חניבעל |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
המלצה לסרט: שיני כלב
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
חניבעל • 1 במאי 2011
סרט יווני עטור פרסים שאף היה מועמד השנה לאוסקר הסרט הזר.
הסיפור הוא על אב שמחליט לגדל את ילדיו בתחומי הוילה המרווחת שלרשותו ללא שום אמצעי תקשורת.לא טלפון.לא עיתונים.בטח לא טלוויזיה ואינטרנט. ללא בתי ספר. ללא חברים. למעשה אין להם שום קשר לשום אדם מלבד הוריהם. וכשאבא הוא זה שמלמד אותך הכל אתה מאמין לכל מה שיגיד לך. חתול היא מפלצת שיכולה להרוג אתכם. כוס משמעו אור גדול וכיו"ב. וההילדים עוזבים את הבית רק כאשר החניכיים נופלות להם. כשהאח הגדול מתחיל להתעניין ומגלה את צרכיו המיניים, האבא מגיע למסקנה שאין מנוס וחייבים לצוות על אחיותיו..... וכמובן לא לדבר על איך כל בוקר הבנות צריכות להעיר את האבא. סרט עוכר שלווה כזה לא ראיתי מזמן.חייבים לראות. http://www.youtube.com/watch?v=wlN5qpp8j74&feature=related |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 במאי 2011
אני לא בטוחה שאני רוצה לצפות בזה. אני אצפה מתישהו, הסקרנות כמובן, אבל אני כבר צופה שהוא יעורר בי בחילה ואצטרך לעשות הפסקות באמצע. אני חוזה נכון?
אגב, התרגום "אור גדול" לא מדוייק. "למפה" זה אביזר תאורה. |
|
חניבעל |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
חניבעל • 1 במאי 2011
יולי Yuli כתב/ה: אני לא בטוחה שאני רוצה לצפות בזה. אני אצפה מתישהו, הסקרנות כמובן, אבל אני כבר צופה שהוא יעורר בי בחילה ואצטרך לעשות הפסקות באמצע. אני חוזה נכון?
אגב, התרגום "אור גדול" לא מדוייק. "למפה" זה אביזר תאורה. יש שם אמנם כמה סצנות חזקות ואחת-שתיים קשות אבל לא יותר מזה. הרעיון -הקונספט עצמו מסקרן ומהפנט. לגבי ה'למפה' ,משום מה נצמדתי לתרגום שבסרט. לא יודע יוונית |
|
Gemmini(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
Gemmini(לא בעסק) • 1 במאי 2011
יש סיבה לכך למה הסרט מופץ דרך אוזן השלישית..
הסיפור מזיכר לי קצת את "הכפר" של שמיליין והיה עוד סרט יותר ישן שברח לי שמו. זה נראה מסקרן אבל |
|
חניבעל |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
חניבעל • 1 במאי 2011
Gemmini כתב/ה: יש סיבה לכך למה הסרט מופץ דרך אוזן השלישית..
הסיפור מזיכר לי קצת את "הכפר" של שמיליין והיה עוד סרט יותר ישן שברח לי שמו. זה נראה מסקרן אבל הוא גם מסתובב בערוץ פריים של הוט מידי פעם. שווה לעקוב. למי שיש. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
Re: המלצה לסרט: שיני כלב
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
Homelander(שולט) • 1 במאי 2011
חניבעל כתב/ה: סרט יווני עטור פרסים שאף היה מועמד השנה לאוסקר הסרט הזר.
