סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ערוץ הלייף סטייל של נענע10 במחווה לבדס"מ (וגם לכלוב!)

נוריתE
לפני 13 שנים • 21 באפר׳ 2011
נוריתE • 21 באפר׳ 2011
הפרידו בין הפנטזיה שיש לכם בראש למציאות

אל תרחיקו לכת בפנטזיות
צילום : רוירטס
למרבית האנשים שמתחילים לחקור את נושא הבדס"מ יש תמונה כלשהי בראש. סרטים, ספרים, או מידע שנחשפו אליו מובילה לבניית פנטזיה מורכבת ומסובכת שקשה יהיה להגשימה במציאות. "סבלנות היא מילת המפתח. ככל שנלחץ יותר ונהיה לא גמישים לרצונות של בן או בת הזוג שלנו, כך נהיה רחוקים יותר מביצוע הפנטזיה", אומר ירקוני. "לרוב התמונה רחוקה מאוד מהמציאות אך ככל שנמהר להבין שיש גם אדם בקצה השני של השוט ושגם לו יש רצונות ופנטזיות משלו כך נגיע מהר יותר למימוש של הפנטזיות שלנו. חשוב מאוד שגם הצד השני יהנה אחרת לא מן הנמנע שהחוויה שלנו תפגם ושצד השני לא יהיה מוכן לנסות גם בעתיד".

הרץ מדגיש כי חשוב להמנע מליפול לפנטזיות של "הכל אפשרי". אמנם זה מאוד מסעיר לדמיין סיטואציה שבה אנחנו אומרים לפרטנר שלנו לעשות לנו כל מה שהוא רוצה, אבל פנטזיה לחוד ומציאות לחוד. במציאות אנחנו לא באמת יודעים מה עובר לצד השני בראש, ולהגיע למצב שבו אנחנו מאפשרים לבן הזוג לעשות בנו כרצונו דורש הכרות עמוקה, ומתן אמון מלא - שני דברים שלוקחים לא מעט זמן.

גם אם הגעתם למצב של אמון מלא אחרי הכרות עמוקה, והשקעתם שעות בדיבור ובתיאום ציפיות, רצוי שתאמצו לעצמם מילת ביטחון. מילה שידועה ומקובלת על שניכם מאפשרת לכל אחד מהצדדים להפסיק ברגע שמשהו לא צפוי קורה, או במקרה ופתאום משהו השתנה ואינו נעים לכם או לצד השני. הקפידו לבחור מילה יוצאת דופן ושאתם לא נוהגים להשתמש בה לעיתים קרובות.
עוֹלָם

Re: ערוץ הלייף סטייל של נענע10 במחווה לבדס"מ (וגם לכלוב

עוֹלָם • 21 באפר׳ 2011
free spirit כתב/ה:
http://lifestyle.nana10.co.il/Article/?ArticleID=795648

עצוב, פשוט עצוב בעיניי. אחר כך מתפלאים למה "הקהילה" נראית כמו שהיא נראית...
AIR​(נשלט)
AIR​(נשלט) • 21 באפר׳ 2011
אין לי מושג למה החליטו לקרוא לי בשם משפחתי "הרץ" אבל כל הכבוד לכל המעורבים בכתבה .
walking dead

walking dead • 21 באפר׳ 2011
kohinoor כתב/ה:
free spirit כתב/ה:

סתם מתוך עניין, מה העציב אותך כל כך בכתבה?
עוֹלָם

עוֹלָם • 21 באפר׳ 2011
free spirit כתב/ה:
kohinoor כתב/ה:
free spirit כתב/ה:

סתם מתוך עניין, מה העציב אותך כל כך בכתבה?

העציבו אותי כמה דברים. ראשית, כל התמונות היו של FEMDOM, ולי באופן אישי זה מפריע. שנית, כאילו כל מי שיש לו חיי מין משעממים - צריך לעשות BDSM. ושלישית, וגרוע מכל - הפופולריזציה של "משחקי השליטה". לא יודעת, אולי אני עוף מוזר, אבל בשבילי זה לא משחקים. זו דרך חיים. יש משום זילות בהוראה להפריד בין הפנטזיה למציאות. חלקנו חיים את הפנטזיה/מציאות הזו 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע, 365 ימים בשנה.
עוֹלָם
עוֹלָם • 21 באפר׳ 2011
בטי בום כתב/ה:

הפריעו לך תמונות הפמדום או שהיו רק תמונות של פמדום?

