ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מייק אפ סשן

שוטרת*
לפני 13 שנים • 6 בנוב׳ 2011

מייק אפ סשן

שוטרת* • 6 בנוב׳ 2011
AS המקביל של מייק אפ סקס.
קיים?
עשיתם?
חוויתם?
FOR GOOD
לפני 13 שנים • 6 בנוב׳ 2011

Re: מייק אפ סשן

FOR GOOD • 6 בנוב׳ 2011
שוטרת* כתב/ה:
קיים?
עשיתם?
חוויתם?

ודאי שוטרת, ודאי שעשינו
אבל כל היופי במייק-אפ סשן ( בניגוד למייק-אפ סקס) הוא שאפשר להתחיל אותו עוד בעיצומו של הריב, או אפילו מייד בתחילתו
סטירה מדליקה, ספנק מרגש...והעסק מתחיל מייד להסתדר בקלות, ולעלות על פסים נפלאים ביותר
icon_biggrin.gif
    התגובה האהובה בשרשור
נילי ונילי
לפני 13 שנים • 13 בנוב׳ 2011

Re: מייק אפ סשן

נילי ונילי • 13 בנוב׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה:
שוטרת* כתב/ה:
קיים?
עשיתם?
חוויתם?

ודאי שוטרת, ודאי שעשינו
אבל כל היופי במייק-אפ סשן ( בניגוד למייק-אפ סקס) הוא שאפשר להתחיל אותו עוד בעיצומו של הריב, או אפילו מייד בתחילתו
סטירה מדליקה, ספנק מרגש...והעסק מתחיל מייד להסתדר בקלות, ולעלות על פסים נפלאים ביותר
icon_biggrin.gif

ראיתי את ההודעה הזו רק עכשיו וקצת התפלאתי שאף אחד לא ענה לך עד כה. אולי כבר התייאשו ממך והרימו ידיים.

אני לא בעד להתחיל סשן בזמן מריבה, ובטח ובטח לא להתחיל סשן מתוך כעס או מתוך ויכוח. קודם כל בגלל שסשן הוא אקט אינטימי בין בני זוג ולטעמי האישי רצוי שיבתצע מתוך תחושת קרבה (או לפחות מתוך חרמנות או תשוקה). מעבר לזה, יש את אלמנט הבטיחות בסשן: כעס יכול לערפל שיקול דעת, למסמס זהירות ולגרום נזקים. בקיצור, אני לא בעד.

ולגבי השאלה המקורית של שוטרת-

לגמרי כן. והכי כיף בעולם. בחוויה האישית שלי מייק אפ סשן שעשיתי היה אינטנסיבי ופירק אותי רגשית. היתה לי תחושה של "ניקוי שולחן" אחר כך, כאילו הריב היה ופונה הצידה והקרבה היתה הרבה יותר גדולה לאחר מכן.

יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
נראה לי שצריך לא מעט שליטה עצמית בשביל להתחיל סשן בזמן ריב.
כי זה יכול להיות סשן מדהים ו"עוצמתי", עם המון רגש שמושקע בו.
וזו יכולה להיות הדרך לנקז לתוך "סקס" את כל האגרסיות. לפעמים ההבעה הגופנית של הרגשות הלא פשוטים מרגישה הרבה יותר טוב מאשר הטחינה המילולית.
אבל כאמור, זה מתאים רק למי שיודע להחזיק את עצמו טוב טוב בידיים ולא לתת לכעס להוביל אותו. להמיר את הכעס לתשוקה ולא לאבד את הצפון.
בפעמים הבודדות שיצא לי להמיר את הריב לסשן לפני שהריב באמת הסתיים זה הרגיש סוף הדרך. היו שם אנרגיות בגובה יוצא דופן.
אבל זה הצליח לי רק כי זה היה עם מישהו שהאכפתיות שלי כלפיו כל כך טבועה בי שגם כשאני הכי כועסת עליו אני לא אאבד את הראש ולא אפגע בו. וכשהרגשתי שאני כועסת מכדי "לבוא בטוב" ויתרתי.

אגב, לשאלה המקורית - אני לא ממש מבינה מה ההבדל.

* * *
כמעט בכל פעם שאני וטדי רבים אני מקווה שהוא יכניס לי סטירה. עכשיו זה קורה פחות, אבל בתחילת הקשר כשהוא פחד לתת לי ספנק אחד מסכן, בכל ריב הייתי חושבת "נו כבר, תעיף לי אחת. נוווו, מספיק עם כל הדיבורים האלה, תוציא חגורה ובוא נפתור את זה כמו שצריך".
בתכלס אני די שמחה שהוא לא באמת סטר לי מרוב כעס, אבל זה רק כי אני יודעת שאם הוא היה עושה את זה, זה לא היה מדליק אותו בכלל, וכשזה לא מהמקום הזה אז זה די גרוע.
אבל עדיין, כשאני כועסת ומתסוכלת וכל זה ועדיין באמצע הריב, הדבר שאני הכי רוצה זה להשתמש בכל האנרנלין הרע הזה למטרה טובה. ונורא שמחה כשרותמים אותי לזה, דווקא באמצע, כי זה זה הכי מרגיע, יותר מכל התנצלות בעולם.
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 13 בנוב׳ 2011
הסשנים הכי חזקים והזכורים שלנו התחילו מכעס אבל כעס מדומה, כעס על דבר קטן יחסית שמדבר עם עולם משחקי השליטה שלנו. כעס רציני ועמוק שמעורבב עם חרדה ואכזבה מוביל אותנו למקומות אחרים.
אבל כשהוא כעס עלי שגילחתי הכל בלי רשות,
שביזבזתי 2000 שקל,
שהתווכחתי לגבי נקיון הבית,
שישנתי והתפנקתי בבוקר במקום לפנק אותו כשסשן היה כבר מתוכנן ,
כשעניתי לשיחה מאמא באמצע סקס ולא סיימתי בזמן -
אז הוא כעס אבל כעס טובבב

אולי כי הוא אדם שבשליטה. לא אמוציונלי מידי, לא משתולל וזועם מכל שטות - אז הוא יכול לתעל את הכעס לדברים טובים.

מייקאפ סשן?
אם באמת היתה מריבה, כזאת רצינית שהובילה לדמעות - הסקס יהיה ונילי ושמאלצי למהדרין.