כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
פגישה...חצי פגישה...מבט 1....
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
כלבלב אנושי • 21 באפר׳ 2011
אני נכנס לאתר,
ולפתע – יש לי הודעה חדשה. אתם בטח מבינים, זה דיי נדיר. נכנס לתיבת ההודעות, הודעה מ"כינוי" של גבירה שולטת. איני מכיר הכינוי, מסתכל בפרופיל, הפרופיל לא קיים. נכנס להודעה – "שלח לי מספרך הנייד, ומיד!". לא יודע מי הגברת, אך שולח, מה כבר יכול לקרות.... מקבל הודעה מידית: "תגיע עוד שעה וחצי לפינת הרחובות אבן גבירול – פנקס בת"א. תעמוד ליד הבנק, הנמצא בצמוד לרמזור". צריך לשנות הלו"ז, כדי שאתכונן לזוז. מתארגן על עצמי, מתרחץ, מתלבש, מתבשם, ונוהג לכיוון קרן הרחובות. מגיע לאזור, מוצא חניה, כולי מתוח...מי ? מה ? מה אני עושה כאן ? צועד לכיוון שציוותה, המתח עולה עם כל פסיעה. מגיע למקום, הלב עוד מעט יוצא מהמקום. כמובן שמגיע 10 דק' לפני, ממתין ומחכה. לפתע הטלפון הנייד מצלצל, על הצג - "מספר חסוי", אני עונה: "הלו"...והשיחה מתנתקת.י ממשיך להמתין עוד כ-30 דק'. מבין שכנראה מישהי/ו חמד לצון, כן, זה גורלך שאתה עבדון.... חוזר הביתה, נכנס לאתר, ושוב "הודעה חדשה". נכנס לתיבת ההודעות – אותו כינוי שלח לי שוב. נכנס להודעה – "אני קוראת כתבייך ונהנית מאוד, כעת גם ראיתיך – אהבתי מאוד !!!, מאמינה שנפגש בקרוב...". בזה הרגע מתעורר מהחלום.... |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
bondman(נשלט){FLR} • 21 באפר׳ 2011
יופי של סיפור,
אהבתי |
|
T Bone |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
T Bone • 21 באפר׳ 2011
כשהתחלתי לקרוא חשבתי כבר שדדו אותך
מעניין מי זו... |
|
נקnick |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
נקnick • 21 באפר׳ 2011
אחלה סיפור, אבל קצת עצוב..
מטרטרת אותו כל כך ואפילו לא מטריחה עצמה לגשת אליו. זהו באמת גורלו של עבדון? |
|
המלאך גבריאל |
לפני 13 שנים •
22 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
22 באפר׳ 2011
המלאך גבריאל • 22 באפר׳ 2011
אם זה אמיתי ...אני לא הייתי עושה את זה ,לא שווה ייחס ממי שלא משקיע בעצמו .
רוב הסיכויים שהיא לא תימצא חן בעניי . זה יכול להיות גבר או כול מטורפת לישמה ורוב הסיכויים שזה מישהוא שלא ממש בכיא בעולם השליטה . יותר בקטע של עולם הפנטזיות הוירטואלי . בתור פנטזייה זה פשוט מקסים . לך על זה ! תמשיך ליכתוב עוד . LIKE:) |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
כלבלב אנושי • 24 באפר׳ 2011
smellyCat כתב/ה: יופי של סיפור,
אהבתי תודה על הפירגון מקווה שאעמוד בציפיות גם בעתיד |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
parker כתב/ה: כשהתחלתי לקרוא חשבתי כבר שדדו אותך
מעניין מי זו... שדדו את ליבי כסף אפשר להזחיר...לב..הרבה יותר קשה בעיבורה של ת"א ישדדו אותי... לא נראה לי |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
נקnick כתב/ה: אחלה סיפור, אבל קצת עצוב..
מטרטרת אותו כל כך ואפילו לא מטריחה עצמה לגשת אליו. זהו באמת גורלו של עבדון? אכן, יש רגעים שעבדון נמצא במיץ של הזבל, ואז אכן הוא יכול להגיע לתהומות שכאלו... |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
המלאך גבריאל כתב/ה: אם זה אמיתי ...אני לא הייתי עושה את זה ,לא שווה ייחס ממי שלא משקיע בעצמו .
רוב הסיכויים שהיא לא תימצא חן בעניי . זה יכול להיות גבר או כול מטורפת לישמה ורוב הסיכויים שזה מישהוא שלא ממש בכיא בעולם השליטה . יותר בקטע של עולם הפנטזיות הוירטואלי . בתור פנטזייה זה פשוט מקסים . לך על זה ! תמשיך ליכתוב עוד . LIKE:) ראשית, תודה שקורא, שמח שנהנה, ומודה לך על הפירגון שנית, כבר נאמר: "אל תדון אדם, עד שהגעת למקומו...". אכן, למתבנן מהצד זה נראה/נשמע הזוי, לא הגיוני, לא מציאותי, איך זה יתכן... אך אני כבר חוויתי זאת... ובטוחני שיש עוד שכמותי שחוו, חווים...ולצערי - גם יחוו זאת... הפעם זה אכן היה חלום... |
|
ראובן |
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
האקדח של צ'כוב
לפני 13 שנים •
24 באפר׳ 2011
ראובן • 24 באפר׳ 2011
''כספומט המופיע במערכה הראשונה, יפלוט מזומנים במערכה השלישית''.
R נ.ב קישור לערך ''האקדח של צ'כוב'' בויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Chekhov's_gun |
|