Aion |
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
קונדום
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
Aion • 5 במאי 2011
קונדום.
והיום אני רוצה אותך קונדום. כן. ממש ככה. להפוך אותך לקונדום. איך הופכים לקונדום את שואלת? זה מאוד פשוט. אני אסביר לך. מועכים אותך. ואז פורסים אותך. עד שאת הופכת לקרום דק ואחיד. קרום שאפשר למתוח אותו המון. כמעט כמה שרוצים. קרום רגיש כזה. שאפשר לחורר אותו עם סיכה. קונדום. אז עכשיו כולך. כל מהותך. הפכה לקונדום. אין אברים פנימיים. אין מחשבות עמוקות. הכל פרוס. ואת כולך רק עור. את מרגישה. אני יודע. ואז אני אלביש אותך עליי. על הזין שלי. אין יותר קרוב מזה לעונג שלי. את תחושי אותי על כל פיסת העור שעוטפת אותי. תחושי את הורידים בזין שלי. את החום שלו. ממש תחושי אותו על העור שלך. קונדום. שעוטף לי את הזין. עכשיו למה צריך קונדום? נכון. בשביל לזיין. ואת לא תוכלי לראות אותה. אין לך ממש עיניים. את רק קונדום. אבל את תחושי אותה דרכי. דרך הדם שזורם לי מהגוף וממלא לי את הזין. נצמד חזק לעור המתוח שלך. ואת תחושי איך היא מעירה אותי. הירכיים הלבנות והעדינות שלה. העור הרך שלה. היופי שלה. התמימות שבה. החזה המהפנט שלה שרק מזרים עוד ועוד דם לזין שלי. את מרגישה מה היא עושה לי. אני יודע. היא ואני נתחיל להתחמם. גוף אל גוף. מתנשקים. מזיעים. נושמים אחד את השני. ואת תהיי שם למטה. עוטפת לי את הזין. רחוק מאוד מהמבטים שלי ושלה. מהנשימות הכבדות. רחוק מהלשונות המלפפות שלנו. אבל לגמרי תרגישי אותנו מתחממים. מתמזמזים. את תחושי ותדמייני מה הידיים שלי עושות לה. ובה. איך הן חופנות את החזה המתוק שלה. את המותניים הדקיקיות שלה. את הבטן המתוחה שלה. כן. היא אלת סקס. ואז. שהיא ואני כבר לא נוכל לעמוד בזה יותר, אני אתחיל לחדור אלייה. לאט. בהתחלה רק קצת. בקצה. את תרגישי את העור שלך חולף על השערות הדקיקות בכניסה לכוס שלה. ואז תרגישי אותה לאט נפתחת לקראתי. אני עכשיו מפלס דרכי לתוכה. עמוק. ואת שם נצמדת ונלחצת לדפנות התעלה שלה. אנחנו ממשיכים להתנשק בלהט. מוטרפים אחד על השני. ואת לגמרי בפנים. צד אחד שלך מלא בי. בחום שלי. בתשוקה הבוערת שלי. והצד השני שלך טובע בה. במיצים שלה. בתעלה שלה. את מרגישה כמה היא רותחת על העור שלך? כמה היא רוצה אותי? אני מתחיל לחדור לתוכה בקצב. תנועות האגן שלי מכתיבות לך מה תרגישי שם למטה. פנימה - חם, דחוק, רטוב, חשוך. והחוצה - מואר, מאוורר. פנימה - בוער. שורף. את עוצרת אוויר בשביל לא לטבוע במיצים שלה. והחוצה - לוקחת נשימה גדולה לקראת הצלילה הבאה. כשהיא גומרת היא מועכת אותך עליי. היא מתכווצת על הזין שלי וצמידה אותך אפילו יותר אליי. אני קובר את הראש בצוואר הנעים שלה. מסניף אותה אליי. ואז גומר כשאני בתוכה. מתפוצץ מעונג וממלא אותך, הקונדום שלי, בכולי. את טובעת. טובעת במה שיוצא ממני. ואז, אני יוצא ממנה לאט. ושנינו מחויכים. את עדיין משכשכת בזרע שלי. אני לא מוריד אותך עדיין. והקרום החיצוני שלך עוד מלא בה. קר לך? את יודעת שהיא זיון טוב. ללא ספק. אבל אני אוהב שאת זו שמכילה את העונג שלי. ממש כמו קונדום. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
Lakshmi(נשלטת) • 5 במאי 2011
איזה רעיון..יצירתי..
