מיסי(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
19 ביולי 2011
האם סאדיסט הוא גם שולט?
לפני 13 שנים •
19 ביולי 2011
מיסי(נשלטת) • 19 ביולי 2011
אני תוהה לגבי החיבור הזה שנעשה כאן בין סאדיזם לשליטה. (כנל לגבי מאזוכיזם ונשלטת )
האם זה בהכרח חייב להתחבר?ואם לדעתכם זה לא חייב להיות מחובר, אז מה ההבדל? ***ניתקלתי כאן בכאלו שרק אוהבים להכאיב ולא רוצים את הכאב ראש של האחריות לנשלטת |
|
kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
19 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
19 ביולי 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 19 ביולי 2011
אנשים משייכים כי זה עוזר להם למצוא סדר מסוים בעולם המודרני והלא מסודר שלנו.
אין לזה בהכרך קשר ישיר למהות האמתית שלהם בתוך הפאזל של השליטה. תחשבי על זה שהרבה פעמים אנשים שנדבקים נחרצות לתוית של שולט/ת יכולים להשתמש בה יופי לפצות על הכאב שנגרם להם בעבר ובו הם לא יכלו לשלוט בטור כאילו "מזוכיסטים", על ידיי "סאדיזם" מקל ומפצה כיום . בינינו , וכאן תסלח לי על הכוללניות , פגשת רבים במדינת ישראל שרצים לקחת אחריות על מישהו?משהו? או כול דבר שיש לו השלכות עתידיות מתוך רצון והבנה של לקיחת אחריות, ולא מתוך מחשבה תועלתנית של מה יצא לי ישירות מזה ?. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
19 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
19 ביולי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 19 ביולי 2011
נראה לי שזה הכל בגלל ש"שולט/נשלט" הן המילים שיש בתפריט התפקידים כשנרשמים לכלוב
כשאומרים TOP ו-BOTTOM זה לא נשמע כזה דטרמיניסטי לעניות דעתי - ברור שאין קשר, סדיזם ומזוכיזם הם דחפים שלא באמת קשורים לשליטה "מנטלית", הגם שהם מהווים שילוב לא רע. והדיון הזה תמיד מזכיר לי את סאד, שלא קרא לזה מן הסתם סדיזם ומזוכיזם, אבל הכניס את אלה ואת אלה תחת אותה המטריה - שולטים. מבחינתו כל מי שחותר למימוש הסטיה שלו הוא השולט, ואחת היא מה הסטיה. וכך אפשר לקרוא אצלו תיאור מלבב של "שולט" חסר חמלה ששואף למקסם את העונג שלו תוך ניצול אחרים, אונס, מכה, משפיל, ובאותה נשימה פוקד על הנערה האומללה שלכד להצליף בו בחוזקה תוך שהוא מעודד אותה בקריאות התלהבות. אחד הקטעים הכי מעניינים, מהבחינה הזו, הוא כש"שולט" כזה מכריח את הקורבן שלו (במכות ואיומים) לחרבן לקערה, ואז זולל את התוצאה בתאווה תוך השמעת קולות רמים של עונג פראי. ואז אנחנו באנו, קראנו לדברים בשמות וחילקנו לקבוצות. (לא שאני מנסה להגיד ששליטה נוסח סאד היא דבר רצוי או נעים או דומה במשהו לתפיסה שלנו את קשת הבדס"מ. הנקודה היא שהכל עניין של נקודת מבט ושההגדרות הן גמישות ולא מחייבות). |
|
הוא(שולט) |
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
לטעמי
לפני 13 שנים •
20 ביולי 2011
הוא(שולט) • 20 ביולי 2011
אין קשר בין הנטיה לאחריות
כמו שיש מזוכיסטיות שאינן נהנות לשרת או להשלט כך יש פרטנרים שמעונינים רק בכאב והסבל לגבי ענין האחריות היא הדדית ואינה שונה מאותה אחריות שיש בקשר ונילי בין פרטנרים. |
|