נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
טיפים להיכרויות במרחב הוירטואלי
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
נילי ונילי • 11 ביוני 2011
סיפור אישי:
יוצא לי מדי פעם להכיר גברים במרחב הוירטואלי. אני מחבבת את אופן ההיכרות הזה כי הוא מאד נגיש, זמין ופונקציונלי. אני משתדלת שלא להפוך את ההיכרות הוירטואלית להיות החלק הארי של הקשר כי לא מעניין אותי לנהל רומן אינטרנטי אלא לממש אותו במציאות. לכן אני משתדלת לא להישאר בהודעות אדומות אלא לעבור למסנג'ר לאחר סינון ראשוני כלשהו, ולפתוח מצלמה כמה שיותר מהר. נדמה לי שזה יותר הוגן ככה לשני הצדדים. ככה לא מותחים את זה יותר מדי, ואפשר לדעת כבר בשלבים הראשונים האם יש בסיס למשיכה מינית שאפשר להמשיך איתו הלאה או שעדיף לחתוך כבר עכשיו. תמיד היה נראה לי לא פיירי, לנהל שיחות וירטואליות במשך חצי שנה, ורק אז לגלות שאני לא נמשכת אליו בכלל. אתמול יצא לי לדבר עם מישהו שאני קוראת כבר כמה זמן, והתרשמתי שהוא אחלה. כיוון שמהניסיון הגרוע שלי בעבר אני יודעת שאלו שכותבים נהדר ויודעים לפסק משפטים בהתאם לכל כללי התחביר רק לעיתים רחוקות מאוד מתברר שהם דוגמני תחתונים- ביקשתי לעבור למצלמה כמה שיותר מהר. פתחנו מצלמה, ובעוד שאני ישבתי זקופה ומוארת עם שמלת השבת חשופת הכתפיים שלי- הבחור שכב שרוע על המיטה, לא מגולח, באור לקוי ובפוזה שעשתה לו סנטר כפול. לא באמת חשבתי שיש לו סנטר כפול, אבל לא הבנתי למה בחור שיודע שהוא מדבר עכשיו עם בחורה שלא מכירה אותו לא מוכן להשקיע אפילו את המינימום של להזדקף ולהיראות ייצוגי במצלמה. לא התייאשתי. עצרתי רגע את השיחה וביקשתי שיסתכל על תמונת התצוגה שלו עצמו. אמרתי לו שאנחנו באמצע היכרות כלשהי כרגע ובוחנים אופציות, אז שיבדוק האם זה האימג' שהוא מעוניין שאני אצא איתו בסיום השיחה, ולשימחתי הוא הבין את המסר והזדקף. זה אמנם לא שינה את הזיפים או התאורה הלקויה או החולצה המהוהה, אבל לפחות הסנטר הכפול נעלם והבחור הראה טיפה יותר נכונות להבין שגם היכרות בוירטואל היא עדיין היכרות שמחייבת איזשהו מינימום השקעה באיך שאתה נראה. בסופו של דבר נראה לי שאנחנו לא נמשיך את ההיכרות שלנו. גם בגלל שאין שם משיכה מינית וגם בגלל עוד כמה סיבות שקשורות בגישה (הבחור הפך להיות בהמה די מהר במהלך השיחה, וחשב שאם ביקשתי לפתוח מצלמה זה בטח אומר שבא לי להתפשט מולו עכשיו. לא עזר לי שהבהרתי שלא בא לי שיאוננו עליי עכשיו, הוא המשיך להציע הצעות על המשהו הנעים שבא לו לעשות לי). בקיצור, זה כבר לא יקרה, ועוד היכרות וירטואלית בכלוב באה לקיצה. מה שכן, חשבתי שאולי נשרשר טיפים לאנשים חדשים בכלוב (ובכלל) לגבי היכרויות וירטואליות. נראה לי שאנשים לא לגמרי מבינים את ההיכרות הוירטואלית ואיך היא עובדת, והאם זה עובד דומה או שונה מהיכרות רגילה. אנא שרשרו טיפים כאן- |
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
