שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

המנוי שלי מסתיים בעוד 9 ימים ..

diablo666​(שולט)
לפני 13 שנים • 17 ביולי 2011

המנוי שלי מסתיים בעוד 9 ימים ..

diablo666​(שולט) • 17 ביולי 2011
וואלה מסתיימת עוד שנה ...
נלך לקנות חדש ...
ולמה???
אני גולש כאן בכלוב דיי הרבה זמן .. ותמיד שאלתי את עצמי ... מעניין למה אנשים לא מוכנים בשום מצב להיות שותפים לעשיה ...

למשל כמו לרכוש מנוי זהב ... האתר הזה נבנה באהבה כל כך גדולה עם מטרה אחת ... להקים משהו מגניב בשביל ולמען מה שנקרא "קהילת הבדס"מ בארץ" ...

לפי מה שראיתי במשך השנה .. דברים רבים קרו כמו אנשים האקרים שניסו מלא פעמים להפיל את האתר וכלובי נלחם בהם ללא הרף ..

כמו אנשים שכל הזמן מתלוננים על כל מיני בעיות באתר ללא הרף והם אפילו לא מנויים...

לדעתי זו בושה ... הישראלי הממוצע נולד רק לקבל וגם על זה מתלונן ... זו לא בושה ?? ממש גועל ..

בקיצור אנשים יש כאן אתר שנבנה באהבה .... תשמרו עליו .. תתרמו את הגרוש וחצי בכדי לשמור על קיומו

תחשבו קצת ... תהייו פיירים ...

לי יש אתר משלי שהוא גם סוג של פורום שנועד והוקם סתם בשביל הפאן ...מניסיון .......אנשים כל פעם באים אליי ברעיונות "איך להפיל את הכלוב" ... למה ??? למה זה טוב?? כולה הרמתי סוג של פורום בשביל שיהיה נעים ומעניין ... משהו שיש בו ערך מוסף ... לא יותר מזה ...

ומה יש לאנשים בראש??
כל מה שיש להם לומר לי ... זה .. וואלה תפיל את הכלוב ... תתחרה בכלוב .... תכסח את הכלוב

ואצלי רק נשאלת השדאלה... למה לי??? במה זה יעשה לי טוב בכך שאתחרה בכלוב....

כשהקמתי את הפורום שלי ... יצא לי להתייעץ עם כלובי בנושא ...
הוא שוחח איתי בנעימות ונתן עיצות שעזרו לי לפתח ולהבין ... ועשה זאת בחיוך.. ובכייף..

אז מה אתם מציעים לי בעצם ...??? לדקור אותו בגב???

נשמע לכם הגיוני???

אז זהו שלא ... אני לא מתחרה באף אחד .... אני עושה הכל בפירגון מלא ... ואת הפוסט הזה דווקא כתבתי בכלוב בכדי שתבינו ... אין לי במי להתחרות ... ואין לי שום עניין ב"להפיל" או לכסח אף אחד...

נהפוך הוא אני גולש בשני האתרים במקביל ... ומאוד אוהב את הכלוב ... ויש לי המוך הערכה לכלובי על מה שהוא עושה למען ה"קהילה "הזאת ...

אז כמו מה שנותר לי לומר ... זה חברה ... תתעוררו ... תעזרו לקדם את מה שנותן לכם פינה חמה לשתף ולהשתתף בסטיות שלכם ...ואל תשכחו לתרום ... למרות שזה מעט מאוד ... אבל זה יקדם ...באהבה..דיאבלו666 מנוי זהב גאה ...
    התגובה האהובה בשרשור
AIR​(נשלט)
לפני 13 שנים • 17 ביולי 2011
AIR​(נשלט) • 17 ביולי 2011
כל הכבוד לכלובי שמתחזק לנו ומפעיל אתר מדהים שמשמש לנו כבית כבר כמה שנים טובות icon_smile.gif
the rain song
לפני 13 שנים • 18 ביולי 2011
the rain song • 18 ביולי 2011
זה נורא נורא קשה לפרגן
זה עולה המון כסף
שלא לדבר על הבריאות....

אני מכירה את האתר הזה 4 שנים בערך
בהתחלה הוא הפחיד אותי רצח
אחר כך התרגלתיicon_smile.gif
זה אתר מצויין לעניות דעתי
רק אנשים לא משהו icon_confused.gif
סתם, כולם מקסימים וכולם נהדרים