מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
למה שולטים חייבים לדעת הכל??
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
מיתוסית(שולטת) • 4 במאי 2011
שאלה שאותי מסקרנת-
למה אדונים (לדעתי יותר ממלכות) נוטים לקרוא הודעות פרטיות של הנשלטות שלהם? זה מחוסר ביטחון? ליטוף לאגו? זה דרישה או שהנשלטת מרצונה מראה לאדונה- ואם כן, למה? הודעות פרטיות, כשמן כן הן- פרטיות. אפילו לבעלי אני לא מראה את ההודעות שאני מקבלת, פשוט כי גם אין להן חשיבות בעיניי. מובן שאם הייתי יוצרת קשר עם גבר מעבר למסרים/מסנג'ר (טלפון ומעלה), הייתי מספרת. גם הודעות מוזרות במיוחד- אני מספרת כאנקדוטה. אנחנו נשואים וזה לא מפריע לו- לא הפרטיות (בשורוק) של שנינו ולא הפניות עצמן (או גברים שמתחילים איתי במציאות). יש לי את הססמה של האימייל שלו ולו יש את שלי וטכנית אני מחוברת תמיד לכלוב, לפייסבוק ולאתרים נוספים ולא צריך אפילו להקליד ססמה- הכל פתוח בפניו, אבל הוא לא מנצל את זה וגם לא מחטט לי בטלפון לראות מי התקשר, למי התקשרתי ואיזה סמסים קיבלתי (וגם אני לא). כאילו, בחייאת, היא רק נשלטת שלך, אתם משחקים. אין מקום לפרטיות? אפילו לא קצת? האם הנשלטת חייבת לומר הכל, תמיד, ולהראות הכל, תמיד? את מי זה משרת? עד לאן זה יגיע? אגב, אני מאמינה שגם ב- 24/7, השולטים לא צריכים להיות על סף אובססיה של לקרוא מי כתב מה לנשלטת שלהם ועם מי היא דיברה ומתי. לפעמים אני רואה נשלטות שמפרסמות בשם האדון הודעה פרטית או בפורום או מודעה בלוח מודעות (וההיפך- נשלטים עבור מלכותיהם), וזה נשמע לי פשוט מוזר על גבול האבסורד. הם לא יכולים לכתוב בעצמם? כשאני מדברת עם נשלטת מקולרת, אני לא יכולה לדעת אף פעם אם השיחה בינינו נשמרת בפרטיות ובסוד (בין אם השיחה עליי, עליה או בכלל) או לא. אם אני אבקש לא להעביר לאדון (וזה נראה לי מוזר לבקש לא לדבר על זה עם איש), אז אולי זה ידליק נורה אדומה לכאורה אצל אחד מהם. בנוסף, זה מקשה לדבר עם נשלטות אם לצורך העניין אני חושבת שהאדון לא מתנהג כיאות מכל סיבה שהיא. זה פשוט כולא את הנשלטת. סתם מזכיר לי התקפי קינאה של גברים מתעללים שחייבים תמיד להיות בשליטה- הן בידע, והן במעשים שלה. (בעקבות אחד השירשורים כאן, שלא רציתי להרוס באוף טופיק) |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
Re: למה שולטים חייבים לדעת הכל??
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
master xy(שולט) • 4 במאי 2011
כחולית כתב/ה: שאלה שלא כל כך קשורה, אבל מסקרנת-
למה אדונים (לדעתי יותר ממלכות) נוטים לקרוא הודעות פרטיות של הנשלטות שלהם? זה מחוסר ביטחון? ליטוף לאגו? זה דרישה או שהנשלטת מרצונה מראה לאדונה- ואם כן, למה? הודעות פרטיות, כשמן כן הן- פרטיות. אפילו לבעלי אני לא מראה את ההודעות שאני מקבלת, פשוט כי גם אין להן חשיבות בעיניי. מובן שאם הייתי יוצרת קשר עם גבר מעבר למסרים/מסנג'ר (טלפון ומעלה), הייתי מספרת. גם הודעות מוזרות במיוחד- אני מספרת כאנקדוטה. אנחנו נשואים וזה לא מפריע לו- לא הפרטיות של שנינו ולא הפניות. יש לי את הססמה של האימייל שלו ולו יש את שלי וטכנית אני מחוברת תמיד לכלוב ולאתרים נוספים ולא צריך אפילו להקליד ססמה- הכל פתוח בפניו, אבל הוא לא מנצל את זה וגם לא מחטט לי בטלפון לראות מי התקשר, למי התקשרתי ואיזה סמסים קיבלתי. כאילו, בחייאת, היא רק נשלטת שלך, אתם משחקים. אין מקום לפרטיות? אפילו לא קצת? האם הנשלטת חייבת לומר הכל, תמיד, ולהראות הכל, תמיד? את מי זה משרת? עד לאן זה