שהיו רק תמונות של FEMDOM. סליחה אם לא הייתי ברורה.
המלט
לפני 13 שנים • 22 באפר׳ 2011
המלט • 22 באפר׳ 2011
kohinoor

אינך צריכה להתעצב אל לבך בגלל ש"ערוץ הלייף-סטייל של נענע 10" לא מתייחס ברצינות הראויה לרבדים
עמוקים יותר של בדסמ. המטרה היא לשחרר כמה שיותר מהר תוכן שמושך תשומת לב. אין לאף זמן
לתחקירים מעמיקים. לא לכותבים ולא לקוראים. באשר לתמונות, אכן יש רוב גורף לפמדום. הם בטח הרגישו
בזה, כי בסוף יש איזושהי תמונה של ידי אשה, אצבעות בלק ורוד, אזיקים פרוותיים ורודים. כן, לא בדיוק
הבדסמ שלך.. אבל זה מה שהם בחרו לשים שם. על השאלה למה בדסמ מיוחצן בתקשורת באופן כמעט
בלעדי על ידי תמונות של פמדום, דסקסנו כאן בכלוב כמה פעמים. המסקנה היתה שבחברה שלנו, עם הגיבנת
השוביניסטית שאנו עדיין נושאים על הגב, פמדום נתפס כבאמת חריג, קינקי, אחר וחותר תחת הסדר החברתי
(הנשלט על ידי גברים באופן בלעדי) בעוד שמיילדום - כמו שנילי ונילי היטיבה לנסח -- הוא "החיים עצמם". לכן
תמונה של גבר דורך על פרצוף של אשה, או עטוי מסכה רומאית ואצדעות מעור המצליף על שדיה של אשה
ערומה קשורה לעמוד - לא ממש עוברת מסך, ולא משדרת את אותה קינקיות שמשדרת תמונה של מגף של
אשה הדורך על פרצוף של גבר. בסופו של דבר, זה עדיין ענין פוליטי.
    התגובה האהובה בשרשור
עוֹלָם
לפני 13 שנים • 22 באפר׳ 2011

יפה כתבת

עוֹלָם • 22 באפר׳ 2011
המלט כתב/ה:
kohinoor

אינך צריכה להתעצב אל לבך בגלל ש"ערוץ הלייף-סטייל של נענע 10" לא מתייחס ברצינות הראויה לרבדים
עמוקים יותר של בדסמ. המטרה היא לשחרר כמה שיותר מהר תוכן שמושך תשומת לב. אין לאף זמן
לתחקירים מעמיקים. לא לכותבים ולא לקוראים. באשר לתמונות, אכן יש רוב גורף לפמדום. הם בטח הרגישו
בזה, כי בסוף יש איזושהי תמונה של ידי אשה, אצבעות בלק ורוד, אזיקים פרוותיים ורודים. כן, לא בדיוק
הבדסמ שלך.. אבל זה מה שהם בחרו לשים שם. על השאלה למה בדסמ מיוחצן בתקשורת באופן כמעט
בלעדי על ידי תמונות של פמדום, דסקסנו כאן בכלוב כמה פעמים. המסקנה היתה שבחברה שלנו, עם הגיבנת
השוביניסטית שאנו עדיין נושאים על הגב, פמדום נתפס כבאמת חריג, קינקי, אחר וחותר תחת הסדר החברתי
(הנשלט על ידי גברים באופן בלעדי) בעוד שמיילדום - כמו שנילי ונילי היטיבה לנסח -- הוא "החיים עצמם". לכן
תמונה של גבר דורך על פרצוף של אשה, או עטוי מסכה רומאית ואצדעות מעור המצליף על שדיה של אשה
ערומה קשורה לעמוד - לא ממש עוברת מסך, ולא משדרת את אותה קינקיות שמשדרת תמונה של מגף של
אשה הדורך על פרצוף של גבר. בסופו של דבר, זה עדיין ענין פוליטי.

אכן, העצב שלי הוא עמוק יותר מהכתבה הספציפית. רק שהכתבה העלתה אותו שוב בי, וחשתי צורך להביע את עצמי.

אני מקבלת את כל מה שכתבת, והכל מובן לי, גם אם לא נכחתי בדיונים הקודמים בנושא. מה לעשות, המקום הזה עושה לי חלחלה באופן כללי, אבל אני מנסה בכל פעם מחדש לשמור על ראש פתוח ולנסות שוב להתחבר. והאמת? יותר ויותר נוח לי בכל סיבוב שאני עושה. הרבה בזכות אנשים כמוך שיודעים להביע את עצמם בצורה שמכבדת את עצמם ואת הלייפסטייל.

אני מודה לך על התזכורת שאני במיעוט שבמיעוט כאן. תמיד טוב לקבל פרופורציות, ולהיזכר שאני כל כך מיוחדת icon_wink.gif