muadib |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
אאוטינג/ןאו החלילן מהמלין
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
muadib • 25 בנוב׳ 2011
אנחנו על סיפה של השנה ה-12 של המאה 21
ועדיין הכלוב קצת בפיגור, בקהילה הזו יש איטראקציות שונות ומשונות, ונכון שלב תקשורת הוירטואלייה אצל אנשים מסויימים הוא שאתה יכול לשקר, לזייף וכו' כאוות נפש נפשך, ואני אומר וואלה, למה לא לעשות אאוטינג ? נ נתקלת ברמאי, בדפוק, בילדון או בכל נגע רע, למה לא לספר ? יש משפט מפתח פה, בבקשה אל תספר/י. אם זה על התנהגות נלוזה, או על ניק מוכפל לצורך הונאה, אז מילא זונות בתשלום, הן יכולות לזייף כמה שהן רוצות, רצית,קנית,לא רצית,לא שילמת, קצת אמת, כנות, ןמקום נקי לא יזיק פה אני חושב. |
|
nomorenomore |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
nomorenomore • 25 בנוב׳ 2011
כי בוירטואליה, כמו בעולם, יש "קוד התנהגותי" מסויים.
לא זכור לי בהרשמה לכלוב סעיף שאוסר עלייך לפתוח 45 ניקים כפולים (אפילו שאני נגד כינויים כפולים ושונא אותם...) מצד שני - יש סעיפים אחרים... |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 25 בנוב׳ 2011
לי כלובי אמר, שכל מי שפותח יותר מדי ניקים כפולים
או, בעיקר - ניקים במין שונה, למטרות הונאה ( כאלו שפונים בניקים הכפולים לאחרים, ולא פותחים אותם למטרות כתיבה ) ניקים כאלו - הוא נוהג לבטל |
|
the rain song |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
the rain song • 25 בנוב׳ 2011
אאוטינג - חד משמעית לא
עניינים פליליים - יש משטרה עניינים אחרים (ויש בלי עין הרע) - כלובי בפרטי אאוטינג - אין שום תירוץ בעולם שמצדיק אאוטינג |
|
גברים(שולט) |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
גברים(שולט) • 25 בנוב׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: לי כלובי אמר, שכל מי שפותח יותר מדי ניקים כפולים
או, בעיקר - ניקים במין שונה, למטרות הונאה ( כאלו שפונים בניקים הכפולים לאחרים, ולא פותחים אותם למטרות כתיבה ) ניקים כאלו - הוא נוהג לבטל אני רואה שכלובי כבר צבר כמה שעות פור גוד הוא הסביר לך שמחיר הזהב עולה אוטומטית אחרי 4 ארבע השעות ראשונות ? |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
FOR GOOD • 25 בנוב׳ 2011
גברים כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: לי כלובי אמר, שכל מי שפותח יותר מדי ניקים כפולים
או, בעיקר - ניקים במין שונה, למטרות הונאה ( כאלו שפונים בניקים הכפולים לאחרים, ולא פותחים אותם למטרות כתיבה ) ניקים כאלו - הוא נוהג לבטל אני רואה שכלובי כבר צבר כמה שעות פור גוד הוא הסביר לך שמחיר הזהב עולה אוטומטית אחרי 4 ארבע השעות ראשונות ? ((-: גברס, סע סע מפה... אבל ברצינות אל תשאל כמה יעלה הפלטינום לגברס כמוך הוא יקנה זכות חופשית לתקתק חופשי כל נרשמת חדשה לא היית הולך על זה, ג ברס? |
|
גברים(שולט) |
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
25 בנוב׳ 2011
גברים(שולט) • 25 בנוב׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: גברים כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: לי כלובי אמר, שכל מי שפותח יותר מדי ניקים כפולים
או, בעיקר - ניקים במין שונה, למטרות הונאה ( כאלו שפונים בניקים הכפולים לאחרים, ולא פותחים אותם למטרות כתיבה ) ניקים כאלו - הוא נוהג לבטל אני רואה שכלובי כבר צבר כמה שעות פור גוד הוא הסביר לך שמחיר הזהב עולה אוטומטית אחרי 4 ארבע השעות ראשונות ? ((-: גברס, סע סע מפה... אבל ברצינות אל תשאל כמה יעלה הפלטינום לגברס כמוך הוא יקנה זכות חופשית לתקתק חופשי כל נרשמת חדשה לא היית הולך על זה, ג ברס? לתקתק כל נרשמת חדשה ? זה נשמע לי כמו זכות להן ועונש לי (: אני בעד להשקיע זמן ומחשבה כדי לאתר נכס אחד (או שתיים : ) איכותי. ונסעתי (:. |
|