יגיע? אגב, אני מאמינה שגם ב- 24/7, השולטים לא צריכים להיות על סף אובססיה של לקרוא מי כתב מה לנשלטת שלהם ועם מי היא דיברה ומתי. סתם מזכיר לי התקפי קינאה של גברים מתעללים שחייבים תמיד להיות בשליטה- הן בידע, והן במעשים שלה. (בעקבות אחד השירשורים כאן, שלא רציתי להרוס באוף טופיק) כשאת רוצה - זה בסך הכל "משחק" כשאת לא רוצה - זה ממש לא משחק , זה רציני , זה מחויבות וכו' מניפולטיביות - מילה גסה ? חס וחלילה . מכל מקום - יש לי את הסיסמה שלה . ולה יש את שלי . מי שרוצה מבין שנינו להכנס ולבדוק - מוזמן ואף רצוי ! בודדים המקרים שהערתי לה על הודעה מסוימת . אני מניח שאם היא הייתה רוצה לספר לי היא היתה אומרת , משלא אמרה אז אני מניח . אגב , חרם דרבינו גרשום ( תקנה מלפני 1000 שנה פחות או יותר ) אוסרת על פתיחת מכתבים שלא שייכים לך . אני מניח שהמכתבים של אז זה אלו הם המכתבים האלקטרונים של היום . בכל מקרה - מי שרוצה לבגוד , יבגוד ולא יעזור כלום . |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
משחק במובן שאין באמת מעמדות ואני לא חושבת שנשלטת היא באמת רכוש של מישהו. זה בסך הכל משחק תפקידים שאצל רובינו המוחץ מוגבל בזמן.
רוצה להאמין שגם מי שמשחק 24/7, לא נמצא בעבדות אמיתית ללא יכולת בחירה או אפשרות לפרטיות מינימלית שכל אדם זקוק לה. לה יש את הססמה שלך. האם היא השתמשה בה פעם? האם זה מאפיין שולטים אחרים, או שהם מעדיפים לדעת הכל על הנשלטת ולא לגלות על עצמם כמעט כלום? לא הערת על הודעות כי לא קראת כמעט, או כי לא היה צורך להעיר? גם מבחינת החוק כיום, אפילו בין בעל ואישה, אסור להם לקרוא את האימיילים והמכתבים של בן זוגם ללא רשותם. אם הם יעשו זאת כדי להוכיח בגידה למשל, הם לא יתקבלו כראיות. אפילו בית המשפט מכיר בזכותם של זוג נשוי שלמרות שהם "כאחד", להיות עם המרחב האישי והפרטי שלהם בלי שהצד השני ידע עליהם הכל. נ.ב- אני לא חושבת שזה קורה רק בגלל חשש מבגידה, אולי יש סיבות אחרות. אולי ככה שולטים מרגישים שהם מעצימים את השליטה שלהם בנשלטת. |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
כחולית כתב/ה: משחק במובן שאין באמת מעמדות ואני לא חושבת שנשלטת היא באמת רכוש של מישהו. זה בסך הכל משחק תפקידים שאצל רובינו המוחץ מוגבל בזמן.
רוצה להאמין שגם מי שמשחק 24/7, לא נמצא בעבדות אמיתית ללא יכולת בחירה או אפשרות לפרטיות מינימלית שכל אדם זקוק לה. לה יש את הססמה שלך. האם היא השתמשה בה פעם? האם זה מאפיין שולטים אחרים, או שהם מעדיפים לדעת הכל על הנשלטת ולא לגלות על עצמם כמעט כלום? לא הערת על הודעות כי לא קראת כמעט, או כי לא היה צורך להעיר? גם מבחינת החוק כיום, אפילו בין בעל ואישה, אסור להם לקרוא את האימיילים והמכתבים של בן זוגם ללא רשותם. אם הם יעשו זאת כדי להוכיח בגידה למשל, הם לא יתקבלו כראיות. אפילו בית המשפט מכיר בזכותם של זוג נשוי שלמרות שהם "כאחד", להיות עם המרחב האישי והפרטי שלהם בלי שהצד השני ידע עליהם הכל. נ.ב- אני לא חושבת שזה קורה רק בגלל חשש מבגידה, אולי יש סיבות אחרות. אולי ככה שולטים מרגישים שהם מעצימים את השליטה שלהם בנשלטת. אין לי מושג אם היא השתמשה , או משתמשת . יש לה את זה . וזה טבעי שאני אתן לה . לא שואל גם . כמו שמעולם לא שאלתי אותה עם מי היא הזדיינה . אני לא הערתי , כי אני באמת חושב שזה מיותר להעיר . כל עוד שזה לא חורג מגבולות הסביר - נניח ואני רואה שהיא משוחחת עם מישהו על סמים ( היא לא מעשנת אפילו ) . ברור שאני אעיר לה . אני מניח שעצם העובדה שהיא יודעת שאני יודע זה מחלחל לה לתת ההכרה . בדיוק כמו שאצלי זה מחלחל . אז אולי בעצם זה טוב שיש פתיחות כזאת . ומומלץ לכל גבר ואישה שבקטע של הסיסמאות שיהיה לכולם . זה משרה אווירה טובה . |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
