סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סטראפאון כשליטה או שינוי מגדר ?

עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
לפני 13 שנים • 6 בנוב׳ 2011

סטראפאון כשליטה או שינוי מגדר ?

עלתה במוחי המחשבה
בזמן שימוש בסטראפאון וזיון של הנשלט ע"י השולטת יש בו כמה מרכיבים אפשריים :
1. זיון לשם שליטה והשפלת הנשלט
2. זיון לשם גרימת עונג לנשלט בתור מתנה וסיום סשן
3. גרימת שינוי מגדרי בין הנשלט לשולטת בו הוא הופך לצד הנשי והיא לצד הגברי

אם השימוש בסטראפאון והזיון בה לידי ביטוי באופן שונה אצל כל אחד, אולי יש בו עוד צדדים.
והשאלה שהכי עניינה אותי תמיד היא האם השולטת באמת נהנית לזיין את הנשלט , מה זה נותן לה, האם היא יכולה לגמור תוך כדי זיון הנשלט בלא שתחווה חדירה אל תוכה ?
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 6 בנוב׳ 2011
אני מודה שאף פעם לא ניסיתי ללבוש סטראפ און ולהשתמש בו, אז אולי יזלזלו בדעתי.
והיא שכמו שכולנו מגיעים לשליטה מאלפי מקומות שונים, גם לחפץ הזה יש הרבה משמעויות נפשיות שישתנו ממשתמשת אחת למשתמש אחרת.

(ממש התחשק לי לכתוב משהו בקשר ל"קנאת פין" סתם לצחוקים, אבל ברור לי כמה הודעות אדומות עם איומים בהדגמה חיה יחכו לי פה מחר)
המטפלת המתעללת​(שולטת)

לי היה אקס שגר עמי באוסטרליה

ולימד אותי לשחק סנוקר כהלכה, כל כך טוב למעשה שמהר מאד רכשנו לי זין שחור חמוד לחגוג כל ניצחון שלי icon_smile.gif
מעבר לאגדה האורבנית שמסתובבת כאן על שולטות שהתחברו לסטראפ און שלהם כאילו היה שם מעולם,
אני יכולה לומר שבאהבה שלי היו שלושת האלמנטים שהזכרת, והכי ריגש אותי שאבדנו זהות מגדרית יחד, הפכנו לגוש אחד ואי אפשר היה לומר יותר מיהו מה..
אינני דוגמא מייצגת בשום דרך לאורגזמה נשית- אך בהחלט גמרתי וגמרתי וגמרתי...
ועדיין לא דברנו על החבר הערס המפחיד שלו שהיה שחקן סנוקר מצויין עד שנצחתי אותו 3 פעמים ברצף- - -
FOR GOOD

(-:

FOR GOOD • 6 בנוב׳ 2011
באחת האפיזודות הנשלטות שהיו לי בחיי, מייד בתחילת הקשר, מוציאה לי המלכה סטראפ-און, ואומרת לי כך :
הלילה בא לי לזיין אותך בתחת
אני עונה - סבבה, אני לא פרימטיבי... בכייף... אבל תסלחי שאני שואל, איפה הסטראפ-און הזה היה לפני?
התשובה - הוא דנדש מהחנות
אני מעיף מבט בוחן בסטראפ-און, והוא נראה לי קצת משומש
אני אומר - לא מאמין לך
התשובה - פעם הבאה אני אזיין אותך בתחת כבר בחנות. ואז לא יהיו לך ספקות
icon_biggrin.gif

* המשך הארוע הלילי ההוא כבר אסור לקריאה לאנשים שגילם מתחת ל -34
Minxy​(שולטת){}
Minxy​(שולטת){} • 6 בנוב׳ 2011
אני אספר את הראייה שלי.
זה מחרמן מאוד, מהנה מאוד.
יש בזה תחושת כח, כי כרגע הנשלט הוא הזונה שלי, והקולות שיוצאים ממנו נגרמים בגללי, ואני שולטת על העונג הזה.
מה גם שאפשר להכאיב דרך זה, שזה דבר שאני אוהבת מאוד.
זו גם סוג של התמסרות, האגו הגברי נעלם שם.
FOR GOOD
FOR GOOD • 6 בנוב׳ 2011
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
והיא שכמו שכולנו מגיעים לשליטה מאלפי מקומות שונים, גם לחפץ הזה יש הרבה משמעויות נפשיות שישתנו ממשתמשת אחת למשתמש אחרת.

