לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הודעות מיותרות בפרטי

בתו של דרקולה​(נשלטת){DRAKULLA}
לפני 13 שנים • 18 באוג׳ 2011

הודעות מיותרות בפרטי

יש פה אנשים שמסיבה תמוהה כזאת או אחרת מרשים לעצמם לשלוח בפרטי הודעות מעצבנות/מתנשאות...
מה עדיף להתעלם בנימוס או לשלוח חזרה הודעה גסת רוח?
ואגב אותם אנשים מתנשאים- אם לא פניתי אליכם וסתם יש לכם צורך להעיר למישהו פשוט תתאפקו ואל תבזבזו לי זמן יקר על להשקיע ולקרוא את ההודעה המיותרת
ואם סתם חסרה לכם תשומת לב בחיים זו לחלוטין לא בעיה שלי.
שולה פנינים
שולה פנינים • 18 באוג׳ 2011
"רשימת התעלמות".
בלוסום​(לא בעסק)

Re: הודעות מיותרות בפרטי

בלוסום​(לא בעסק) • 18 באוג׳ 2011
נסיכה קטנה כתב/ה:
יש פה אנשים שמסיבה תמוהה כזאת או אחרת מרשים לעצמם לשלוח בפרטי הודעות מעצבנות/מתנשאות...
ואגב אותם אנשים מתנשאים- אם לא פניתי אליכם וסתם יש לכם צורך להעיר למישהו פשוט תתאפקו ואל תבזבזו לי זמן יקר על להשקיע ולקרוא את ההודעה המיותרת

השיטה שלי: אם את עונה להם - זה פתח לדיאלוג, ועצם העובדה שפנו כבר אומרת שהם חופרי-על, לא מבינים מהם גבולות ונימוס - כך שלענות רק יגרור דיאלוג מעצבן. אז, אם את בקטע של לשבת רגל על רגל ולהקרעעעעעע מצחוק - ביי אול מינז, לכי על זה ותעני - רק אל תשכחי אחר כך לפרסם את זה בפומבי, לא יפה לצחוק לבד! icon_twisted.gif
אחרת היתי ממליצה התעלמות ו/או הכנסה לרשימת ההתעלמות שלך. סתם חבל על המשאבים הרגשיים בנסוח תשובה למישהו שמן הסתם לא בטוח ידע לקרוא אותה.. icon_twisted.gif
בתו של דרקולה​(נשלטת){DRAKULLA}
ברור שרשימת התעלמות- אני מדברת על אנשים ששולחים הודעה בפעם הראשונה מלכתחילה, הרי ברור שהודעה שניה לא תהיה
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 18 באוג׳ 2011
נסיכה קטנה כתב/ה:
ברור שרשימת התעלמות- אני מדברת על אנשים ששולחים הודעה בפעם הראשונה מלכתחילה, הרי ברור שהודעה שניה לא תהיה

נו, יאללה, שתפי, שתפי, שכולנו נגעה מצחוק... icon_twisted.gif
עלומה​(אחרת)
עלומה​(אחרת) • 18 באוג׳ 2011
בטי בום כתב/ה:

מה ההגדרה להודעות מיותרות בעינייך?

אני יכולה לענות icon_biggrin.gif
זה ממש כמו פוסטים מיותרים... icon_lol.gif
חתול מריר

אלוהים שלום,

חתול מריר • 18 באוג׳ 2011
אלוהים שלום,

נכון שאני בדר"כ מכחיש את קיומך, אבל יש לי בקשה קטנה אליך : אלוהים,בבקשה, אם רק תוכל לעשות שכל מי שמתלונן שהוא מקבל הודעות "מיותרות" (ועל אחת כמה וכמה אנשים שמפרסמים הודעות פרטיות שאחרים שלחו להם בפומבי) לא יקבל יותר אף לא הודעה פרטית אחת ומעתה ועד אינסוף לא יראה יותר את השורה האדומה שמבשרת על הודעה חדשה.

תודה מראש,
המריר.
    התגובה האהובה בשרשור
the rain song

Re: הודעות מיותרות בפרטי

the rain song • 18 באוג׳ 2011
נסיכה קטנה כתב/ה:

כמה זמן בדיוק לוקח לקרוא הודעה?
ותשומת לב חסרה לכולם
אפשר להתעלם
אפשר לענות "לא תודה"
ואפשר לריב (מיותר לגמרי בעיני)
מה הבעיה בדיוק?
מילא היו פונים אלייך ברחוב או בזמן שאת יושבת בבית קפה עם חברים - הייתי מבינה את המרמור
כולה הודעה באינטרנט
וחס וחלילה לפרסם בפומבי - מאוד לא מכובד בעיני