|
|
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2011
מיוחמת ..II
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2011
נוריתE • 5 ביוני 2011
לצלילי הגניחות שלה
יושבת במיטה מכוסה רק גופיה דקה ותחתון עלי שעונה על הכריות שלי הלפ טופ על הבירכיים יד אחת מחת לשמיכה מתחת לתחתון מאוננת עצמי לאט לאט ייגמר זה אריץ אותי אולי שוב או אחפש אחר בונה לי במוח את התמונה שלי מונחת ככה פתוחה כמינחה מוכנה ממתינה מצפה מרטיבה על הבירכיים בתנוחת תפילה על על הגב מפושקת לרווחה שני חורים ממתינים זמינים ,ככה או ככה וכף יד קשה מחטטת באיבריי מעסה את הדגדגן צובטת חולבת אותו ואצבע אצבע חודרות אל הכוס הרטוב מחליקות פנימה בקלות אל הלחות האפלולית העמוקה האגרוף ניסגר בתוכי ומתחיל לדפוק את הכוס לזיין בפראות אני מחפשת מילים לתאר ואין כאלו מספיקות רוצה עוד אבל הוא עוד לא יניח לגמור מוציא האדרוף מהכוס דוחף אותו אל תוך החור וזה לא נכנס אז הוא מרחם מחדיר אצבע אצבע רטובות מייוחומי ואז לאט לאט מפסל דרכו את מעמקי האמיתיים המצפים וזקוקוים למגעו הקשה וזה כואב כואב מאוד אבל רק רוצה שיכאב עוד והכוס מתכווץ מרטיב,ביחד עם החור הפועם מיללת כמו כלבה בבקשה ממנו שלא,ירחם שרק יוסיף יפתח ירחיב הייתי רוצה זיכרותו עמוק בתוכי זה אפשרי? הפאלוס בכוס האגרוף בתחת כולי פתוחה מזיינים אותי בסימפונית כאב תענוג בלתי נסבלת ביחד |
|
|
|
|
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2011
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2011
נוריתE • 5 ביוני 2011
הפנים שלי
טמונים במעמקי אחוריו הלשון שלי בלי א-לה ים ,מתחננת אליו אני מגששת בחשכה בעינים עצומות מושיטה אליו את חפצי בקשתי ואני,מבקשת מאוד והוא מבין וקם מעלי והידיים מפסיקות לחרוש הוא הופך אותי על ביטני,פני בכרית טמונות כי לשם מה שבקשתי יש כן לעשות ומושא חפצי מתרומם באוויר ונחת בקול שריקה נוחת על גיווי על אחורי מוציא ממני זעקה אחת קלה ואז גונחת כשחגורת העור הכבדה מורמת נוחתת מונחת והכל זורם הכאב תערבב בתשוקה וכל מגע בוער של העור על עורי כמוהו כבעירת נשיקה כבערת אלפי טיפות שעווה על גופי הבוער והחגורה מאריכה בשלה מאהבת אותי כי אין למה למהר ואז כמו הוא קרא את ראשי כמו שעשה עד עכשיו הוא הופך אותי בחזרה על גבי מונחת פרושה לפניו מפשק את רגלי ויודעת שאסור,אסור לסגור ממשיכה לעצום עניים מתחילה בליבי לספור כשהיא נחות על הכוס על הירכיים הדגדגן בוער והנוזל שמוציאים חלצי המתכווצים מכבה אותו כמו נשיפה, על נר רק בכדי שהוא שוב ישוב ויתעורר כשהכוס גונח נאנק בוכה מתחנן מרחף אליו ,מבקש שלא יפסיק בי את מעשה כפיו וזאת בכלל, לא אני את שלשה חורים וגוף אני לוחשת זאת לו ולעצמי אני שלשה חורים וגוף כשמונחת לפניו גופי מבקש מודה מתחנן לכל מעשיו כשאני שם זאת מה שאני ותו לא זאת מה שאני ואני היא ,עכשיועולם ומלואו ויחולו השמיים וארץ עלי וכל צבאותיו של אל שדי כשהוא מפסיק לאהב אותי בחגורה וחוזר וחודר עמוק בשני אגורפיו אל עומקי מעמקי |
|
|