נוריתE |
לפני 13 שנים •
12 במאי 2011
יומני בייבר הזכוכית
לפני 13 שנים •
12 במאי 2011
נוריתE • 12 במאי 2011
****פרולוג****
היומנים שלא כמו פה יוגשו בכתיבה אישית, מיותר לציין אולם, שאחד החוקים הראשונים באי ,הוא אחד, חוק הגור, למרות שהיומן מבוסס רק קלות על עולם הגור ,השפחה מחוייבת לדבר,אנגלית ורק אנגלית,אם אינה דוברת את השפה למעשה היא אילמת ויש מתורגמנים היא מחוייבת לדבר על עצמה בגוף שלישי בלבד, חריגה וטעות גוררות עונש חמור,אולי לא כמו הבאר אבל קרוב, ומערכת הענשים מועפת, אתם תלמדו הכל ביחד איתה -איתי למעשה אני היא ואני לא אלה,אבל היא שלי ובהחלט חלק ממני כשפחה מזה קורב ל13 שנים, בר מיתצוה תחגג במועד וזמן שיפורסמו -לא צוחקת. כמובן שלעולם היא לא תכנה אדון או מלכה את/ה אלא רק הוא היא גם כשפונה אליהם, חוקי החינוך האנגלי תקפים ,עוד יותר... מה שאני כותבת פה, אלה עוד תספר בדרכה היא פה כמו מפורט "ספר האתר" בקצרה,זה כביכול,שהיא ואדונה "קראו..". אני זורמת כל הזמן עם גיבורת יומההולדת שלי אלה, ה"שפחה הציבורית" לשבוע אני עצמי תמיד עוד מימי המרקיז כתבתי ספורים אמיתיים מחיי או כאלו שנירקמו על גבי ניסיוני אני כשפחה (פרט לסוסים,אם מישהו עוד קיווה, מיצטערת לאכזב,אבל..הדרך שלי גם אחרי כל הזמן הזה היא תמיד תחילת הדרך...) הסיפור, הולך ונירקם לי בראש, הכפר ההוא כמו מין BDISNYSM שכזאת .שבוע הם היו שם,אלה ואדונה שתמיד יכונה בשם מאסטר, והסיפור הראשון הוא בעצם הלילה האחרון כי בו היא נחנכה וקיבלה את הבראנד מה שלא ידעתם בסיפור הראשון-סוגר למעשה הוא, שה"חדר שלה" הוא חלק ממערכת חדרי עבדים שפחות כאלו כמו בגןחיות בסידני שראיתי פעם בנשינל ג"יאוגרפיק חדר זכוכית מחוסמת,שקוע במין מערכת מרתפים מסועפת, שאנשים צופים חופשי לפעמים בהכל ,שלשה קירות זכוכית סביב לה, רק קיר אחד רגיל לכל "המיכשור העדין" יש דלת כניסה כמובן ,היציאה רק באישור השומרים בחדר המוניטורים למנוע בריחות ולבטחונם של אותם עבדים ושפחות ציבוריים,כמובן. הכל מצולם מנוטר 24 7 אין פרטיות בשום מקום את מעשה הברנגינג הצריבה ,ערך בה אדונה אל מול קהל צופים שזומן אל מיחוצ לקירות חדרה,אוסף מאוד ניבחר ומצומצם ושידור הטקס גם הוא לא נעשה בציבור ,אלא רק לבעלי הזמנות שלא למקום עצמו ,עוד חלק מהיררכיית "חוקי השפחה הציבורית". יש מצלמות בכל פינה באתר ויש מסכי ענק שמשדרים בלי צינזור הכל, המצלמות הן לבטיחות קודם כל, האי הוא כמו בפרק היורה קרוב רק למי שיכול להרשות לעצמו ונגיש רק לכאלו כל שפחה כמו אלה הגיבורה, שהיא ואדונה חותמים על "חוזה שפחה ציבורית" ולא כולן על בסיס כזה מצולמת ומשודרת בפרטי פרטים גם בחדרה שוב 24 7 ובכל זמן ומצב נידרש, היא ואדונה למעשה גם, מחויבים לתת את השרותים שלה בהכל ע""פ חוזה חתום ומפורט מראש, שמפורסם ומחולק כל מי שרוצה במכירה פומבית ,ובכל מקום שמתאספים בוא אנשים בגנים. ברחוב.מסעדות ובתי קפה,אין הרבה אבל מספיק עוד...גם מסעדות סיניות למי שמבין את הרמז... יש שם הכל ,כמו מין "פארקים נושא" team parks קטנים, מימי הבניים,דרך יוון רומא קולסאום חוות סוסים וכלבים מה שאפשר לחלום יש במסגרת האפשר היא עוברת הכל היא תעבור היא רוצה בהכל כשהם יוצאים החוצה, היא קשורה מוחזקת בידו בקולר בשרשרת כל הזמן,עם תג הכרות בו שמה גילה ומילת הביטחון שלה אם היא צריכה להשת. לחרב. יש פינות מיוחדות לעיני כל בחוצ בציבור אם מישהו מישהי רוצה מציצה אפילו או משו אחר,הרבה מעבר.. אז גם בפינת חדר אוכל המיוחדת לשפחות ציבוריות,הסמוכה לזו של האדונים והמלכות, זה יקרה גם אצלה בחדר ,יום לילה פרט לזמני מנוחה מנדטוריים האדון שלה רואה אותה בציבור כשהיא בחברתו ולא ישתמש בה עד ללילה האחרון זה החוזה שעליו הם חתמו בזה,בחרו במשותף וזה שבוע שלם כך. היא אפילו לא מתקלחת לבד ושום פעולת נקיון אחרת ,יש כאלו "תת-סאבים/יות,למטרה זאת בלבד.