הסיפור הוא על אב שמחליט לגדל את ילדיו בתחומי הוילה המרווחת שלרשותו ללא שום אמצעי תקשורת.לא טלפון.לא עיתונים.בטח לא טלוויזיה ואינטרנט. ללא בתי ספר. ללא חברים. למעשה אין להם שום קשר לשום אדם מלבד הוריהם. וכשאבא הוא זה שמלמד אותך הכל אתה מאמין לכל מה שיגיד לך. חתול היא מפלצת שיכולה להרוג אתכם. כוס משמעו אור גדול וכיו"ב. וההילדים עוזבים את הבית רק כאשר החניכיים נופלות להם. כשהאח הגדול מתחיל להתעניין ומגלה את צרכיו המיניים, האבא מגיע למסקנה שאין מנוס וחייבים לצוות על אחיותיו..... וכמובן לא לדבר על איך כל בוקר הבנות צריכות להעיר את האבא. סרט עוכר שלווה כזה לא ראיתי מזמן.חייבים לראות. http://www.youtube.com/watch?v=wlN5qpp8j74&feature=related מזמן רציתי לראות את הסרט הזה ולא יצא- מה שכתבת כאן מאשש את מה שחשבתי עליו וטוב שכך כנראה צריך לחדש כבר ת'מנוי באוזן |
|
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
דווקא לא ה"קשות" מטרידות אותי. צפיתי בסצנת הריקוד, ועם כל שניה נוספת קיבלתי תחושה דומה לגירוד, או רעש טורדני, מאלה שגורמים לך להיות לאט לאט יותר ויותר עצבני. זה פשוט נמשך, ונמשך, אם הייתי רואה את זה בקולנוע הייתי מרגישה צורך בלתי נשלט לחפש משהו בתיק או לכסוס ציפורניים או משהו. אחד המבקרים אמר שיש תחושה שאין סיפור מובחן אלא תמונת מצב, שאנחנו צופים בקטע מתוך סיפור חיים. כולם מצהירים שלא לגמרי הבינו את הסרט. אני תוהה אם הוא עוכר שלווה כי הוא מעניין או פשוט כי קשה לשמור על שלווה כשיושבים וצופים בסדרה של מחזות לא נעימים. כנראה שאצטרך לצפות בו בשביל להבין על מה המהומה. קצת מוזר שסרט שאף מבקר לא מוכן לומר שאהב אותו או שאפילו הבין במה מדובר, מועמד לפרס מיינסטרימי כמו האוסקר. טוב, נו. אני אחפש ראיון עם הבמאי אחרי שיצא לי לצפות.
|
|
חניבעל |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
חניבעל • 1 במאי 2011
יולי Yuli כתב/ה: דווקא לא ה"קשות" מטרידות אותי. צפיתי בסצנת הריקוד, ועם כל שניה נוספת קיבלתי תחושה דומה לגירוד, או רעש טורדני, מאלה שגורמים לך להיות לאט לאט יותר ויותר עצבני. זה פשוט נמשך, ונמשך, אם הייתי רואה את זה בקולנוע הייתי מרגישה צורך בלתי נשלט לחפש משהו בתיק או לכסוס ציפורניים או משהו. אחד המבקרים אמר שיש תחושה שאין סיפור מובחן אלא תמונת מצב, שאנחנו צופים בקטע מתוך סיפור חיים. כולם מצהירים שלא לגמרי הבינו את הסרט. אני תוהה אם הוא עוכר שלווה כי הוא מעניין או פשוט כי קשה לשמור על שלווה כשיושבים וצופים בסדרה של מחזות לא נעימים. כנראה שאצטרך לצפות בו בשביל להבין על מה המהומה. קצת מוזר שסרט שאף מבקר לא מוכן לומר שאהב אותו או שאפילו הבין במה מדובר, מועמד לפרס מיינסטרימי כמו האוסקר. טוב, נו. אני אחפש ראיון עם הבמאי אחרי שיצא לי לצפות.
אני חושב שאת לא צריכה לקבל את דעתם של מבקרים או במאים כל הסרט לפני שבאת עם ראש נקי ועד כמה שאפשר אובייקטיבית. מבקרים-גם אם ביקורת טובה-מקלקלים צפיה. תקראי לאחר מכן. תבואי עם העומק שאת מביאה מעצמך לסרט. לא של מישהו אחר. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
nomorenomore • 1 במאי 2011
נשמע מסקרן בהחלט. סרט שארצה לצפות בו יום אחד, בהחלט אנסה להשיג.
|
|
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
לפני 13 שנים •
1 במאי 2011
ברור, לא נכנסתי לניתוח, רק ביקורות שטחיות שלא מוסיפות דבר על הטריילר וכל תוכנן היה "לא הבנתי את הסרט. די סבלתי מהצפיה, אבל סרט טוב. לכו לראות". משהו כזה.
את הערות הבמאי וכל דבר אחר שבאמת נוגע לתוכן, משאירה לאחרי. |
|