מעלייך(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 בספט׳ 2011
בחילה משכרת
לפני 13 שנים •
20 בספט׳ 2011
מעלייך(שולטת) • 20 בספט׳ 2011
פעם,
לפני שנים כשהייתי שולטת שלא ידעה שהיא שולטת היה לי נשלט שלא ידע שהוא נשלט כשהאוטו שלי התקלקל במשך שבועיים הוא הגיע לאסוף אותי מדי בוקר ומדי ערב חיכה לי בפתח דלתי נהג אלי כעשרים קילומטרים כדי לאסוף אותי לעבודה מרחק שלושים קילומטרים ולחזור עוד עשרה קילומטרים לביתו. כך היה בכל בוקר ובכל ערב בחורף ירושלמי אחד קר במיוחד. בבוקר האחרון סערה סופה איימתנית במיוחד והוא לא הופיע בדלתי. חיכיתי מספר דקות יצאתי לרחוב מצאתי את רכבו בחניה. ראיתי אותו מכורבל במושב הקדמי ישן נקשתי על חלונו הוא סיפר לי שלא ישן עד מאוחר בלילה וחשש שמא לא יגיע לאספני בזמן לכן בילה את סופת הלילה המאוחר ספון במכוניתו מחכה לי עוטפתי תחושת גועל מטריפה כשאמר את שאמר מאז חלפו שנים נשקתי אי אלו צפרדעים חלקם ריקדו לחלילי לחלקם חדלתי מנגן אך אותה בחילה משכרת מתנגנת עמוק בעורקיי ממלאת את החסר כשאני הוזה אל מול עיניי את האחד לו אתמסר |
|
IN YOUR MIND |
לפני 13 שנים •
20 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND • 20 בספט׳ 2011
דיון תאורטי, כמו שמרי אוהבת -
שולטת שלא ידעה שהיא שולטת/ נישלט שלא ידע שהוא נישלט... האם זה לא כמעט ההגדרה של ונילי? פרויד, כנודע, מי שבילה שעות-על-גבי-שעות מחייו בשיחות עם נוירוטים,ופרברטיים,ופסיכוטים, מכל הסוגים והמינים, אכן היה נחרץ בדעתו, שמה שמכנים פה באתר ונילי, הוא רק מילה אחרת למיניות מודחקת ומוכחשת. כמובן, שהאובססיות המיניות הללו ( של הסטיות ) קיימות בכולנו בווליום שונה, ובאות לנו בכל מיני שפריצים בתקופות שונות בחיים. ובנימה היתולית - שולטת שלא ידעהשהיא שולטת/ ונישלט שלא ידע שהוא נישלט - האין זה תיאור הולם של אלפי הזוגות של הפולניות והעיראקים שהמפעל הציוני יצר פה ? יאללה באלאגן |
|
IN YOUR MIND |
לפני 13 שנים •
20 בספט׳ 2011
נ.ב
לפני 13 שנים •
20 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND • 20 בספט׳ 2011
נ.ב -
הבחילה המשכרת בדרך, מעלייך, הבחילה המשכרת בדרך שלך. הבחילה המשכרת, וגם האש הזרה... שניהם בדרך, שניהם בדרך שלך... |
|
מעלייך(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 בספט׳ 2011
מעלייך(שולטת) • 20 בספט׳ 2011
אהההה??
|
|
IN YOUR MIND |
לפני 13 שנים •
21 בספט׳ 2011
פוי! פוי!
לפני 13 שנים •
21 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND • 21 בספט׳ 2011
ואלה צודקת. הייתי עייף מדי. היייתח בטוח שאת רוצה שוב להרגיש את הבחילה המשכרת. עכשיו אני רואה שהיא לא עזבה אותך מאז ועד היום. טוב נו...אז רק האש הזרה בדרך.אז אל יאוש, תכף היא באה.
אבל איך של יהיה, גם אם הבחילה המשכרת ( או תחושת הגועל המטריפה ) לא עזבה אותך מאז, היא מתנגנת עמוק בעורקייך, וממלאת את החסר, רק 'כאשר את הוזה, מעלייך, הוזה את האחד לו תתמסרי. אני אחזור שוב על הבעייה. רק כאשר את ה ו ז ה . נו.ניסיתי להבטיח לך שאו-טו-טו ההזיה הולכת לקרום עור וגידים.. על הבטחה כזאת עונים ב"אההמ? " פוי! |
|
IN YOUR MIND |
לפני 13 שנים •
21 בספט׳ 2011
שולטת-שלא-ידעה-שהיא-שולטת
לפני 13 שנים •
21 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND • 21 בספט׳ 2011
ועוד הערה "תאורטית" חשובה לעניין המינוחים שולטת שלא ידעה שהיא שולטת וכו' -
הגילגול של הגולם הונילי אל הפרפר הסוטה, יכול להתרחש או בדרך שלך, או בדרך אחרת. תשוקה יכולה לגלות את עצמה בשתי צורות - או בפנטזיה, או בהתנהגות. או שאתה מפנטז את מה שאתה משתוקק. או, אם הפנטזיה עדיין מודחקת, אתה פשוט "מוצא" את עצמך עושה את זה ( כמו בזכרון, או בסיפור, שתארת ) אצל אנשים רבים הגילוי של התשוקה, הוא קודם-כל בפנטיה, והיא זו שמגלה להם איך הם רוצים להתענג. וולמה הם משתוקקים. אהה? |
|
אלריק! |
לפני 13 שנים •
21 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בספט׳ 2011
אלריק! • 21 בספט׳ 2011
אהבתי את הסיפור.
|
|
מעלייך(שולטת) |
לפני 13 שנים •