הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
מלחמת המינים - מוסר כפול
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
הרמאפרודיטה • 16 באפר׳ 2011
עד לא מזמן נמלאה תיבת התלונות שבכלוב בטענות ומענות של נשלטים בנשמתם כנגד מלכות בתשלום, והתרבותן המהירה.
הטרנד החדש בנושאי אנטגוניזם בפורומים הוא דווקא רמתם הכללית הירודה של החומר האנושי המרכיב את קהילת הנשלטים שבכלוב. לא אחת ולא שתיים מהשולטות באתר העלו את מורת רוחם מהנושא, ולצד חוסר שביעות רצונם של הזכרים בשרשור, זכו גם בהסכמה די כוללת משאר הנקבות השולטות, החוות את אותה המצוקה בתיבת הודעותיהן. משום מה הממצאים הם כדלקמן: מצד אחד - גברים מתלוננים, מתעצבנים ונעלבים עד עמקי נשמתם, מהעובדה שרק אחת מתוך מספר נשים שטורחות לענות להם בכלוב, אינה מתנה את הבילוי במחיצתה בתמורה לטבין ותקילין, למרות שתופעת הזנות נוצרת ומעודדת ע"י גברים. מצד שני - נשים מתלוננות כי שלל הפונים אליהן מחפשים בשולטת את הגשמת הפנטזיה הפלקטית המדויקת שלהם ותו לו, מבלי לערב שום צלם אנוש או סממני אישיות נוספים חלילה. זאת מכיוון שכל מה שהופך את השולטת לאדם, אינו חלק מהפנטזיה המינית הרדודה על אמזונה אכזרית שכל מטרתה היא להתעלל ולהשפיל. ופתאום צץ לו מוסר כפול: והיה והדמות אינה עומדת בתנאי הפנטזיה בדיוק מרבי של ביטול אנושיותה המוחלט - היא אינה שולטת בכלל. והיה ותדרוש הדמות הפלקטית המושלמת תשלום בעבור פלקטיותה - היא זונה ארורה שיש לשקץ ולהוקיע מן האתר עקב בושה לכל ערכי הבדס"מ באשר הם. עולה מכך כי גברים, מבלי קשר לשולט נשלט, בעצם חושבים שנשים צריכות לעשות להם נעים, לפי הגדרתם האישית לנעים. מניסיוני, למרות המוסר הכפול - רובם אפילו ישמחו לסכם את העניין בסכום ספציפי על מנת לחסוך בזמן וכאב ראש, ורק כלפי חוץ יצאו כנגד "הזונות הללו". לא כולל מיעוט נרקסיסטי של גברים אנטי-קליינטים אשר מאמינים בכנות מגלומנית שאם הם נהנים מזה, גם היא נהנית מזה, ומאחר והיא נהנית, מדוע שיגיע לה משהו נוסף מלבד ההנאה הזו. אז משום מה, לגבר מותר להוקיע תופעה כה משוקצת של אישה המשכירה את זמנה למרבה במחיר, אבל אישה המלינה על יחס מזלזל מצטיירת כממורמרת, חופרת, לא מזדיינת, פתאטית וילדותית, ונתקלת בעצות נהדרות ואיכותיות כגון: א. את מרירה כי את לא מזדיינת. תזדייני, זה יעשה לך רק טוב לעור הפנים. ב. את פשוט מתבכיינת, לא כיף לקרוא את זה. ג. פשוט תתעלמי מההודעות שלא מוצאות חן בעינייך, זה בסה"כ אינטרנט. ד. למה את מתייחסת לכל טיפש ששולח לך משהו כזה, אז מה. ה. הצורה בה את רואה נשלטים מעידה על משהו אצלך. ואלו רק דוגמאות. אז למה בעצם, המוסר הכפול הזה ? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אפר' 16, 2011 4:00 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
מלחמת המינים - מוסר כפול
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
כפול
|
|
זאלופון(שולט) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
Re: מלחמת המינים - מוסר כפול
