סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בעקבות "אני מאשים" של מרסלוס

SWAY
לפני 13 שנים • 24 במאי 2011

בעקבות "אני מאשים" של מרסלוס

SWAY • 24 במאי 2011
מה דעתכם זה מקובל שבמועדוני סאדו ישימו מצלמות אבטחה שמתעדות כל חלל במועדון?,
מצד אחד בסביבה מינית מעורבבת עם אלכוהול כמו בדאנג'ן יש פוטנציאל לכל מיני התנהגויות (למרות שהסיפור של מרסלוס היה יכול לקרות בכל מועדון ונילי כל שיהיה), ווהיה ניתן מיד לדעת אם הייתה או לא הייתה יריקה מי הן שתי השקרניות (לפי טענתו), והיה נעשה צדק.
מצד שני ישנם רבים שעדיין בארון, ישנה במועדונים פתיחות וחופשיות שמתאפשרות רק בגלל שחל איסור על תיעוד (צילום בזמן מסיבה במועדון) ורבים מהאנשים לא עולה כלל בדעתם שיש אפשרות שהם מתועדים הבכל רגע על ידי מצלמות אבטחה (כך שאיש אבטחה חרמן/אקר פטישיסט יעשו בזה שימוש).
SWAY
לפני 13 שנים • 24 במאי 2011

סורי פספסתי את הפוסט בבליינים

SWAY • 24 במאי 2011
אני דרך אגב בעד. כשאני בא למועדון אני נותן אמון במי שמארגן את המסיבה שישמור על החומר המצולם מכל משמר ויעשה בו שימוש ראוי.
שמח שישנם צילומים שיכולים לעזור במקרים כאלה ואחרים
digi's foxy
לפני 13 שנים • 25 במאי 2011
digi's foxy • 25 במאי 2011
גם אני בעד
אני חושבת שהביטחון שזה מקנה קצת יותר חשוב
ונכון בכל דבר קיים סיכון
אבל יש גם גבול כל שהו שבו אנו סומכים על המנהלים שישמרו עלינו
nomorenomore
nomorenomore • 25 במאי 2011
ממש יופי, ואחרי ריב מינורי עם המנהל, הוא יכול לפרסם את התמונות כמו כלום. ולכי תוכיחי שזה הוא.

בולשיט, זה רעיון נוראי.

אם יש דבר שמייחד את המסיבות ממסיבות וניליות, זה שאסור לצלם, והצילום היחידי הוא בפינה דיסקרטית, ורק איך שהמצולמים רוצים, ולא כל המסיבה באופן שוטף.

כלומר, מי שלא רוצה לא מצטלם. ואים יש מצלמה, זו כפייה, כי כולם מצטלמים. המון לא יבואו וזהו.
ויבי אנושי​(שולט)

בדאנג'ן מצלמים אבל לא לבטחון האורחים דואגים

ויבי אנושי​(שולט) • 25 במאי 2011
אני רוצה לחדש לך. לאחרונה התחילה תופעה בדאנג'ן שבאים צלמים מקצועיים עם מיטב המצלמות מכל הסוגים ומצלמים לצורך יחצנות. עם מצלמות אבטחה אני יכול להשלים, אבל צלמים לצרכי יחצנות שעושים אאוטינג לכל המשתתפים זה כבר מקומם.

אגב אם קראת את הפוסט גם בפורום הבליינים אז אתה יודע שאני מפציר בשותף של עמוס, שטען בחצי פה כאילו מצלמות האבטחה מספרות סיפור שונה מזה שסיפרתי, שיציג בפניי את הצילומים שהוא טוען שהוציא ממצלמות האבטחה. מסתבר שכל הנוגעים בשותפות ו/או בבעלות ו/או בניהול הדאנג'ן אינם בוחלים בכלום. אני יודע בוודאות גמורה שהוא פשוט משקר ומדבר דברי עורבא פרח. אין צילומים כאלה ולא יהיו צילומים כאלה כיוון שעובדות שלא התרחשו לא יכולות להיות מצולמות.
    התגובה האהובה בשרשור
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
אני נגד. אם יש מצלמות במקום, הייתי רוצה לדעת על זה מראש, כדי שתהיה לי את זכות הבחירה. אמנם במועדונים רגילים יש מצלמות, אבל גם יש אזהרה על כך בכניסה. אם הייתה אזהרה כזאת בדנג'ן- פספסתי.
מביט Nהצד​(לא בעסק)
לפני 13 שנים • 26 במאי 2011
מביט Nהצד​(לא בעסק) • 26 במאי 2011
אני מבין שאם זאת דרישה של המשטרה לצורך קבלת רישיון עסק למועדון, אז אין בעצם ברירה, אבל אני לא הייתי רוצה להיות במועדון סאדו שמצולם, ואם הייתי יודע שהוא מצולם, לא הייתי עושה את כל הדברים שעשיתי בעבר במועדוני סאדו...

