שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הסדר שבחוסר ההגיון

בלו ריי
לפני 13 שנים • 30 ביולי 2011

הסדר שבחוסר ההגיון

בלו ריי • 30 ביולי 2011
-----

כשהיא אמרה לי שהיא החליטה ללמד אותי, ו"לתכנת" אותי בדיוק איך שהיא אוהבת, הבנתי שהגענו לשלב מיוחד.
אני לא בטוח שהיא לגמרי מבינה מה המשפט הזה עושה לי.
כי האמירה הזו מאותתת לי חזק שהיא בעצם רוצה אותי. אולי ליותר ממשהו זמני וארעי.
זו אמירה שגם משחררת אותי טיפה מאחריות. רק טיפה. הרי היא מתכנתת אותי בצורה שתתאים לה.
ואז…אז אני אתאים לה. המון ספקות יעלמו. המון פחדים. הרבה דאגות וכאבים. יעלמו טיפה.
וזה לא שאני באמת בורח מאחריות, אבל זה מרגיע קצת. מרגיע אותי לדעת שהיא משקיעה בי זמן, כי אז אולי המקום שלי הופך לקצת יותר בטוח.

והיא יורדת לפרטים. כל כך מדקדקת איך עושים כל דבר ולמה. ומתי ככה ומתי אחרת.
והיא מסבירה. ומבהירה. ומתרגלת. מתרגלת אותי להיות לה. בדיוק כמו שהיא אוהבת.
אולי היא גם תאהב אותי יותר ככה?
ורק עכשיו אני מתחיל להבין את כל סוגי המגע, והאיך, והלמה שהיא אוהבת ורוצה. היא כל כך עולם האישה הזו.

למשל, הבעת רגשות תודה, הערכה, ושמחה שלי מתורגמים לאקט מאוד ברור.
ירידה לכפות רגליה, והרעפת עשרות נשיקות יבשות בגב רגלה. זה, וזה בלבד, נועד לאותת לה איך אני מרגיש באותו רגע.
היא מסבירה לי גם שעדיף שהיא תשמע את צליל הנשיקות על גב רגלה.
ובשום פנים אסור יותר מנשיקות יבשות. היא מאוד ברורה ונחרצת בענין. "יש מקום וזמן לכל דבר".
היא מסבירה לי גם שהכלל הזה תופס גם במקומות ציבוריים אלא אם הגישה לי את גב ידה במקום.
ואז…אותו נוהל רק עם גב ידה. אני זוכר שישבנו בבית קפה שלנו ושהיא הסכימה למשהו שמאוד רציתי (הבדל של 48 שעות (icon_smile.gif.
זוכר איך הושיטה את גב ידה אלי…ואיך התחלתי להרעף שם נשיקות…ועוד נשיקות…ונשיקות. והיא מצחקקת ומביטה רגועה ומחויכת בסובבים המשתוממים.
אבל היא לא משכה את ידה. השאירה אותה כך למשך מספר דקות, שאוכל ממש להודות לה כמו שהיא אוהבת.

אחר כך היא למדה אותי על מגע אחר. על מגע שנועד לנקות אותה. וזה מאוד תלוי בסוג הלכלוך ובאיזה חלק גוף מדובר.
זיעה למשל, פשוט אוספים על הלשון בתנועה ארוכה עם לשון רחבה ורטובה. ממיסים את המלחיות בפה ואז בולעים.
ואז, מעבירים שוב לשון על אותה נקודה בדיוק…ושוב…עד שטעם הזיעה אינו מורגש יותר.
ורק אז אפשר להמשיך הלאה לחתיכת העור המזיעה הבאה. היא גם הסבירה לי שמותר לי להשתמש קצת בידיים בכדי להגיע לקפלים שאוגרים זיעה.
מתחת לחזה ולתחת שלה למשל. להזיז טיפה עם היד ולנקות שם יסודי.

עכשיו, נקיון של לכלוך כבד יותר, למשל כזה שהצטבר על כפות הרגליים מהליכה יחפה, מתבצע בצורה מעט שונה.
כאן, היא רוצה לשון יבשה, שעוברת שלוש פעמים על אותו איזור מוגדר. הלשון היבשה אמורה לקרצף את הלכלוך. ואז, הצמדת השפתיים לאזור המטופל ואיסוף יסודי עם השפתיים והלשון.
אחרי האיסוף, בליעה, ומעבר לאזור הבא.
כאן, בניגוד לנשיקות התודה הרועשות שהזכרתי קודם, היא אוהבת שקט מוחלט כשאני מנקה אותה.
היא מסבירה לי שבדרך כלל היא תרגע או תהיה עסוקה בדברים אחרים בזמן הנקיון ולכן, היא לא רוצה לשמוע שום דבר בזמן הניקוי.
אה, והכי חשוב, "אתה לעולם לא מחליט על דעת עצמך מתי אני נקייה. אם אתה חושב שסיימת תתחיל מהתחלה מצידי."

