קונצנזוס(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
25 ביולי 2011
כל כך קשה להשתלב בעולם הבדסמ?
לפני 13 שנים •
25 ביולי 2011
קונצנזוס(מתחלף) • 25 ביולי 2011
שלום לכולם.
אני נמצא בעולם הבדסמ כבר יותר משנה וחצי. בפועל. לא כגולש באינטרנט. הייתי בכמה וכמה מסיבות בספייס ובדאנג'ן גם יחד.. הכרתי קצת מהמסיבות אבל לא לעומק יותר מדי. בכל השנה האחרונה ניסיתי למצוא שולטת אך ללא הצלחה. גם בגלל הקושי הגדול להכיר ברשת וגם כאשר מצאתי ואפילו כבר נפגשתי הונו אותי ובסוף נדרשתי לשלם "כדי להוכיח רצינות" עד כדי כך קשה למצוא מלכה/שולטת/ איך שלא תקראו לזה.. ? |
|
CantGetEnough(נשלט) |
לפני 13 שנים •
25 ביולי 2011
Re: כל כך קשה להשתלב בעולם הבדסמ?
לפני 13 שנים •
25 ביולי 2011
CantGetEnough(נשלט) • 25 ביולי 2011
ביצי לך לחביטה כתב/ה: שלום לכולם.
אני נמצא בעולם הבדסמ כבר יותר משנה וחצי. בפועל. לא כגולש באינטרנט. הייתי בכמה וכמה מסיבות בספייס ובדאנג'ן גם יחד.. הכרתי קצת מהמסיבות אבל לא לעומק יותר מדי. בכל השנה האחרונה ניסיתי למצוא שולטת אך ללא הצלחה. גם בגלל הקושי הגדול להכיר ברשת וגם כאשר מצאתי ואפילו כבר נפגשתי הונו אותי ובסוף נדרשתי לשלם "כדי להוכיח רצינות" עד כדי כך קשה למצוא מלכה/שולטת/ איך שלא תקראו לזה.. ? לפעמים הדברים הטובים נמצאים מתחת לאף שלנו ואנחנו לא שמים לב.. פשוט תמשיך להתערבב ולהכיר אנשים חדשים והכל יהיה בסדר ואל תשכח אף פעם שקודם כל אתה עומד מול נשים, אז תתנהג כמו בן אדם ולא כמו עבד, אחרי זה אם יש חיבור השמיים הם הגבול בהצלחה. |
|
cobra(נשלט) |
לפני 13 שנים •
25 ביולי 2011
דבקות במטרה
לפני 13 שנים •
25 ביולי 2011
cobra(נשלט) • 25 ביולי 2011
שלום לך ידידי ורעי.
ראשית הכי חשוב זה לא להתייאש ולאבד תיקווה (הרי כבר אמרו שהתיקווה מת אחרונה...) שנית תידבוק במטרה והיה נחוש. שלשית ,כן זה קשה,קשה מאוד,אבל זה חלק מהעניין ומהריגוש.צריך לדעת להוציא את המוץ מהתבן כלאמר לא כל אחת שתאמר לך רד על ארבע היא אכן שולטת ישנן כאלה שהן כאן כדי להשלים הכנסה (סך הכל זה כסף די קל,זמין ומהיר),בשביל למצוא שולטת אמיתית שגם אוהבת את'זה לפחות כמוך צריך להתאזר בסבלנות(והרבה). כל מה שנותר לי לאחל לך זה well come to the cage. |
|
עבד בגבירה(נשלט){ספנקינג} |
לפני 13 שנים •
28 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
28 ביולי 2011
עבד בגבירה(נשלט){ספנקינג} • 28 ביולי 2011
האם פנית ישירות לשולטות במסיבה? זה גם יכול לעזור
|
|
קונצנזוס(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
28 ביולי 2011
פניתי גם פניתי..
לפני 13 שנים •
28 ביולי 2011
קונצנזוס(מתחלף) • 28 ביולי 2011
השתדלתח גם להיות נחמד וגם לא להיות נודניק..וזה לא פשוט בדקך כלל הם פשוט דוחות אותך על ההתחלה...
|
|