וזה שאין לאף אחד כוונה לעשות בצילומים שימוש, זה עדיין לא אומר שלא יעשה בהם שימוש. כל ידוען שפורסמו סרטונים שלו באינטרנט הרי חשב בזמן שהם צולמו שאין סיכוי שמישהו יעשה בהם שימוש...

מה שמצולם, בסופו של דבר ידלוף, בכוונה או בטעות. זה מין חוק טבע שכזה...
SWAY

Re: בדאנג'ן מצלמים אבל לא לבטחון האורחים דואגים

SWAY • 26 במאי 2011
מרסלוס כתב/ה:
אני רוצה לחדש לך. לאחרונה התחילה תופעה בדאנג'ן שבאים צלמים מקצועיים עם מיטב המצלמות מכל הסוגים ומצלמים לצורך יחצנות. עם מצלמות אבטחה אני יכול להשלים, אבל צלמים לצרכי יחצנות שעושים אאוטינג לכל המשתתפים זה כבר מקומם.

אגב אם קראת את הפוסט גם בפורום הבליינים אז אתה יודע שאני מפציר בשותף של עמוס, שטען בחצי פה כאילו מצלמות האבטחה מספרות סיפור שונה מזה שסיפרתי, שיציג בפניי את הצילומים שהוא טוען שהוציא ממצלמות האבטחה. מסתבר שכל הנוגעים בשותפות ו/או בבעלות ו/או בניהול הדאנג'ן אינם בוחלים בכלום. אני יודע בוודאות גמורה שהוא פשוט משקר ומדבר דברי עורבא פרח. אין צילומים כאלה ולא יהיו צילומים כאלה כיוון שעובדות שלא התרחשו לא יכולות להיות מצולמות.

לחלק הראשון, בכל תמונה שמתפרסמת תמונות פניהם של הנוכחים מצונזרות, ואם תפורסם תמונה לא מצונזרת זו עילה לתביעה. כי בעלי הליין הרשו לו לצלם.

בקשר לחלק השני, באמת כדי שמנהלי הליין יענו על השאלה האם ישנן מצלמות אבטחה או לא?

אני כאמור בעד אך גם בעד לידיע את המבלים בקיומן כפי שאמר מישהו פה לפני.
Here And There​(נשלטת)

אני גם חושבת

Here And There​(נשלטת) • 26 במאי 2011
שטוב שיש מצלמות.
מן הסתם זה הרבה יותר בטוח ככה, ואם המשטרה מחייבת את זה, אז כנראה שיש סיבה.
לגבי שימוש לרעה בחומר, אני מניחה שזה האינטרס של בעל המקום לשמור על דיסקרטיות, 'תם יודעים, עניין של אמון (של קהל המועדון).
לגבי עניין האנשים שהם עדיין בארון, נשמע לי קצת מוזר שמי שבארון בנוגע לנטייה שלו ירגיש בנח לעשות סשן פומבי, אני מניחה שבקושי למועדון הם מרגישים נח לבוא, אז לעושת סשן פומבי? ובכל אופן, כפי שאומרים, אם יש ספק, אז אין ספק, מי שלא נח לא עם הפומביות, על כל המשתמע מכך ולא מרגיש חופשי לגמרי לעשות סשן, שיעשה את זה בבית.
master xy​(שולט)
לפני 13 שנים • 27 במאי 2011

תפסיקו להתבכיין

master xy​(שולט) • 27 במאי 2011
אתם הולכים לבתי זונות אז אל תבכו למה רואים לכם את הזין הקטן .

בכיינים מלידה .