הטיפים שלי- 1. תיאום ציפיות- הבהירו לעצמכם מה אתם מחפשים ואז דאגו להבהיר היטב לבן שיחתכם. האם אתם מעוניינים בסייבר סקס? בפון סקס? ברומן וירטואלי? בפגישה בחוץ? האם אתם מחפשים סטוץ? בת זוג? התשובות על השאלות האלו גוזרות דינמיקת שיחה מסויימת, שאולי לא מתאימה לבן שיחתכם. 2. לא להאריך בקשר הוירטואלי- בהנחה שאתם מחפשים להפגש במציאות (למטרת סטוץ או נישואין), אל תאריכו בקשר הוירטואלי. מהניסיון האישי שלי- ככל שמדברים על זה יותר ככה יש פחות סיכוי שזה יתממש. 3. בססו משיכה מינית. 4. מצלמה. לא תמונות. 5. גם היכרות וירטואלית דורשת שתהיו ייצוגיים בשלב המצלמה. אין צורך להחליף מהטריינינג שאתם לובשים לשמלת ערב, אבל בהחלט צריך להיראות יצוגיים באיזושהי רמה. זיכרו שזה שלב קריטי שבו אתם מוגבלים למצלמה בלבד, ולרוב היא מצלמה ב 30 שקל מאקדמון. הזדקפו. הדליקו את האור מעליכם. פקסו את המצלמה. תנו לבן שיחתכם לראות מי מולו. זה יחסוך מכם ומהם עוגמת נפש כשתפגשו בעתיד. 6. להיות נימוסיים ורגישים. גם אם זה לא מתאים אפשר לסרב בנימוס ולהבהיר שזה לא מתאים. בן שיחתכם יעריך את הכנות. מן הצד השני, אם קיבלתם דחיה מנומסת, אל תציקו ואל תחפרו. אל תמשיכו להציע הצעות מגונות. אפשרו לבן שיחתכם לסיים את השיחה בנימוס, המשך הצעות מגונות וסירוב לקבל את ה"לא" שלו רק יגרמו לו להיות יותר ויותר בוטה כשהוא מנפנף אתכם. |
|
Metuka |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
נשבר מיתוס...
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
Metuka • 11 ביוני 2011
עוד מיתוס נשבר...
מה? הבנות בכלוב הן לא בחורות חרמניות ומיואשות ש"נותנות בקלות" אפילו אם זה רק במרחב הוירטואלי?... לצערי, יש הרבה כאן שחושבים כן, ובכן, הגיע הזמן "להתעורר ולהריח את הקפה" ולא רק את מיצי החרמנות שלכם. |
|
the rain song |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
the rain song • 11 ביוני 2011
שרשור מבורך
הטיפ שלי - לנתק את המסנג'ר ולא להתעסק איתו יותר בחיים את השאלות הבסיסיות אפשר לסגור בהודעות/מייל אצלי, אם נוצרה התעניינות - טלפון. ודיר באלאק מישהו מתקשר אלי מחסוי. למדתי מנסיון של כך וכך שנים בוירטואליה שאני מתרשמת בטלפון בצורה טובה ואמיתית הרבה יותר ממסנג'ר. מצלמה? בחיים לא. גברים מייד מבקשים שתורידי את החולצה רק לשנייה.... בכתב קל יותר לאנשים להיות חצופים, כך למדתי. בטלפון כולם הרבה יותר מנומסים. בעניין התמונה, ובכן, היו לי מערכות יחסים מדהימות ומלאות תשוקה עם אנשים שלא ראיתי תמונה שלהם לפני כן. אם אני לא מחפשת סטוץ לאותו רגע אני פחות מוטרדת מהצורה החיצונית. למדתי על בשרי שמשיכה מינית יכולה להגיע בהדרגה אחרי שמכירים את האדם. מי שרוצה לראות איך אני נראית תמיד מוזמן להקדיש לי כחצי שעה מזמנו היקר ולהפגש לכוס קפה. מקום המגורים הוברר עוד קודם כך שאם הוא גר בקצה השני של המדינה אני בדרך כלל מוותרת מראש. תיאום ציפיות הוא הכרחי כמובן ושמתי לב שברגע שאני מבקשת לעבור לטלפון המון "רציניים" מוותרים. כל שאר הטיפים שלך - מסכימה לגמרי. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לשם שינוי,
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
Homelander(שולט) • 11 ביוני 2011
דברים כדורבנות.
