בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שיעור עם אשת הצללים - חלק ראשון

kiska וטרמינטור​(לא בעסק)
לפני 13 שנים • 19 באוק׳ 2011

שיעור עם אשת הצללים - חלק ראשון

**הסיפור הבא הוא דימיוני לחלוטין. הסיפור יכלול מספר חלקים שיפורסמו בהמשך.**

"מאמי, מישהי יצרה איתי קשר בעקבות הסיפור שכתבתי." אני אומר לה.
"היא תגיע היום בערב. אני סומך עלייך שלא תאכזבי. לא אותי ולא אותה."
"מי זו?" היא שואלת בסקרנות.
"קוראים לה אשת הצללים. זה כל מה שאת יכולה לדעת בינתיים." אני רוצה להשאיר אותה עם כמה שפחות פרטים. הרי היא אוהבת הפתעות.
"עכשיו הולכים להתקלח ולהתארגן. אני רוצה שתהיי מצוחצחת וחלקה בשביל האורחת שלנו."
אנחנו הולכים למקלחת ביחד. בעל ואישה. זוג אוהב. משחקי השליטה שמורים לסיטואציות מיניות, שיגיעו בהמשך הערב.
אחרי המקלחת אני נותן לה קצת זמן לעצמה. שתסתרק, תעשה לק, תטפח את עצמה קצת. חשוב שהיא תרגיש טוב עם עצמה. במיוחד כשמגיעה אלינו אורחת.
הפלאפון שלי מצלצל.
"הלו, טרמינטור?" אני שומע מהצד השני של הקו.
"כן, זה אני."
"אני בכתובת שנתת לי."
"מעולה. תני לנו 5 דקות ואני אצא לפגוש אותך."
הגיע הזמן להתחיל.
"מותק, האורחת שלנו בחוץ. בואי אלי."
אני לוקח את הקולר שלה, עונד לה אותו ושם עליו את התליון המיוחד.
"אני יוצא לפגוש את האורחת שלנו. את תשבי במיטה, כמו שאילפתי אותך. זקופה, חזה מתוח. חשוב שתעשי רושם טוב כשהיא ניכנסת. ברור?"
"כן בעלי."
אני יוצא החוצה. עכשיו אני רואה את אשת הצללים בפעם הראשונה. אישה מרשימה. ג'ינג'ית, לא גבוהה במיוחד. כמו שקיסקה אוהבת. פנים רציניות שמשדרות ביטחון.
"היי, נעים להכיר. אני טרמינטור." אני מחייך קצת, כמו שאני עושה תמיד כשאני מציג את עצמי.
"אני אשת הצללים, נעים מאוד." היא מחייכת בחזרה.
"אני מניח שאת זוכרת מה סיכמנו?"
"בטח, הולך להיות שיעור מעניין."
אנחנו עולים לדירה. ברגע שאנחנו נכנסים, היא מתמתחת. אני סוקר את הישיבה שלה. בסך הכל היא יושבת בסדר. כולה מתוחה ויפה. יש לה רק פגם אחד קטן.
אני שואל את אשת הצללים: "תגידי, את רואה משהו לא בסדר בישיבה שלה?"
היא מתקרבת, סוקרת את הגוף העירום של קיסקה בפעם הראשונה. מהנהנת קצת בראשה מדי פעם.
"הכלבה לא יושבת בצורה סימטרית לגמרי." היא עונה.
"כלבונת, תתקני את הישיבה שלך ומהר. איך זה שאורחת שבוחנת אותך בפעם הראשונה, מזהה אצלך טעויות?"
היא מתקנת את התנוחה. עכשיו היא יושבת סימטרי לגמרי, כמו שאילפתי אותה.
"היום אני אציג בפני החברה החדשה שלנו שיעור. נושאי השיעור יכללו היכרות עם הגוף שלך, עם הנקודות הרגישות שלך ועם הנקודות שמדליקות אותך. אני אראה לה גם איך את מגיבה לסוגי כאב שונים ואיזה צעצועים את אוהבת." העיניים שלה מתרחבות, היא מתביישת שיחשפו את כל הפרטים עליה בבת אחת. בכל זאת, זו מישהי שהיא לא דיברה איתה אפילו פעם אחת.
"בנוסף, היא תוכל ליישם את מה שימצא חן בעיניה ולהציע רעיונות נוספים. היום, הגוף שלך, הסטיות שלך והפחדים שלך הם המסר העיקרי."

**המשך יבוא. טרמינטור.**
**פורסם גם בבלוג שלנו**
    התגובה האהובה בשרשור