סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדס"מ ומגע רך

בלוסום​(לא בעסק)
לפני 13 שנים • 11 באפר׳ 2011

בדס"מ ומגע רך

בלוסום​(לא בעסק) • 11 באפר׳ 2011
מאז ומתמיד יש בי דילמה.
אחת הפנים של הדילמה הזו עבורי היא, שאיכשהו נדמה לי שפה בבדס"מ אין מקום לרוך, למגע אנושי נטו. אולי זה ככה כי אנחנו צריכים את ההקצנה הזו בכדי לעשות דיס-האנשה לאדם שאותו משפילים? לא יודעת. מה שאני כן יודעת שזה חסר לי! כל כך כל כך חסר לי!
זוהי דילמה שקשה לי ליישב אותה - בראש ובראשונה ביני לבין עצמי. יודעת שאין שום סיכוי שבעולם שאוותר על זה. לכן מבחינתי בדס"מ הוא אירוטי. אבל מה לעשות אם לפעמים זה כל מה שבא לי? ובכלל לא בא לי כאב וסשנים ובדס"מ?.. האם זה הופך אותי לפחות בדס"מית? אין לי תשובות, רק שאלות.. שאלות שאשמח אם תגיבו עליהן.

**סגור ללייקים - מבקשת תגובות אמיתיות בבקשה.
שלגי
שלגי • 11 באפר׳ 2011
כפי שעניתי לך בבלוג
אצלי אין כל סתירה בין השניים ומי שאין בו את שניהם - לא יעניין אותי.
בלוסום​(לא בעסק)

:) וכמו שעניתי לך בבלוג -

בלוסום​(לא בעסק) • 11 באפר׳ 2011
שלגי כתב/ה:
כפי שעניתי לך בבלוג
אצלי אין כל סתירה בין השניים ומי שאין בו את שניהם - לא יעניין אותי.

מסקרן אותי החוסר בסתירה - זוהי סתירה שנראה לי שהיא די נפוצה - תוכלי להרחיב מעט?
שלגי
שלגי • 11 באפר׳ 2011
בכל מערכות היחסים שלי היד המכה ידעה גם ללטף ומדובר לא רק באקט הטכני, אלא בעיקר במה שעומד בבסיס הליטוף.
אינני חובבת סטוצים מתוך הבנה שהם אינם מספקים עבורי, בעיקר מהמקום הזה.
האמת היא שבניגוד לעולם הפנטזיה שבו רוך הוא שובר חרמנות הסטרי בשבילי - בעולם האמיתי זה בדיוק הפוך...
מקווה שהייתי מובנת קצת יותר.
שרמומית

Re: בדס"מ ומגע רך

שרמומית • 11 באפר׳ 2011
פוליאנה1 כתב/ה:
מאז ומתמיד יש בי דילמה.
אחת הפנים של הדילמה הזו עבורי היא, שאיכשהו נדמה לי שפה בבדס"מ אין מקום לרוך, למגע אנושי נטו. אולי זה ככה כי אנחנו צריכים את ההקצנה הזו בכדי לעשות דיס-האנשה לאדם שאותו משפילים? לא יודעת. מה שאני כן יודעת שזה חסר לי! כל כך כל כך חסר לי!
זוהי דילמה שקשה לי ליישב אותה - בראש ובראשונה ביני לבין עצמי. יודעת שאין שום סיכוי שבעולם שאוותר על זה. לכן מבחינתי בדס"מ הוא אירוטי. אבל מה לעשות אם לפעמים זה כל מה שבא לי? ובכלל לא בא לי כאב וסשנים ובדס"מ?.. האם זה הופך אותי לפחות בדס"מית? אין לי תשובות, רק שאלות.. שאלות שאשמח אם תגיבו עליהן.

לא, זה הופך אותך לאנושית.
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 11 באפר׳ 2011
זה ממש לא נכון
וזה מאוד תלוי בקשר שאת מחפשת ובבן זוג שאת מחפשת

למצוא בן זוג לקשר זה לא פשוט לאף אחד.יש כאלו שהתמזל מזלם, יש כאלו שיתמזל מזלם ויש כאלו שחיים שלמים לא מוצאים את ה-אחד.

