שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

צפייה בסשן , ארוח של כבוד

אש האהבה
לפני 12 שנים • 6 בדצמ׳ 2011

צפייה בסשן , ארוח של כבוד

אש האהבה • 6 בדצמ׳ 2011
[size=18השעה כבר שמונה בערב , אני באיחור אופנתי של כוכבת קולנוע , האם הפכתי לסלב בטעות ?
טוב אנ'לא , הייתי צריכה להשכיב את הילדים קודם לטובת הבייבי סיטר , ואני כבר באמבטיה מהירה , מתלבשת , מתאפרת , מוכנה .
נשמע מהיר לא? icon_smile.gif)) ממש לא , אבל אני לא עושה סיפורים ארוכים של שעות מול הארון וכו' , את זה נשאיר ליפות שבינינו , וכבר אמרנו שאני בכלל לא.
לאדוני האהוב קל יותר , בכלל לכל הגברים קל יותר ללבוש ג'ינס , חולצה והופ , נוסעים , הנסיעה התגלתה כמסובכת כי איבדנו את כיוון המפגש , וכך יצא שאיחרנו לזוג המדהים הזה בשעה שבה הם חיכו לנו בתחנת הדלק שהיתה מקום המפגש ומשם התעתדנו לנסוע למלונית שהם שכרו.
היה הרבה זמן למחשבה בדרך , מחשבותי נדדו להתחלה כשהיא פתחה בלוג ואני נמשכתי לשם כמו פרפר לאש , חוששת להגיב שם , אולי היא תפגע , מגיבה אט אט בלייקים , קצת בעידוד , קמה סביב המאסטר המהמם הזה מהומה בכלוב , רבים מאיתנו התרשמו שהוא לא אחראי ,
מהרו לתייג ולשים תוויות מבלי להכיר , מבלי לדעת .
ופתאום היא שולחת לי הודעה מהססת , אולי נרצה לבוא לצפות בסשן , כמובן שהסכמנו , אי אפשר היה לסרב לאור העובדה שחיבבתי אותה מאוד.
ביקשתי מאדוני האהוב את הערב שלי הזה חופשי משליטה , כשיש נשלטת אחרת בסביבה השואו חייב להיות שלה ,ואני שם כדי להיות לצידה ברגעי משבר , נשלטת יודעת נפש אחותה , והיא התרגשה כהוגן לפני .
איך הוא נראה? , איך לדבר איתו ? , האם הוא קשוח כזה כמו שהוצג וחסר לב? האם הוא ירשה לי לזרום ולהיות לצידה כמו שרציתי?
איך היא נראית? האם נחבב אחת את השניה כמו בכלוב ובשיחות הטלפון? האם אעמוד בלראותה בסבלה?
שאלות רבות עברו בראשי בעוד אדוני האהוב מסתבך בדרכים , והיה לי פנאי למחשבות , את התשובות אתם וגם אני נקבל בהמשך,,,,
מגיעים למקום המפגש , איש לבבי יוצא מרכבו לוחץ את ידנו , מראהו מרשים , וקל לחבבו עוד לפני שיצאנו להכרות האמיתית.
אישה עדינה , פנים שבריריות , ניכר המתח עליהן מחכה כבר מחוץ לרכבה ואנו מתחבקות בחום שכבר קרן ממנה במבט ראשון של רושם.
דקות ספורות מכאן והגענו למלונית , נכנסים לבפנים להמשך הכרות ואירוח עשיר ורב רושם של הזוג המקסים.
נחזור קצת אחורה בזמן להודעה שהוא שולח לי בבוקר שלפני וזאת לשונה :
אני מכין את הנשלטת שלי להערב במסגרת זאת בוודאי תקבלי ממנה הודעות היסטריות והזויות והיא תהייה נורא מבולבלת,
אני בשליטה מלאה על התהליך הכל בסדר , אמרתי לה שהערב היא תהייה בת זוגי הונילית ,
שקניתי נוצות של טווס וכפפה פרוותית ואני יעשה לה מוצי פוצי וגם קיצי קיצי וגם נעים לי בצואר,
שהיא תשב על הספה איתי ולא על הריצפה כרגיל ותקבל מלא חום ואהבה ,
היא התחרפנה חחחח ומיד התחילה להתחנן לסשן , הכל בסדר יהיה אחלה סשן חחחח ,
רציתי שתדעי כדי שתביני מה עובר עליה אנא אל תספרי לה שבסוף היא תקבל את מה שהיא רוצה חחח ,
אני בקשר איתה ומביל אותה לקראת הערב.
בינינו , שובב האיש ומלא חוש הומור , אבל דאג שאני ארגיע אותה בלי לגלות לה כלום מה שהוא שיתף אותי .
ההודעות לא איחרו לבוא , אני שהבנתי אותה , מעבר לרצון שלה לסשן היא גם מודאגת שלא נקבל את מה שלשמו היא הזמינה אותנו ,
התקשרתי אליה מיד ובלי חשבון לשעה שהיא בעבודה , הבהרתי לה שאני באה כי אני אוהבת אותה ולא מעניין אותי מה יהיה שם.
שתשדר למאסטר עסקים כרגיל , כמו שהוא מתגרה בה , שתחזיר לו הפוך על הפוך , ברוגע ובלי היסטריה.
השיחה עבדה עליה כמו שתכננתי , והתוצאות הושגו.