(ממש התחשק לי לכתוב משהו בקשר ל"קנאת פין" סתם לצחוקים, אבל ברור לי כמה הודעות אדומות עם איומים בהדגמה חיה יחכו לי פה מחר)

כמו לפסיכולוג בספת-העור, גם לי האמת בא החשק לכתוב משהו על קנאת-הפין ( שהסטראפ-און בהחלט מרמז עליה במשהו ), ולו כדי להלהיט מעט את הרוחות...
ובכן -
א. אכן - יש לכן במה לקנא! icon_biggrin.gif קנאת הפין בהחלט מוצדקת ! icon_biggrin.gif
ב. שנים גם היתה קיימת טענה ( מפוקפקת אולי ) שהדגדגן מבחינה עצבית הוא בעצם פין מנוון, ודומני -אם כי כמובן שתהיינה חילוקי דעות בנידון - שהזין מעוצבב בעצבי-עונג יותר טוב לאין-שיעור מאשר הדגדן ( והוא גם מעוצבב לאין שיעור טוב יותר מדילדו, אבל זה כבר ברור מאליו )
ג. ועל כן, כמו שאומרים הדוסים - ברוך ( הגבר ) שלא עשאני אישה...
ד. אז הלהיטו את הרוחות, נשים, הלהיטו אותן ( בהכחשות הנמרצות והרגילות שלכן, שיש לכן בכלל דבר כזה כמו קנאת-פין )...
המטפלת המתעללת​(שולטת)

מה פתאום

יש מספיק פין לכולם!
מי אמר פין ולא קיבל??

(גוד- מתקרב זמן הנקת הערב ואתה שוב במגרש המשחקים, אני רצה אחריך בכל השכונה)
FOR GOOD

Re: מה פתאום

FOR GOOD • 6 בנוב׳ 2011
flower girl כתב/ה:
יש מספיק פין לכולם!
מי אמר פין ולא קיבל??

(גוד- מתקרב זמן הנקת הערב ואתה שוב במגרש המשחקים, אני רצה אחריך בכל השכונה)

אבל אמא, אמא - למה אין לך פין כמו לאבא?
icon_biggrin.gif
A v​(שולט)

שניכם יחד..

A v​(שולט) • 6 בנוב׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה:
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:

כמו לפסיכולוג בספת-העור, גם לי האמת בא החשק לכתוב משהו על קנאת-הפין ( שהסטראפ-און בהחלט מרמז עליה במשהו ), ולו כדי להלהיט מעט את הרוחות...
ובכן -
א. אכן - יש לכן במה לקנא! icon_biggrin.gif קנאת הפין בהחלט מוצדקת ! icon_biggrin.gif
ב. שנים גם היתה קיימת טענה ( מפוקפקת אולי ) שהדגדגן מבחינה עצבית הוא בעצם פין מנוון, ודומני -אם כי כמובן שתהיינה חילוקי דעות בנידון - שהזין מעוצבב בעצבי-עונג יותר טוב לאין-שיעור מאשר הדגדן ( והוא גם מעוצבב לאין שיעור טוב יותר מדילדו, אבל זה כבר ברור מאליו )
ג. ועל כן, כמו שאומרים הדוסים - ברוך ( הגבר ) שלא עשאני אישה...
ד. אז הלהיטו את הרוחות, נשים, הלהיטו אותן ( בהכחשות הנמרצות והרגילות שלכן, שיש לכן בכלל דבר כזה כמו קנאת-פין )...

גוד ופסיכי

למי יש יותר לקנא לנו או להן?

תארו לכם כמה אתם אוהם לשחק בכוס חם נפוח רטוב..

כמה אתם אוהבים לשחק בזוג שדיים רעננים חצופים...

תארו לכם שהיה לכם.. נו למי יש לקנא יותר???

ולעניין..כל אקט מיני ולא משנה איזה יכול להיות איפה שנשים אותו.

אם זה הנאה מינית או שליטה או השפלה.

כל אחד מהמקום שלו ואיך שמתחבר לו.

לי יש זוג חברים שכלום לא מתקשר אצלם להשפלה,הכול מתקשר לעינוג מיני

כשהיא מזיינת אותו או כשהו מזיין אותה בחדירה כפולה...

זה בדיוק כמו אוכל,כל אחד וטעמו.