מגניב |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
בכוח המוח(שולטת) • 6 במאי 2011
לא היה קל לי לקרוא.
איכשהו זה שיא האינטימיות, ושיא הלמטה. כתוב מעולה וחזק. כמעט חריף מדי, קצה הגבול. }{ |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
בכוח... תודה.
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
מישלי • 6 במאי 2011
בכוח המוח כתב/ה: לא היה קל לי לקרוא.
איכשהו זה שיא האינטימיות, ושיא הלמטה. כתוב מעולה וחזק. כמעט חריף מדי, קצה הגבול. }{ כשקראתי את הטקסט, לא הצלחתי להוציא מעצמי תגובה, אבל עברו בי המון תגובות פיזיות וריגשיות. וגם לא יכולתי לסמן אוהב/ת, כי זה לא זה. אבל התגובה שלך, קלעה בול. זה מה שהתגובות שלי רצו להגיד. }{ |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
מה תודה.. תתפשטי.
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
מישלו כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: לא היה קל לי לקרוא.
איכשהו זה שיא האינטימיות, ושיא הלמטה. כתוב מעולה וחזק. כמעט חריף מדי, קצה הגבול. }{ כשקראתי את הטקסט, לא הצלחתי להוציא מעצמי תגובה, אבל עברו בי המון תגובות פיזיות וריגשיות. וגם לא יכולתי לסמן אוהב/ת, כי זה לא זה. אבל התגובה שלך, קלעה בול. זה מה שהתגובות שלי רצו להגיד. }{ גם אצלי. כשקראתי את הטקסט בפעם הראשונה, לקח לי לא הרבה שורות כדי להבין לאן זה הולך. אחרי הכל, למה צריך קונדום? והטקסט כטקסט מעלה המון שאלות - למה הוא צריך אותה כך? מה זה מרגיש לו? ממה בדיוק הוא מקבל את העונג שלו שם? מה זה יעשה לה להיות קונדום? היא תעמוד בזה? היא תשבר מזה? היא תבין מה כתוב? מה זה מפיק להם? אינטימיות? הנאה? כאב? ערבוב של כל זה ועוד הרבה יותר? אלה חומרים נפיצים מאוד, אני חושבת. אבל הם כאלה כי הם נוגעים אצל רובנו באיזה פצע, ומשגרים מתוכנו שלל תחושות. בקיצור תתפשטי כבר. }{ |
|
חסר לב(שולט) |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
חסר לב(שולט) • 6 במאי 2011
הזכרת לי בדיחה
פרסי אשכנזי ותמני מדברים על חשיבותו של הקנדום הפרסי אומר אני תמיד מקפיד לשים קנדום שלא יהיו טעויות האשכנזי אומר אני שם שניים,מה שבטוח ביטוח התמני אומר אני שם אחד מורח סחוג ואז עוד אחד השניים שואלים שניים הבנו, אבל למה הסחוג? אההה , אם היא מתחילה לצרוח אני יודע שאני על הרזרבי. נ.ב אחלה פוסט. |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
Re: מה תודה.. תתפשטי.
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
מישלי • 6 במאי 2011
בכוח המוח כתב/ה: ...והטקסט כטקסט מעלה המון שאלות... אלה חומרים נפיצים מאוד, אני חושבת. אבל הם כאלה כי הם נוגעים אצל רובנו באיזה פצע, ומשגרים מתוכנו שלל תחושות. נכון, המון שאלות ותחושות. ואולי זו הסיבה שנשארתי חסרת תגובה, כי לא רציתי להכנס אליהן (שאלות זו המחלקה שלך). בכוח המוח כתב/ה: בקיצור תתפשטי כבר. }{ אולי אני כבר מופשטת ? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
מישלו כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: בקיצור תתפשטי כבר. }{ אולי אני כבר מופשטת ? מי יודע? מופשטת זה גם בלי בגדים תחתונים, כן? |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
מישלי • 6 במאי 2011
בכוח המוח כתב/ה: מי יודע? מופשטת זה גם בלי בגדים תחתונים, כן? |
|
שולה פנינים |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
שולה פנינים • 6 במאי 2011
כמי שהיתה שם בצד של האלה, מסכימה איתך: זאת חוויה נפלאה.
כתבת נהדר, תודה (: |
|