קומקום המים הורתח במלונית הנעימה , כוסות מהבית נשלפו מתיקה , עוגה שאפתה , פיצוחים , שתיה קלה [אלכהול לא היה שם חלילה ,
המאסטר האחראי , לא נוהג להכניס אלכהול לסשנים שלו ] , בקיצור ובלי להלאות אתכם , שולחן מלא כל טוב .
היא לא הספיקה להכין את הקפה , התחיל המאסטר בהתעללות מילולית חמודה , על הונילה של הערב , וכמה נחמד ונעים הוא הולך לעשות
לה כבת זוגו הנורמלית לכל דבר , מה שהפיל אותה על הרצפה לתחנונים נואשים בעיניים גדולות ונעלבות עם דוק של דמעות ,
בבקשה מאסטר , אני מתחננת לסשן , והיא אכן בערה מתשוקה לסשן , זה ניכר בה.
מאסטר : אני לא יודע שפחה , דווקא בא לי על ונילה הערב , אבל אם את נורא רוצה , גשי לחשמלאי תבקשי ממנו יפה רשות לשאול את אש לדעתה , את הרי לא יכולה לדבר איתה בלי רשות אדונה.
נשלטת: [פונה לחשמלאי בבקשת תחנון לא מוצלחת] בבקשה אפשר?
החשמלאי : לא בטוח שאני רוצה .
מאסטר : שולח את הנשלטת להתפשט ולחזור לבקש יפה יותר , בצורה מכובדת.
נשלטת: [חוזרת ערומה , יורדת על ברכיה ומתחננת] , בבקשה , אני רוצה לדבר עם אש.
החשמלאי : [לב רך מידי ] מתרצה מהר והיא נגשת אליי שליבי כנראה לא רך כמו של אדוני האהוב.
מאסטר: כמובן שלא תכננתי ונילה הערב נשלטת שלי , תבקשי מאש שתסכים לדברים שאת רוצה שיהיו בסשן והיא תעביר אליי , אולי נגיע להסכם כלשהו.
נשלטת: אש , בבקשה ממך אני רוצה שהמאסטר יקשור אותי.
אני: [בהבעת הלם מוחלט] לא הגזמת? , את תרגישי חנוקה , לא תוכלי לזוז , לא תוכלי לברוח , וזה בכלל לא נעים.
נשלטת: אני אוהבת להיות קשורה , סומכת על המאסטר שלי בעיניים עצומות .
אני: ממש לא משתכנעת איך שאת מציגה את זה , את בטוחה שלא תחנקי?
מאסטר : שולח אותה לפינה , לחשוב על גישה חדשה לבקש , ומשחררה לאחר פרק זמן סביר.
נשלטת: מבקשת שוב ואני מסכימה לה כי הפעם היא מאוד משכנעת .
אני: זהו ? יש לנו סשן קשירות?
נשלטת : [נבהלת מהמהירות שסגרתי לה את הבסטה ] לאאא , יש עוד , אני רוצה גם טיפטוף שעווה.
אני: [נרתעת בבהלה] שעווה זה שורף , זה כואב , אני חושבת שנוותר כי זה מסוכן .
נשלטת: לאאא אני מאוד אוהבת , זה נעים לי וגורם לגירוי .
אני: לבסוף מתרצה.
מאסטר: מוותר על זה , למען בטיחותה ובריאותה בשל סיבות הגיוניות מאוד שלא המקום לפרט.
אני : וזהו? איזה יופי יש לנו סשן .
נשלטת : לאאא יש עוד , הצלפות , אני מאוד מבקשת גם הצלפות.
אני: לא חושבת שכדאי לך , זה כואב ו,,המאסטר מתלונן גם שזה מעייף אותו .
לבסוף , הגענו לסשן של קשירות , הצלפות , חשמל , פיסטינג שלא היה לבסוף כי היא צריכה הכנה והמאסטר לא רצה לקרוע אותה ,
ושעווה שבוטלה בצדק אמיתי של התחשבות המאסטר.
כאן גם גיליתי לה ולתדהמתה שידענו מראש שיהיה סשן .
ולפני שאני מגלה לכם במי מדובר , אני מפרטת חלקים ממה שהיה שם , כי אני רוצה שלא תשפטו לפי שם , אלא ממה שעיני ראו ,
וליבי שהתאהב בגישת האיש המדהים והסתכלותו על הנשלטת שלו ברצונו להבהיר לה אמיתות חיים נדירה ומתחשבת.
המאסטר ניסה להוציא ממנה רגש , ניסה להבהיר לה שהיא מתנכרת לאהבה אנושית , ומתמכרת לכאב בצורה מוגזמת כתחליף.
היא נהנתה מאוד מהסשן שלו , היא גמרה ברטט שלקח דקות ארוכות בהן היא רעדה , בעונג.
הוא עטף אותה בחיבוק של דוב , חם ואוהב , לקח אותה למיטה וכיסה אותה בשמיכה כמו ילדה קטנה ואהובה .
הרוך והרגש שהוא הפגין כלפיה ריגשו אותי מאוד , אלו היו רגעים חזקים ודומיננטיים יותר מכל הערב וכמעט הלילה שהיינו שם.
MאסטרM היה אדיר וראוי להערצה במהלך כל הערב.
פוסיקT היתה נשלטת צייתנית ואישה מקסימה שהצליחה להתגבר עם הרבה דברים מעניינים וחדשים שהיא גילת על עצמה בעזרת המאסטר שלה.
הגענו הביתה כמעט בארבע לפנות בוקר , עדיין נרגשים מהארוח הלבבי , והניסיון לתת לנו להרגיש אורחים מכובדים לאורך כל השהות שם.] [/size]