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
זאלופון(שולט) • 16 באפר׳ 2011
טרנסקסית כתב/ה: כפול
זה די משעשע ולשאלתך - הכפילות מתקיימת רק אם אותם גברים שמתייחסים לנשים כאל זונות הם גם אלו שמתלוננים על כך שהן זונות או על כך שהן מתלוננות. נראה לי שזה לאו דווקא המצב. ה"טובים" מתלוננים על מה שה"רעים" קלקלו. וחוצמזה: ציטוט: עולה מכך כי גברים, מבלי קשר לשולט נשלט, בעצם חושבים שנשים צריכות לעשות להם נעים, לפי הגדרתם האישית לנעים
ברור. בשביל זה אנחנו פה, לא? וגברים צריכים גם כן לעשות לנשים נעים, לפי הגדרתן האישית לנעים. מי שלא מתאימה לו ההגדרה האישית לנעים של מישהו אחר, שימצא מישהו עם הגדרה מתאימה יותר במקום לנזוף באותו מישהו על ההגדרה שלו. זה אחלה לגמרי לרצות שולטת פלקטית וזה סבבה אגוזים לא לרצות להיות השולטת הזו. כל אחד ומה שנעים לו. |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
זאלופון כתב/ה: הכפילות מתקיימת רק אם אותם גברים שמתייחסים לנשים כאל זונות הם גם אלו שמתלוננים על כך שהן זונות או על כך שהן מתלוננות. נראה לי שזה לאו דווקא המצב. ה"טובים" מתלוננים על מה שה"רעים" קלקלו. ממש לא. המוסר הכפול מתקיים כאשר לגבר מותר להתלונן על נשים, בעוד שלאישה "אסור" כי זה הופך אותה לממורמרת ולא מזדיינת. זאלופון כתב/ה: ציטוט: עולה מכך כי גברים, מבלי קשר לשולט נשלט, בעצם חושבים שנשים צריכות לעשות להם נעים, לפי הגדרתם האישית לנעים
ברור. בשביל זה אנחנו פה, לא? וגברים צריכים גם כן לעשות לנשים נעים, לפי הגדרתן האישית לנעים. מי שלא מתאימה לו ההגדרה האישית לנעים של מישהו אחר, שימצא מישהו עם הגדרה מתאימה יותר במקום לנזוף באותו מישהו על ההגדרה שלו. זה אחלה לגמרי לרצות שולטת פלקטית וזה סבבה אגוזים לא לרצות להיות השולטת הזו. כל אחד ומה שנעים לו. אם הגבר הנ"ל יוצר פלקט נהדר המורכב מהצרכים האישיים שלו בלבד, ומאחר והיא נהנית להתעלל בו כפי שהוא אוהב שהיא מתעללת בו הוא לא צריך לעשות משהו כדי לספק אותה - אז כנראה שגברים לא צריכים גם כן לעשות לנשים נעים. זה שהם גם לא צריכים לשלם להם על כך שיישארו לא מסופקות זה כבר משהו אחר. וכן, כמובן שזה לגיטימי לרצות פלקט. כמו שזה לגיטימי לשלם לזונה. כמו שזה לגיטימי לכלע בחורה שמעוניינת בזה. וזה מאוד לגיטימי בעיני להיות מתוסכלת מהעובדה שזה משקף את רוב הפניות אלי ולאחרות, שגם הן בסה"כ מביעות תסכול. רק משום מה, התסכול שלי ושלהן משום מה אינו לגיטימי. וזה בדיוק מה שהתגובה שלך כרגע מעידה. "סבבה, שירצה פלקט. למה לנזוף בו על ההגדרה ? פשוט אל תהיי השולטת הזו אם זה לא נעים לך". האם שמת לב שאתה בעצם אומר לי מעין וריאציה של סעיף ג' מהעצות הנהדרות והאיכותיות ? |
|
הוא(שולט) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
מה זה
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
הוא(שולט) • 16 באפר׳ 2011
נמלאה?
נמלה עייפה אולי? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
aka BODYGUARD • 16 באפר׳ 2011
מטבוחה.