אני לא הבנתי פה משהו
מצד אחד אתה אומר משפטים שנראה שאתה טוען בהם שיש אמון ואתם לא קוראים הודעות אחד של השני, ומאידך אתה אומר שאתה מתערב. איך אתה מתערב אם אתה לא קורא? |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
כחולית כתב/ה: אני לא הבנתי פה משהו
מצד אחד אתה אומר משפטים שנראה שאתה טוען בהם שיש אמון ואתם לא קוראים הודעות אחד של השני, ומאידך אתה אומר שאתה מתערב. איך אתה מתערב אם אתה לא קורא? אני קורא כשבא לי ומעיר כשבא לי . אני קורא בדרך כלל . ומעיר לעיתים רחוקות . אני לא שואל אותה אם היא קראה והיא לא שואלת אותי אם אני קראתי . יש מרחק בין עצם הקריאה לבין ההתערבות של התוכן . זה כמו - את יוצאת הערב ? או - להיכן את יוצאת הערב ? ועם מי את יוצאת הערב ? מה מסובך ? אגב - את המשפט הבא לא הבנתי " תעשה מה שאתה רוצה, כל עוד זה לא סותר את מה שאני רוצה..." |
|
דום-34(שולט) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
דום-34(שולט) • 4 במאי 2011
כחולית
יש שולטים חסרי בטחון לגבי הנשלטות שלהם אז הם חייבים לבדוק אחרת איך ידעו משהו |
|
Bent |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
לא הכול
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
Bent • 4 במאי 2011
הרוב
(נאמר רק לגבי הצורך לדעת הכול). שולטים אוהבים לדעת מי ומה מתכתב עם בת זוגם כי: הסבר א: כי מי שהוא שולט לרוב נהנה מאגו מסוים וצורת מחשבה מסויימת, שהיא לרוב רכושנית לא מעט. הסבר ב: כי גם זה חלק משליטה, הידיעה שאין לה אי מייל פרטי יותר היא לחלוטין התמסרות. הסבר ג: כי הם חסרי בטחון. הסבר ד: כי הם נהנים לראות מי עוד רוצה את מה שלהם, ויותר מזה להגיד לא ולהשוויץ בבעלות שלהם. דווקא פה הייתי שמח לדעת מה ראובן חושב, זה יכול להיות מעניין. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
master xy כתב/ה: כחולית כתב/ה: אני לא הבנתי פה משהו
מצד אחד אתה אומר משפטים שנראה שאתה טוען בהם שיש אמון ואתם לא קוראים הודעות אחד של השני, ומאידך אתה אומר שאתה מתערב. איך אתה מתערב אם אתה לא קורא? אני קורא כשבא לי ומעיר כשבא לי . אני קורא בדרך כלל . ומעיר לעיתים רחוקות . אני לא שואל אותה אם היא קראה והיא לא שואלת אותי אם אני קראתי . יש מרחק בין עצם הקריאה לבין ההתערבות של התוכן . זה כמו - את יוצאת הערב ? או - להיכן את יוצאת הערב ? ועם מי את יוצאת הערב ? מה מסובך ? אגב - את המשפט הבא לא הבנתי " תעשה מה שאתה רוצה, כל עוד זה לא סותר את מה שאני רוצה..." משפט הומוריסטי כזה שאתה יכול להסתכל עליו כעל שליטה מלמטה, או בעצם משפט שמסכם כל יחסי שליטה שהם שבהם השולט לא עושה באמת כל מה שהוא רוצה, אלא רק אם זה מתאים לנשלט (יהיו מי שגידו להתאים עצמם לגבולות הנשלט ויהיו מי שיתאימו את עצמם גם למה שהנשלט אוהב. בד"כ זה ככה, אחרת אין לנשלט סיבה להישאר...). לגבי כל השאר- ברור. דום 34- שיערתי שזו אחת הסיבות, השאלה אם יש סיבות נוספות שאני לא חושבת עליהן. |
|
דום-34(שולט) |
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
לפני 13 שנים •
4 במאי 2011
דום-34(שולט) • 4 במאי 2011
נשמה זאת הסיבה החשובה ביותר
וכל השאר חרטה חוסר בטחון זאת בעיה רצינית תוסיפי גם אמון לא פחות חשוב |
|