הטיפ הראשוני שנאמר פה כבר איזה פעמיים ולדעתי הכי חשוב- הוא ל-א להאריך בהיכרות וירטואלית. דרך המסך אנחנו מפסידים כ"כ הרבה מבן-האדם שמולנו; מעבר לכך שידוע שרוב התקשורת בכלל נעשית בשפת-גוף (בערך 70% לזכרוני), כך גם צריך להרגיש מי מולך וזה כמעט בלתי-אפשרי דרך המסכים. כמו-כן התקשורת-הוירטואלית היא קרה ולכן פעמים רבות גולשת מיד לציניות וכד', אנשים יכולים גם בלי לשים לב, לדבר בצורה שונה לחלוטין באינטרנט ובחיים-האמיתיים. מלבד זה, כל-עוד אין חוויות ותחושות משותפות, מהר מאד נגמר העניין בתקשורת בין שני אנשים, אי-אפשר לדבר ולקשקש בלי סוף עם מישהו שבכלל לא מכירים באמת והרי אם נשים לב, קשרים איכותיים במציאות, לפחות מחצית מהזמן מתנהלים בשתיקה גמורה, מגע-פיזי ופשוט השהות זה במחציתו של האחר; קשר אמיתי נמדד לדעתי כאשר שני אנשים יכולים לשתוק שעות יחד... וזה בלתי אפשרי באינטרנט, כי זה כל מה שבעצם יש לעשות באינטרנט (אלא אם אתה פריק של סקונד-לייפ והולך לישון עם מצלמת-אינטרנט פתוחה 'לצד' האחר). *** מעט טיפים אחרים אולי: - מה לעשות, אבל רושם ראשוני קובע את רוב ההתיחסות למי שמולך מעתה והלאה, רצוי להראות את עצמך; אם יש לך במה להתבייש, אז הבעיה כבר יותר עמוקה ועדיף לפתור אותה לפני הכל, במקום להתחבא מאחורי המחשב. - הפרופיל הוא כמו כרטיס ביקור וכמו הפרצוף שלך בפאב בערך... הוא המייצג; אם הוא ארוך וחפרני מדי, הרוב ישעממו מהר (כי ברצינות כמה אנחנו צריכים להסתכל על פנים של בן-אדם כדי להחליט אם הוא מוצא-חן בעיננו?) ואם הוא ריק לחלוטין מתוכן ולא אומר כלום, זה לא באמת מסתורי או משהו... זה פשוט משמים ומראה על חוסר השקעה. - להראות רצון כלשהו, אם אין רצון אז אין-טעם להמשיך, השקעה גם מינימאלית, יכולה להעלות את הרצון מהצד השני. - לא לדבר באוויר, יש כאן מלא בחורות (לא מידיעתי על הבחורים) שמדברים על כמה הם נמשכים לתחום, כמה מעניין אותם, כמה מסקרן, כמה מגרה ומרתק ובלה ובלה, אבל לא מעזים לעשות עם זה כלום! אם יש פנטזיות, תציגו אותן כך, אם אתם רוצים לעזור אומץ ולעשות איתן משהו במקום להתקע בכיסא, אז תדאגו לעשות. - יש יותר-מדי התנסויות גרועות ופוגעניות בימנו בקשרים בין גבר לאישה, בעיקר בתחום שלנו, אז יש כאלה שמפחדים ויש לכך ביסוס כלשהו, אבל מי שלא בועט לא מפקיע. אם הכל מסתכם בפחד, לעולם לא תתנסו בדבר-מה שהוא גם טוב, הרי ידוע שההצלחה מגיע רק מתוך כשלונות רבים ובטח לא באורח-פלא או בנחיתה מהירח. ומצד-שני, לא להיות טפשים וישר לקפוץ על מישהו, תוך שתי שיחות נבונות אפשר לדעת אם זה בן-אדם שפוי שאפשר לסמוך עליו ולסדר פגישה בתנאים בטוחים, רוי לנסות לעשות זאת. ויש עוד מלא... אבל זה יספיק לעתה |
|
נסיך הכתר |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
נסיך הכתר • 11 ביוני 2011
כבוד , ונימוס... הקשבה והבנה!
