לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מד לחץ דם חלק 3 המשך..

אש האהבה
לפני 13 שנים • 30 בספט׳ 2011

מד לחץ דם חלק 3 המשך..

אש האהבה • 30 בספט׳ 2011
היא שוכבת לה על הבטן שקטה תוהה ,טועה,ותועה בטוחה שהיא תקבל כמה הצלפות מאדימות בישבנה הגדול עונג שאני לא מתכוון לתת לה. אני מלטף אותה וידיי עוברות בעדינות בשיערה על גבה ישבנה ויריכיה . היא מפשקת את רגליה תוך אנחות קלות מתגברות מניחה לידיי לחדור לפנים יריכה -בין רגליה היא גונחת כבר בכבדות עיניה עצומות שפתיה פשוקות וההבעה או ההבעה המגורה והרגועה, זאת תמיד חוויה מאלפת להתבונן .אני נוגע בדגדגן אצבעותי זזות במהירות ובעדינות זהירה יודע שזה מה שהיא אוהבת ומעביר לאט לאט את ידי לכיוןן פי הטבעת. יש רגעים שאני רוצה לשנוא אותה ,לשנוא אותה על היכולת שלה לשכוח הכל תוך שניות ולהמשיך הלאה עם שמחת החיים הכובשת שלה אבל אני לא יכול ומסיבה מאוד פשוטה שאני מעריץ אותה על יכולותיה המגוונות והרבות. זאת היא שבאה אליי בבקשה לעזרה ובימים מאוד קשים במערכת היחסים שלנו. אני לא יכולה יותר היא אמרה אני רעה אליך אני מתנהגת לא יפה ואין לי שליטה על הפה שלי אני אוהבת אותך ולא מעוניינת לאבד אותך.אני מבקשת שתחנך אותי כמו שמחנכים ילד קטן ולא איכפת לי איך רק תרתיע אותי ותלמד אותי להתנהג אליך בכבוד.
שאף אחד לא יחשוב שהיה לי קל לקבל את התפקיד וללמוד ליישם אותו ואני לא יכחיש שלא התאהבתי בו . העונש על התנהגותה הקולנית לווה בהסברים על זה ועל אהבתה ותאוותה למין והשחיקה שהיא גורמת לי - אני צריך עזרה גברית כדי לספק את יצריה, היא הלבינה והחליפה צבעים כי למרות תאוותה היא לא פזלה לצדדים אחרים ונותרה נאמנה מאז ומתמיד. כבדים עליה נפשית העונשים והפחדים מרגע ישומם והוצאתם לפועל. אני שם כפפה על היד נותן לה לצפות באצבעות הנכנסות באיטיות למקומם הנכון ומורח קרם על אצבעותי ושוב אני יודע שהיא מצפה שאני יכניס את היד לכוס הבוער עם מפלים של מיצי תאווה שניגרים מגופה-שוב טעות קשה זה יהיה לה קל מידי ולא פעם ראשונה. לא! אני רוצה לבתק אותה ממשהו בתולי ,משהו שהיא מפחדת שיקרה. תיהי על ארבע אני מורה לה והיא משנה תנוחה כשישבנה בולט וחור התחת שלה נפער אליי.

המשך יבוא..
המסטר
המסטר • 30 בספט׳ 2011
אם היא ככה התנהגה איתך ורצתה גם שתחנך אותה להגיע לדרך הישר אז אתה בכוון הנכון כי רק לאט לאט תוכל להגיע ליעד שלך שהצלחת לחנך אותה icon_biggrin.gif
אש האהבה
אש האהבה • 30 בספט׳ 2011
איששששששששש בבקשה ממך אני מתחננת אל תמשיך פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.
לא נתת לי להכנס לכאן כמה ימים ,,,, עכשיו אני מבינה למה.
להגנתי ,,,,תיבת הדואר היתה מלאה והיה קשה לי לקרוא הודעות רלוונטיות,,,
אני מתביישת ,אני עשויה להכיר חלק מהאנשים פה בעתיד.
icon_sad.gif icon_evil.gif icon_cry.gif
המסטר
לפני 13 שנים • 1 באוק׳ 2011
המסטר • 1 באוק׳ 2011
זוהי גם דרך לחינוך אם יש לה שיכות לכאן
אש האהבה
אש האהבה • 1 באוק׳ 2011
היי המסטר icon_smile.gif מה שלומך?
האקט הזה הוא פרטי , לא כל העולם חייב לדעת מה היה.
אני עצמי עוד לא התגברתי על ההלם של מה שקרה שם.
icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif
המסטר
המסטר • 1 באוק׳ 2011
שלום, לך, נכון כל מה שהיה שם והאקט עצמו זה עיניין פרטי, אבל עפ כותבים אותו בפורום אז זה נהיה המוני, הצעתי לך, עם את /אתה רוצים לכתוב עדיף יהיה לכתוב בכרטיס שלך ,ככה רק מי שמכיר או שירצה לקרוא יוכל לעשות זאת, דרך אגב עם אתה רוצה לקבל עזרה אשמח עם תכתוב לי בפרטי
בלוסום​(לא בעסק)

אם אתם אכן רוצים

בלוסום​(לא בעסק) • 1 באוק׳ 2011
שהחוויות בינכם ישארו בינכם ופרטיות, אפשר לכתוב בבלוג שם יש שליטה מלאה על הכל, ובנוסף אפשר גם במיילים, רחוק מעין הציבור.
אש האהבה
אש האהבה • 1 באוק׳ 2011
אני מצטערת זה קצת מבלבל ששנינו כותבים בכינוי אחד זה בטוח מבלבל כל מי שקורא.
החשמלאי [אני קוראת לו איש ככה זה בבית מחיבה] לא שואל בזמן האחרון מה כן ומה לא .
נראה לי שזה עוד סוג של השפלה ענקית [מאיפה יש לו את זה אנ'לא ידעתי בכלל]
תודה על העזרה
שמנפומנית 10x2.gif
המסטר
המסטר • 1 באוק׳ 2011
זה נכון שמבלבל כמו שאמרת,וכל הכבוד לך שאת מודה בזה, זה שהוא יודע מה ואיך לעשות אפשר לשאול לקרוא ולברר אצל אחרים ,בכל אופן שתהיה לך הנאה מכל מה שאת מרגישה שעושים לך icon_biggrin.gif