מאנשי המקום, שיעשו בה/לה,זמנים קבועים ודי צפופים שתהיה מוכנה נקיה מבפנים ובחוצ כל רגע נתון, גם מחזור לא מפריע ישנם תמיד אלו חובבי הדם ולא רק דם המחזור... היא לשימוש בלבד. יש לה מילת ביטחון לא לדאוג הSSC תמיד בראש ובראשונה שם כאן בכל מקום דימיון ומציאות.בזה לא משחקים. היא לא השתמשה בה הרבה מה שלא היה כי מותר ורצוי לשפחה שכזאת לצעוק לגנוח להתחנן לרחמים ככל היותר בשביל זה היא קיימת לשיר ולרקוד בהשאלה זה כמובן לא אומר שמה שעושים בה ייפסק בגלל זה אלא אדרבה...אני חושבת לשים אותה עם .......לא אגלה צ"טערת השאלה, כמה זמן יתנהל היומן כי זה רק שבוע רק....שבעה ימים שבעה לילות, אלף לילה ולילה ואני שאחראזדה הפרטית של אדוני ושלכם... או שבכלל יומני ביבר הזכוכית יהפכו ליומן בלוג הקבוע של אלה...ליילה,אני. מעבר לשבוע ההוא ויפכו להיות ליומן שלי בייחוד דווקא לאור שתיי ההצצות שכבר נתנו לכם אדוני Gi ואני ברשותו ב"על ארבע" וב "על הבירכים" אולי מעבר לשבוע הזה "שלה" די לי רק ברקימת חלום פנטסיה בידיסמית משלי ואולי איכשהו ירקמו בייחד ויהפכו להיות הבלוג האמיתי של חיי בלייב כאן במציאות ויתנהלו ראש ובראשונה באתר הפרטי שלי, בסלינג, ופרקים נבחרים ייתפרסמו גם באתרי הקהילה. כאן מתערב בהחלט שיקול דעתו של אדוני בנושא |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
12 במאי 2011
יומנה של אלה
לפני 13 שנים •
12 במאי 2011
נוריתE • 12 במאי 2011
(מהאתר האישי שלי)
"בייבר הזכוכית" 1 אני כותבת עכשיו,המאסטר מצפה לדף היומי,מכנה אותי לפעמים"שחאזאדה" ,נוח לי לכתוב, משנים כבר ,זה הוא ידוע מכייון שהוא הכיר אותי עוד בימיו של אדון קודם, לפני מכה שנים,באתר שהיה,זה ה"סלינג" המקורי.זה קל לכתוב לרוב,אני זורמת, הוא גם מרשה לילכתוב אליו אישית במייל ולא רק כאן ביומן הוירטואלי הזה לפעמם הדפים האישיים מועברים,ברשותו לבלוג שפה...ליפעמים. אני מורגלת לכתוב הכל, חיי יומיום,מחשובת חלומות,פנטסיות,רוקמת סיפורים, והוא כבר יודע,שכל משאלות הלב מובאות בהם, ב"סיפורים"האלו,שמשלבים דימיון פורה, שריטה בעומק ואדי ממוצא ודברים שכבר ידעתי ועשו בי ביחד עם דברים שאולי לא ייעשו לעולם..ואין כבר האמת הרבה כאלו. היומן משם,זה המקום, אני מתרגמת אותו עכשיו,כתבתי באנגלית, שפת המקום, חובה,אחרת את אילמת,לא שיש לך הרבה מה להגיד באותו מקום המבובס בחלקו על התרבות הגוראנית לרוב זה yes /tenk u Mater/Mistrees,רק בעצם עם המאסטר מור לדבר כשאת לבד איתו, מה שעל פי החוזה,היה מוגבל מאוד ורק לשטחים ציבוריים.,על חוקי החינוך האנגלי(כתוב על הכל, פה באתר,כולל הסברים על עמדות השפחה הגורנית ותמונות,אם לא שמתם עדין לב..אבל בטוח שכן ,במגזין. באופן מיוחד יוצא דופן, נתנו לי לכתוב שם, הדרישה היתה באנגלית,בלבד,אז היה לי גם וובסטר קטן צמוד, שונאת שגיעות כתבי, האנגלית המדוברת שלי מעולה, אמרו כולם,הכתיבה גם..רק ה"שגיעים"רחמנא לצלן, נעשו בי סשנים מיוחדים מטעם ה"וועדה" שעברה על היומנים,שלא אכתוב דברים אסורים כמו המיקום או יותר מידי מזהים ולא אעשה אוטינג בעטות, בכל מיקרה, הם ספרו את השגיעות והעונשים...הפעם ההיא בבאר שכתבתי ב"מתנה" לא היתה היחידה,בוא נגיד ויש שמה עוד כמה מקמות" סימפטיים" שכאלו,אבל זה אני עוד אתרגם,כי אם כבר ביקשתי מהמאסטר שוהוא יבקש...אז הכל נידרש וגם "פסיחות" ושיכחה,"תיגמלו"בהתאם,בין אם ע""י המאסטר או ע"י "באי כוחה של הוועדה" |
|