יש גם מגע של שעשוע. וזה קורה כשהיא סתם רוצה להתפנק קצת. אחרי יום עבודה, או סתם כשהיא נזרקת על הספה לראות טלוויזיה.
שם אני צריך לדמיין שהרגליים שלה הם "הפעם הראשונה שאתה עושה אהבה". יש לי שם קצת חופש פעולה (תודה לאל).

מה עוד? אה כן. ה"מדרגה".
היא גם הסבירה לי איך מנח הפה שלי אמור להיות כשהיא מענגת את עצמה בצורה עצמאית או בזיון עם מאהב כזה או אחר.
הפה שלי צריך להיות פתוח ותומך. פתוח מספיק בשביל להכיל את כריות כף הרגל שלה. וצוואר נוקשה מספיק בכדי לתמוך בתנועות הגוף שלה.
"ותתעלם מהרוק שנאסף לך בלוע ונוזל לרצפה. פשוט תהיה מדרגה."
" מדרגה שתעזור לי לנוע מהר, ולהחליק להנאתי על אצבעות, ויברטור, או זין שחודר אלי".
והחלק הכי חשוב, הוא כשהיא גומרת אני צריך להחזיק בכף רגלה ולמצוץ את בהונותיה. בתנועות איטיות ועמוקות בקצב הגמירה שלה.
" פשוט תמצוץ את העונג שלי מקצות האצבעות…דמיין שמשם אני גומרת ומשחררת קצת עונג גם לכיוונך."

אחרי הגמירה הפה שלי חייב להשאר פתוח עד שנאמר אחרת.
היא מסבירה לי שכל פעם יבוא לה משהו קצת שונה אז אין טעם להרגיל אותי לדרך ספציפית.
פשוט פה פתוח ומוכן להכל.
לפעמים היא רק תאסוף עם האצבעות שלה את הגמירה ותבקש שאלקק ואבלע.
לפעמים היא תאסוף את הראש שלי עם רגלה ותטביע אותי בתוך הכוס שלה לדקות ארוכות ללא אוויר. הי קוראת לזה: "תנשום קצת מאיפה באת ולאן אתה הולך".
לפעמים היא רק תשתמש בי כמשפך…ממוקם עם פה פעור מתחת לכוס שלה. קולט עם הלשון שלי את טיפות העונג שזולגות במורד הכוס שלה אלי.
לפעמים היא סתם תרצה לשחרר קצת את השלפוחית מייד אחרי ולא יתחשק לה לקום לשירותים. ולפעמים אני גם אתבקש לנקות שאריות של מאהב שעינג אותה.
טכניקת הניקיון מאוד דומה למה שציינתי קודם. איסוף עם השפתיים…לשון…ובליעה. ושוב. ושוב.
גם כאן…שקט מוחלט. כי לפעמים, תוך שאני מנקה, היא סתם תרצה להרגע בשקט עם סיגריה או שתהיה בשיחה אינטימית של אחרי עם המאהב.

היא מלמדת אותי עוד כל כך הרבה דברים.
על נימוסי שולחן.
מסאג'ים.
איך מטפלים, מנקים, ומענגים את חור התחת שלה.
את כל מה שאני צריך לדעת על נוהל בוקר.
נוהל לילה.
נוהל אורחים.
נוהל מסיבה.
נוהל אוננות וגמירה שלי.
אבל את כל אלו נשמור לפעם אחרת.

היא נתנה לי מתנה כל כך עצומה. היא בחרה להפוך אותי לשלה. כמו שהיא אוהבת.
ופתאום. הקושי והכאב. הבושה והמבוכה. ההשפלה והאגו.
כולם נעלמים להם לאוויר. מאפשרים לה לחוות אותנו איך שהיא זקוקה.
מאפשרים לי לשכוח מכל הטפל ולהתרכז בעיקר. בה.
ואני באמת לא זקוק ליותר מזה.
    התגובה האהובה בשרשור
המלט
לפני 13 שנים • 30 ביולי 2011
המלט • 30 ביולי 2011
התחרמנתי. icon_redface.gif