פה זה קצת יותר קשה למצוא כי יש פה הרבה זבל פשוט.. (כיאה לרשת האינטרנטית ככלל.)
Brave Dwarf

Brave Dwarf • 11 באפר׳ 2011
פוליאנה1 כתב/ה:
מאז ומתמיד יש בי דילמה.

Like. סתם.

איפה זה "פה בבדס"מ"?
בכלוב? בבדס"מ כפי שהוא נתפס אצלך בתובנה? בבדס"מ בצורתו בה נתקלת?

כששניים נפגשים דרך הכלוב, מראש הם נפגשים לשם "הגשמה בדס"מית", לכן לא מפליא שבהתחלה בקשר שלהם יבלוט יותר הצד הבדס"מי בצורתו המוקצנת - הוא נורא-נורא אדון והיא נורא-נורא שפחה. ברגע שהמפגש מתפתח לסדרה של מפגשים ואח"כ למערכת יחסים, ההחצנה וההגשמה של הבדס"מ נכנסות לפרופורציות הנכונות (לטעמי) ומתמזגות בשאר מרכיביה של מערכת יחסים כגון רוך, אהבה, עדנה, געגוע וכד'. בתנאי שהם קיימים בשני השותפים מלכתחילה, כמובן.

לכן, אני למשל, לעולם לא הייתי מצליח ליצור מערכת יחסים דרך מקום כגון הכלוב, אלא אם זו שמולי הייתה מסכימה לשכוח ממנו במהלך החודשים הראשונים של ההכרות ולפני הכל להכיר אותי כאדם, ורק אח"כ לשייך תכונות אלו או אחרות שלי לבדס"מ, אם בכלל (מצדי שתקרא לזה "להקוקאראצ'ה"), ומרגיש הרבה יותר מוחמא כאשר טוענת שאני עדין ורך ואפילו מתוק מאשר כאשר משבחת את כישוריי השוטיים, את עובדת היותי שובניסט, רכושן ואלים. ברגע שהיא מצליחה לראות (ואני מצליח לשזור) בחלק ה"בדס"מי" שבי את שאר תכונותיי, אני מרגיש שלם ויודע שזכיתי בבת זוג לחיים ולא רק ללילה של שוטים, מתקנים וחניקות.
ואני זכיתי ובכל בוקר זוכה שוב ושוב.
    התגובה האהובה בשרשור
Simone DeBra​(מתחלפת){השליטה}
I can not speak for all BDSM relationships but only for ours and for those of a few other couples that are BDSM relationships that I know personally.

I think that (perhaps just like in vanilla relationships) it depends on the emotional ties between the people. If it is just a fuck then perhaps (but not always) there will be very little warmth. Warmth is the quality of the touch afterall, the emotional charge it has.

If two people love each other (or at least have a strong emotional bond) then warmth and hugging and petting etc will be part of the physical discourse.

Personally at the end of every session and even during many sessions I receive more warmth than I did in any vanilla relationship I had before.

I guess what I am trying to say in way too many words is that it is not BDSM or not BDSM but the individual relationship
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

פוליאנה1 כתב/ה:
מאז ומתמיד יש בי דילמה.

אני לא יודעת אם אני כזאת בדס"מית, אבל אני יכולה לומר לך שאין דבר שמטריף אותי, שעושה אותי מסורה יותר לגבר, מאשר כזה שיודע להיות לגמרי טוב, רך, חם, וכשצריך (וגם כשזה סתם מחרמן icon_wink.gif ), קשוח ומכאיב. גבר שרק קשוח וקשה סתם מכבה אותי. לא עושה לי כלום.
ואני אישית אוהבת לפעמים גם רק רכות, כל עוד אני יודעת שיש בגבר פונטיציאל לקשיחות ולרוע.
בלוסום​(לא בעסק)
לפני 13 שנים • 13 באפר׳ 2011

בלוסום​(לא בעסק) • 13 באפר׳ 2011
נטלי כתב/ה:
פוליאנה1 כתב/ה:
מאז ומתמיד יש בי דילמה.

לא, זה הופך אותך לאנושית.

}{ תודה