|
|
לפני 14 שנים •
24 בנוב׳ 2011
ריאליטי זוגיות במשבר
לפני 14 שנים •
24 בנוב׳ 2011
מUחדת • 24 בנוב׳ 2011
כיוון שיודעת בהמה נפש צדיקיה, חשבתי שמן הראוי להביא לידיעתכם את הפרטים הבאים.
מי שבעניין מוזמן להשאיר לי פרטים ואני אעביר כלאחר כבוד להפקה. זה הולך ככה: ".... אנו מחפשים זוגות שמתמודדים עם משבר זוגי בעקבות אירוע דרמטי שקרה להם / צפוי לקרות להם בקרוב - זה יכול להיות גילוי בגידה מצד אחד מבני הזוג, שינוי פנימי קיצוני שעובר על אחד מבני הזוג – תהליך חזרה בתשובה או יציאה מהארון למשל, או שינוי חיצוני מטלטל כמו משבר כלכלי שפוקד את הבית. הצילומים יערכו לאורך תקופה ארוכה יחסית של כחצי שנה, בכוונה להגיע לעומקם של דברים ולתעד את הזוג וההתמודדות שלו עם המשבר באופן רציני ומכובד. רוב הסדרה תורכב מ"סצנות" דוקומנטאריות שיצולמו בסביבתן הטבעית של הדמויות-בבית, בעבודה בבילויים ועוד. הסדרה תיערך לכ-15 פרקים, ותעלה לשידור בערוץ 2 (קשת). יש פה הזדמנות לחשיפת פרויקטים \ לוקיישנים \ עסקים דרך חייהם של הדמויות באופן אינהרנטי ו"טבעי" לאורך זמן. סיפורים נוספים שאנחנו מחפשים – זוג מעל גיל 50 שמנסים להיכנס להריון כנגד כל הסיכויים, זוג מבוגר עם מערכת יחסים מעניינת ולא שגרתית, פערי גילאים, אהבה אסורה, זוג שחי ביחסים פתוחים, זוג שחזר לגור אצל ההורים ואסיר או אסירה שעתידים להשתחרר בתקופה הקרובה מהכלא ולחזור אל חיק משפחתם. כמו כן אנחנו פתוחים להצעות נוספות ומעניינות..." * אנחנו זו לא אני- למען הסר ספק והגילוי הנאות. |
|
|