בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפיספוס

nobady נשלט
לפני 13 שנים • 27 באוג׳ 2011

הפיספוס

nobady נשלט • 27 באוג׳ 2011
עוד משחר נעוריי חש אני משיכה עזה לנשים חזקות, שולטות המודעות לכוחן ולעצמתן.
שכנה שדלת ביתה היה מול דלת בית הוריי הייתה עבורי מקור להערצה ולהערכה, אותה שכנה הייתה מסובבת סביב אצבעה הקטנה את כל הגברים בשכונה כולל אבי שהיו מתאמצים ועושים הכל כדי להרשימה.
נהגתי לבקר בביתה לעתים קרובות כביכול לביקור אחת משתי בנותיה שהייתה בת גילי ומקווה שתהיה לי ההזדמנות לעשות דבר מה עבורה ולמלא מקצת מרצונותיה, כאשר בקשה ממני לעשות משהו הייתי המאושר בנערים, אתה ילד טוב נהגה לומר לי כשהיא מלטפת את ראשי גורמת לי להרגיש ככלבלב השמח בחיבת אדוניו, חלמתי להיות לה לעבד לכשאגדל, חלום נעורים שלא התגשם.
לימים גדלתי והתבגרתי, הפכתי לאיש, לוחם, מפקד, בוס כשאנשים לא מעטים היו סרים למרותי ומבצעים עבורי יותר ומעבר לדרישותיי.
אתה נראה כמי שצריך לעמוד בראש חבורת אופנועני "הארלי דווידסון" אומרים לי מדי פעם מכריי ואלה הפוגשים בי לראשונה, אתך לא כדאי להתעסק כך אומרים כולם.
באחת מהשיחות הפתוחות שהתקיימה בין זוגתי לביני סיפרתי לה על רצוני להיות לה לעבד ולבצע את פקודותיה, לחיות תחת סמכותה הבלתי מעורערת.
אתה?! הזדעקה בצחוק, מי יכול עליך, הייתי שמחה כמו כל אשה להחזיק עבד קטן שירוץ למלא את משאלותיי, אבל אתה? הגזמת!.
בואי ננסה ביקשתי, מה כבר יש לך להפסיד, אולי אפילו תופתעי לטובה, תהיי חופשיה לעשות כרצונך ואני אפעל אך ורק לאחר קבלת רשותך,
אין סיכוי אמרה, תסתכל על עצמך במראה, לחשוב על אפשרות כזו זה הרי טמטום, אתה מקרין עוצמה כזה שלא ניתן לאילוף, לו אחר במקומך לא הייתי חושבת פעמיים.
אני כשלעצמי עושה כמיטב יכולתי להשתלב בעבודות הבית ולפנקה והכל נע על מי מנוחות מתוסכלים.
נכון שהתנסיתי והייתי למשרתה זה כבר כמה שנים של אשה שהכרתי אך אין זו עבדות טוטאלית כפי שמיועד אני, מלאתי ועדיין את כל רצונותיה בשמחה ולמרות שיודעת היא את רגשותיי רואה היא בי יותר חבר מאשר עבד כרכושה.
אתה החבר הכי טוב שלי, אתה תמיד מתייצב כשאני צריכה אותך כך נוהגת היא לומר, אתה אהוב חיי.
יודע אני כי אפסו סיכויי להגשים את יעודי להיות עבד טוטאלי עשרים וארבע שעות ביממה שבעה ימים בשבוע, עבד שהוא רכושה הבלעדי של גבירתו לעשות בו כרצונה, סגור בביתה לשימושה הבלעדי ולחזקתה, עבד נרצע, הנסיבות מגבילות וחבל.
מרגיש אני את הפיספוס מידי יום ותוכי זועק בחשאי "אל תסתכלו בקנקן אלא מה שיש בו".
    התגובה האהובה בשרשור
עוצמה מלכותית
לפני 13 שנים • 28 באוג׳ 2011
עוצמה מלכותית • 28 באוג׳ 2011
כמה שזה נכון..

כתיבה מקסימה, שיהיה בהצלחה.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 28 באוג׳ 2011
מעורר מחשבות רבות.
האם יכול באמת להיות ניגוד כלכך, בין מהותו של האדם וברו?
ואם כן, איך זה מתפתח להיות כך?
בלוסום​(לא בעסק)

אמנם לא הפורום שלי,

בלוסום​(לא בעסק) • 28 באוג׳ 2011
אך הדיסוננס מוכר - מוכר היטב!

את/ה איש/ה חזקה כלפי חוץ - וכך אנשים נתקעים ותופסים אותך ככזו / ככזה.. וקשה להם לראות גם את הצדדים הרכים שבך, את הצדדים הסאבמיסיבים שבך.

במקרה שלי, הרבה טועים בי כשולטת מלמטה, בעוד אני פשוט אשה חזקה ודעתנית..

כל כך התחברתי למה שכתבת, מאחלת לך מכל הלב שתמצא את האשה שתצליח להוריד אותך לברכיים, להכניע אותך כמו שאתה כל כך כמה.. שיהיה לך בהצלחה! }{