אני מנסה להבין את הקשר בין איכותם של הקליינטים המשלמים אל מול המלכות בתשלום לרמתם. הקליינט מגיע עם כסף, רמתו האינטלקטואלית, סוציו-אקונומית, מנטלית ועוד לא ממש חשובות באותו רגע כי הרי בדיוק לשם כך קם מוסד המפואר הזה, מלכה בתשלום. ברור לחלוטין שאותה מלכה בוחרת באם לקחת את הנשלט לסשן וגם את כספו, או שלא- עד כאן הכל ברור. המוסר הכפול עוסק לדעתי באותם אלה שהלכו למלכה בתשלום, שילמו ולא קיבלו את מבוקשם, או שלחילופין קיבלו ועדיין מצאו לנכון לפתוח ג'ורה על אותה אחת. את זה אני יכול להבין כהגדרה. מצד שני לא כל אחת שמכתירה עצמה כמלכה/גבירה, היא באמת כזו, ובשם החרמנות -הנשלטת- הגברית לגבות כסף- זה מוסר משולש. מלכות בתשלום מתבלבלות לרוב, הן נותנות שירות. לא לוקחות. זו השורה התחתונה באמת. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 16 באפר׳ 2011
BODYGUARD כתב/ה: מטבוחה.
אני מנסה להבין את הקשר בין איכותם של הקליינטים המשלמים אל מול המלכות בתשלום לרמתם. הקליינט מגיע עם כסף, רמתו האינטלקטואלית, סוציו-אקונומית, מנטלית ועוד לא ממש חשובות באותו רגע כי הרי בדיוק לשם כך קם מוסד המפואר הזה, מלכה בתשלום. ברור לחלוטין שאותה מלכה בוחרת באם לקחת את הנשלט לסשן וגם את כספו, או שלא- עד כאן הכל ברור. המוסר הכפול עוסק לדעתי באותם אלה שהלכו למלכה בתשלום, שילמו ולא קיבלו את מבוקשם, או שלחילופין קיבלו ועדיין מצאו לנכון לפתוח ג'ורה על אותה אחת. את זה אני יכול להבין כהגדרה. מצד שני לא כל אחת שמכתירה עצמה כמלכה/גבירה, היא באמת כזו, ובשם החרמנות -הנשלטת- הגברית לגבות כסף- זה מוסר משולש. מלכות בתשלום מתבלבלות לרוב, הן נותנות שירות. לא לוקחות. זו השורה התחתונה באמת. אלה שאלות אחרות, בודי. השאלה היא למה גברים יכולים להתלונן שהרוב כאן מלכות בתשלום, ונשים לא יכולות לומר שנשבר להן הזין שמצפים מהן לנהוג כמו מלכה בתשלום, רק חינם. שאלה טובה, לא? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
זאלופון(שולט) • 16 באפר׳ 2011
ציטוט: [quote="טרנסקסית"]
זאלופון כתב/ה: הכפילות מתקיימת רק אם אותם גברים שמתייחסים לנשים כאל זונות הם גם אלו שמתלוננים על כך שהן זונות או על כך שהן מתלוננות. נראה לי שזה לאו דווקא המצב. ה"טובים" מתלוננים על מה שה"רעים" קלקלו. ממש לא. המוסר הכפול מתקיים כאשר לגבר מותר להתלונן על נשים, בעוד שלאישה "אסור" כי זה הופך אותה לממורמרת ולא מזדיינת. לכולם מותר להתלונן, וגם גברים שמתלוננים על נשים זוכים פה לקיתונות של ביקורת ובוז, וגם להם קוראים ממורמרים ובכיינים ומאונני מקלדת. הקביעה כי רק נשים מתלוננות מושתקות פה היא פשוט לא נכונה עובדתית. גם אם היא היתה נכונה, וזה בעצם מה שניסיתי לומר בתגובתי המקורית, זה לא בהכרח מוסר כפול. אין חיה כזו "גברים", שיש לה מוסר אחיד. יש את יוסי, גבר, עם מוסר משלו, ואת משה, גבר אחר, עם מוסר שונה. אם משה חושב שלכולם מותר להתלונן, אבל יוסי קורא לנשים שמתלוננות "ממורמרות", אין פה מוסר כפול של "גברים". יש פה גבר שחושב שלגיטימי להתלונן וגבר שחושב שמי שמתלונן הוא בכיין. אפילו אם יוסי חושב שגברים שמתלוננים על X זה בסדר ונשים שמתלוננות על Y הן ממורמרות, זה לא בהכרח מוסר כפול, כי אין שום בעיה לחשוב ש-X מצדיק תלונה ו-Y לא. רק אם יוסי חושב שלגברים מותר להתלונן על X ולנשים אסור להתלונן על X יש לו (ולא ל"גברים") מוסר כפול. ציטוט:
זאלופון כתב/ה: ציטוט: עולה מכך כי גברים, מבלי קשר לשולט נשלט, בעצם חושבים שנשים צריכות לעשות להם נעים, לפי הגדרתם האישית לנעים
ברור. בשביל זה אנחנו פה, לא? וגברים צריכים גם כן לעשות לנשים נעים, לפי הגדרתן האישית לנעים. מי שלא מתאימה לו ההגדרה האישית לנעים של מישהו אחר, שימצא מישהו עם הגדרה מתאימה יותר במקום לנזוף באותו מישהו על ההגדרה שלו. זה אחלה לגמרי לרצות שולטת פלקטית וזה סבבה אגוזים לא לרצות להיות השולטת הזו. כל אחד ומה שנעים לו. אם הגבר הנ"ל יוצר פלקט נהדר המורכב מהצרכים האישיים שלו בלבד, ומאחר והיא נהנית להתעלל בו כפי שהוא אוהב שהיא מתעללת בו הוא לא צריך לעשות משהו כדי לספק אותה - אז כנראה שגברים לא צריכים גם כן לעשות לנשים נעים. אני לא מבין אותך. אם הגבר יוצר פלקט נהדר המורכב מהצרכים האישיים שלו בלבד, ויש מישהי שנהנית להיות בדיוק הפלקט הזה כי זה יושב בול על הצרכים האישיים שלה, אז ברור שהיא מספקת אותו והוא מספק אותה והם עושים זה לזה נעים. איפה פה הבעיה? אני אכן נוטה לסעיף ג' של העצות שלך, אבל עם הסתייגות. אני דווקא מבין שזה מעצבן לקבל הרבה פניות שממש ממש לא מתאימות לך ואפילו פוגעניות בעינייך, ובהחלט חושב שלך ולכל אחת אחרת מותר להתמרמר על כך ללא הגבלה אם זה מה שבא לכן לעשות, מבלי שהדבר יעיד בהכרח על אופי ממורמר או על מחסור בזיונים. אבל אני מאמין גם שזכותו המלאה של נשלט (או שולט, או שולטת, או סנאי בר) לנסות לצוד את הפנטזיה שלו, שתעשה לו נעים. אם הוא מצליח לעשות את זה בלי להתחשב בכלל ברצונות של הצד השני - כנראה שהוא אשף של ממש. יותר סביר שכדי להשיג משהו הוא יצטרך בלאו הכי לבצע התאמות לאדם שמולו ולא יוכל לחשוב רק על עצמו. אבל אלו כבר שיקולי רווח והפסד שלו. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
Re: מה זה
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 16 באפר׳ 2011
הוא כתב/ה: נמלאה?
נמלה עייפה אולי? שעור בעברית אולי? לאה = עיפה. נמלה + לאה = נמלאה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באפר׳ 2011
aka BODYGUARD • 16 באפר׳ 2011
התשובה די פשוטה, בכוח המוח.
לפחות בעיניי. כל מה שבתשלום הוא שירות. אין לי נקדת השוואה מאחר ולא רווחת כאן תופעת המאסטר בתשלום. על שירות אפשר להתלונן. אם כל פניה של נשלט לשולטת/מלכה/גבירה בכלוב נתקלת בתג מחיר כספי, הרי שאני יכול להבין את המתלוננים. העוקץ יצא מנושא הבדסמ. לא לחינם היתה תקופה שנאסרה בכלוב פירסומת למלכות בתשלום אולם כעת הרסן הותר, הפייסכלוב מתיר כמעט הכל. אין לי שמץ של הבנה וקבלה לנושא המלכות בתשלום מאחר ולא נזקקתי לשירות שכזה, מצד שני הן נותנות שירות תמורת כסף ולכן יש רמת ציפיה לשירות המוצע. כל אחד יכול לקרוא לזה במילים שלו... לפני זמן רב אמרתי שלדעתי, כשענינים כספיים נכנסים למישוואת בדסמ הרי שזה מזהם את המקום המיוחד שהגענו אליו. |
|