לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
ביד עמוקה ואצבע משפשפת.
לפני 13 שנים •
10 במאי 2011
לילימיי(שולטת) • 10 במאי 2011
הוא עוצם את עיניו ומתרכז. החושניות שבו, זורמת דרך העיניים העצומות, היישר אל מגע הידיים החופרות בגופה. הוא מצמיד את כפות ידיו האחת לשניה. אצבעותיו מהודקות, כראש חץ והוא צולל לתוכה. שמונה אצבעות חודרות ושתיים נצמדות אל הדגדגן המגורה. היא משתנקת לשניה, מופתעת. אבל אחרי רגע היא חייבת, לפשק יותר חזק את הרגליים ולהרטיב במלא רוק, סביב הידיים האלה שממלאות אותה. מדגדגות לה את השחלות. ידיו, שלרגע לא מתעייפות דופקות אותה במהירות ובכל חדירה שלהן, הוא נכנס עוד עמוק, לתוכה. בשלב הזה, היא כבר מעיפה את האצבעות שלו מהדגדגן ומתחילה לאונן את עצמה לדעת. מולו. איתו. והפיסט אוננות הזה, המשותף שלהם... מטריף אותה, מרגש אותה. כמו אז, בימים אחרים של שיתוף פעולה, בינהם. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
11 במאי 2011
Re: ביד עמוקה ואצבע משפשפת.
לפני 13 שנים •
11 במאי 2011
Here And There(נשלטת) • 11 במאי 2011
כרגיל, כתוב יפה ומגרה.
מקווה שהימים האלו יחזרו (אפילו עם מישהו אחר). |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
11 במאי 2011
Re: ביד עמוקה ואצבע משפשפת.
לפני 13 שנים •
11 במאי 2011
לילימיי(שולטת) • 11 במאי 2011
pet כתב/ה: כרגיל, כתוב יפה ומגרה.
מקווה שהימים האלו יחזרו (אפילו עם מישהו אחר). תודה pet , והימים האלו...רגעים מהם, חוזרים. לשימחתי |
|
אתנה |
לפני 13 שנים •
12 במאי 2011
לילימיי
לפני 13 שנים •
12 במאי 2011
אתנה • 12 במאי 2011
משהו בכתיבה שלך מרגש אותי, את הרי כותבת כל כך אירוטי,לעיתים אפילו מיני מוחצן. יורדת לפרטים שאפשר לעצום עיניים ולתרגם את המילים לתמונות.
אפשר לקרוא אותך ולהתעורר מינית ואפשר גם להתעורר רגשית. הפעם, הרגשתי את הגעגוע. ועל זה שגרמת לי להרגיש, אני אומרת תודה. |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
12 במאי 2011
Re: לילימיי
לפני 13 שנים •
12 במאי 2011
לילימיי(שולטת) • 12 במאי 2011
אתנה כתב/ה: משהו בכתיבה שלך מרגש אותי, את הרי כותבת כל כך אירוטי,לעיתים אפילו מיני מוחצן. יורדת לפרטים שאפשר לעצום עיניים ולתרגם את המילים לתמונות.
אפשר לקרוא אותך ולהתעורר מינית ואפשר גם להתעורר רגשית. הפעם, הרגשתי את הגעגוע. ועל זה שגרמת לי להרגיש, אני אומרת תודה. אם גרמתי או עזרתי להרגיש, אין מאושרת ממני... תודה לך, אתנה המתוקה }{ |
|