|
|
שוסי |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
שוסי • 11 ביוני 2011
נילוש פשושה,זו לא בעיה באמת גדולה לצד השני לצלם אותנו בסטילס ולשמור כאשר אנחנו מופעים מולו במצלמת לייב.
אולי כדאי לדבר על דרכים טכניות שימנעו זאת. אומנם ההעדפה הדיפולטית שלי היא לפיסיקאים,אך האם יש גאוני מחשבים בקהל? |
|
the_drow(שולט) |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
the_drow(שולט) • 11 ביוני 2011
זונת סושי כתב/ה: נילוש פשושה,זו לא בעיה באמת גדולה לצד השני לצלם אותנו בסטילס ולשמור כאשר אנחנו מופעים מולו במצלמת לייב.
אולי כדאי לדבר על דרכים טכניות שימנעו זאת. אומנם ההעדפה הדיפולטית שלי היא לפיסיקאים,אך האם יש גאוני מחשבים בקהל? יאפ... וזה לא כזה קשה לשמור גם את כל הוידאו. לגבי למנוע את זה? אלא אם את יכולה לגשת למחשב של הצד השני ולהסיר ממנו\לכבות את התוכנה המקליטה אין שום אפשרות נראת לעין לדעתי. |
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
זושי, האמת היא שלא ממש התכוונתי לתת טיפים ל"איך תעשי סייבר מבלי שזה יחזור וינשוך אותך בתחת", אלא יותר לכיוון של איך להכיר אנשים באתר אינטרנט ולהעביר את ההיכרות הזו למרחב המציאותי.
האיזכור שלי למצלמה ולא לתמונות לא היה בגלל החשש שמישהו יעשה בהן שימוש לרעה, אלא בגלל הנחיצות להראות מימיקה (חיוכים, מחוות גוף, עוויות שפתיים וכו') תוך כדי שיחה. דבר שעוזר לדעתי לבסס משיכה מינית ותורם להתקדמות ההיכרות לכיוון המימוש שלה. בתחושה שלי שרשורי "זהירות, מופרעים מצלמים אותך ברשת" הם נפוצים דיים. דווקא שרשורים אופטימיים חסרים, מהסוג שמדרבן אנשים כן להעז, לקחת סיכון ולהכיר, על אף כל הפסיכים שמצלמים את המסך בכל פעם שמישהי מתפשטת מולם. (בקיצור, 'פרגני, יא כלבה. תני איזה חמישה טיפים לאנשים שרוצים להכיר אותך) |
|
שוסי |
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
לפני 13 שנים •
11 ביוני 2011
שוסי • 11 ביוני 2011
אהההההההההההההה,
בקטע כזה. בקטע כזה אני לא מבינה כלום. ובכל זאת,החלפתם מסן,סקייפ/אייסי(כי אתם בקטע של רטרו/סתם קטינות שמסתובבות פה בחשאי)אחלה. חכו בסבלנות.אל תלחצו ואל תלחצו. אנשים עובדים,נחים ואוכלים אצל הסבתא. אז בלי 17 אלף הודעות עד הצפצוף של הסקייפ טוב?. בלי לבקש תמונות אינטימיות על ההתחלה,גם אם אתם הכי רציניים בכוונותיכם,זה מה זה יוצא "חדר שליטה" בצ'ט נענע. (הבהרה-בנים,לא לפנות.עד להודעה חדשה אתם פויה) |
|