אש האהבה |
לפני 13 שנים •
29 בספט׳ 2011
מד לחץ דם
לפני 13 שנים •
29 בספט׳ 2011
אש האהבה • 29 בספט׳ 2011
סאמק השרמוטה הזנותית שלי מחקה את כל הסטוריית ההודעות וההתכתבויות.
דיבורים היא לא מבינה היא תבין בשפת הגוף שלה לשאול לפני כל צעד שהיא עושה. היא נכנסת לחדר מחייכת אליי בשפתיים המגרות חושניות שלה , חושבת שהעולם יחייך אליה בחזרה אני מגחך בשקט :תורידי בגדים ושבי על המיטה . היא מבצעת בדממה ועיניה מביעות סקרנות וסימן שאלה גדול. את מנסה להסתיר משהו? אני שואל אותה ותוך כדי אני חופן שד גדול וקושר מסביבו כפפת סיליקון חד פעמית ,השד הופך אדום תוך שניות ספורות. לא היא עונה מה כבר יש לי להסתיר? אני חופן את השד השני וקושר גם אותו . זה כואב היא אומרת והאודם גורם לי לזקפה שאותה אני מעדיף שלא תראה,אני מרים את ראשה ככה שעיניה מביטות בעיני ואני רואה ים של תמימות שאני מנסה שנים לגרש ולא בגלל שאני לא אוהב רק בגלל שאני פוחד עליה . אני כורך צעיף שחור סביב ראשה ועיניה מכוסות עכשיו -מחזה יפהפה. מה כבר עשיתי שאלה הזונה שלי בהיסוס מחקת הודעות עניתי ולקחתי מכשיר מד לחץ דם שאותו כיוונתי לדרגה הגבוהה ביותר של לחץ וכרכתי מסביב לשד הימני. מה זה היא שאלה בחשש ובתמורה היא קיבלה סטירה שהאדימה את לחייה . אני היחידי ששואל שאלות פה בבית,את איבדת את הזכויות שלך . היא מורידה ראש ושותקת ואני בתמורה לוחץ על כפתור ההפעלה ,היא זזה בחוסר נוחות כשהלחץ הולך ומתגבר מסביב לשד שנראה אדום וכואב מהכפפה שקשורה מסביבו. מחזה מרהיב השד הלחוץ בבלון מהודק והפטמה הבולטת הפכה לגדולה עוד יותר וטיפה של חלב שלא ידעתי שיש לה זלגה מהפטמה ומבטה מושפל, סליחה היא אמרה לא חשבתי שאני עושה משהו שהוא לא בסדר או שיכעיס אותך ,סאמקקק זונה שמנה שוב התמימות הזאת ואני יודע שהיא לא מחפשת להסתיר היא יותר מחפשת להסתתר " יודע עגלון נפש בהמתו". אני מצמיד אטב על הפטמה השמאלית והודף אותה אחורה למיטה ,היא נאנחת בשקט מכאב שוב ושוב , אבל הזעם שלי לא נרגע ולא בא לי לשחרר אותה. אני מוריד מהשד הימני את מד לחץ הדם, השדיים שלה סגולות כחולות ואדומות יש שם קשת יפה ומגרה של צבעים. בשלב זה מייבבת ,כואב לה מאוד. בבקשה היא מתחננת שחרר ואני משחרר את שדיה ועיניה , היא במצב שכיבה על המיטה ועיניה אדומות ודומעות . המשך יבוא.. |
|
digi's foxy |
לפני 13 שנים •
29 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 בספט׳ 2011
digi's foxy • 29 בספט׳ 2011
תענוג לקרוא
ובמיוחד להתחרמן כך בנונשלנטיות בעבודה |
|
המסטר |
לפני 13 שנים •