שפיץ רציני |
לפני 13 שנים •
30 ביולי 2011
עניין של השקפה
לפני 13 שנים •
30 ביולי 2011
שפיץ רציני • 30 ביולי 2011
יצא לכם להיות עם מישהי
(או להיות המישהי) שרוצה ל"השקיף" על בן זוגה מקיים יחסים עם אישה אחרת? מסקרן אותי מאיזה מקום זה מגיע לי יש את החשדות שלי אבל אשמח לשמוע דיעות/חוויות אחרות תחילה. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
30 ביולי 2011
Re: עניין של השקפה
לפני 13 שנים •
30 ביולי 2011
Here And There(נשלטת) • 30 ביולי 2011
או במילים אחרות אתה שואל, האם רציתם אי פעם להיות במצב של קוקהולד.
ממש לא. אני לא מאמינה ביחסים פתוחים/פוליגמיה/ חילופי זוגות ובעיניי להסכים לדבר כזה זה סוג של התפשרות. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 31 ביולי 2011
בפנטזיה - כן. במציאות - זה מפחיד מספיק בשביל שלא אעיז בכלל לשקול את זה.
אבל היה לי איזה קטע עם חברה טובה שלי, שביקשה שאהיה עם הפרטנר שלה בזמן שהיא צופה. היינו מוכנים לזרום אבל זה הגיע לטיפה התגפפות ונגמר שם, כי היא הבינה שלראות גבר שלך עם מישהי אחרת זה לא כל כך פשוט, ואמרה שבמחשבה שניה, עדיף לממש את הפנטזיות שלה עם אנשים שפחות יקרים לה. |
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
Mary Jane • 31 ביולי 2011
קרה ונקלעתי לסיטואציה בה צפיתי בבן זוגי שוכב עם אחרת. שעשע אותי מאוד. הרגשתי שהוא ...שלוחה שלי. ואחר כך הצטרפתי אליהם (ובמעמד זה, תודה לבלונדה המהממת שחלקת איתנו את יופיך }{ ).
|
|
the rain song |
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
the rain song • 31 ביולי 2011
בתחילת מערכת היחסים הבדסמית שלי זכיתי לכבוד הגדול וצפיתי בבן זוגי השולט הכל יכול מזיין כל מיני נשים.
לא הטריד אותי לא הדליק ולא כיבה אבל אחרי כמה חודשים היחסים הפכו להיות תערובת של ווניליות ובדסמ ונוספו רגשות והרגשתי זוועה. קינאתי כמו מטורפת שנאתי את זה לא אחזור על זה יותר לעולם נורא ואיום זה היה. זכור לי כטראומה ממש |
|
המלט |
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
המלט • 31 ביולי 2011
the rain song כתב/ה: בתחילת מערכת היחסים הבדסמית שלי זכיתי לכבוד הגדול וצפיתי בבן זוגי השולט הכל יכול מזיין כל מיני נשים.
לא הטריד אותי לא הדליק ולא כיבה אבל אחרי כמה חודשים היחסים הפכו להיות תערובת של ווניליות ובדסמ ונוספו רגשות והרגשתי זוועה. קינאתי כמו מטורפת שנאתי את זה לא אחזור על זה יותר לעולם נורא ואיום זה היה. זכור לי כטראומה ממש אז לשיטתך, במערכת יחסים בדסמית אין רגשות? |
|
the rain song |
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
the rain song • 31 ביולי 2011
חס וחלילה. ממש לא התכוונתי לזה
התכוונתי שבמצב שאצלי מעורבים רגשות אין סיכוי לסקס רב משתתפים |
|
אושה{אוש} |
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
אושה{אוש} • 31 ביולי 2011
טרם התנסינו אבל זה בתכנון.
ברור לי שיהיה לי קשה אבל זו אחת הכוונות. אולי אני מזוכיסטית נפשית. רוצה להרגיש את הבטן מתכווצת והמחשבות הטורדניות רצות לי במח אבל מצד שני אני רוצה גם לפרגן לו. מפנטזת על תחושת האחרי - כמה טוב הוא ירגיש שנהנה ככה, על הנסיון והבטחון שנצבור. |
|
digi's foxy |
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
מרגישה כרגיל שונה מהכלל
לפני 13 שנים •
31 ביולי 2011
digi's foxy • 31 ביולי 2011
יצא לי לראות את בן זוגי עם אחרת
לא חשתי לרגע מושפלת או פגועה הגענו לאן שהגנו במטרה להתנסות כזו או אחרת מצאתי את עצמי יושבת מוקסמת מלצפות בו מעורר מינית אחרת זה היה מקסים ויפה בעיני ומעורר מינית מאוד אולי זה כי אני דו מינית ואולי כי אני פוליאמורית לשעבר ואולי פשוט כי התחושות שלי שונות משל אחרות אבל בעיני זה יפה לראות אותו עם אחרת אני מרגישה בטוחה בקשר שלי איתו כרגע ומרגישה שאקט כזה או אחר עם אחרת (בהסכמה מראש ובנוכחות שנינו) לא מהווה שום סיכון כך שמרגיש לי הכי בטוח להנות מהחוויה |
|