלוב. אלו בהחלט רוב הפניות המציפות אותי בהודעות. חלקם מוכנים לשלם, חלקם רואים בתשלום כעלבון ומסרבים, וחלקם רק צריכים עידוד קל כדי לשלוף מזומנים. זה הכל.

התרבותן של זונות הבדס"מ אפשרית אך ורק בעזרת ביקוש. וזה לא משנה אם התופעה תיאסר רשמית או לא. כל עוד יש קליינטים - יהיו זונות. ומאחר וקליינטים יש כאן בשפע - למה שלא יהיו כאן זונות ?
אם הגברים הופכים את שהותן למשתלמת, אז מדוע אתם מתלוננים על קיומן כל היום ?
ובכלל, מדוע השרשור נפתח ע"י 'שולט' ? מה עניין שולט לזונת בדס"מ? מה עניין שמיטה להר סיני ? מה עניין קליינטים לזונות בדס"מ ?
והכי חשוב - האם לא דשנו בזה מספיק ??