צלילה |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
יום הולדת כתום
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
צלילה • 10 בדצמ׳ 2011
היית כל כך אבל כל כך יפה אתמול
המקום קושט כתום המוני אנשים באו לכבודך והמשולש התאחד זה הזמן להגיד לך שוב שאנחנו אוהבות אותך ומאושרות שאת קיימת בעולם ושכל מי שגידל אותו זאבים סופו שיטרף אוהבות אותך - הצלע בעלת הציחקוק המרושע |
|
דפי. |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
דפי. • 10 בדצמ׳ 2011
צלע כתומה שלנו!
השנה נפתחה בת זונה! ובהתעלם מבן זונה מיילל, כי גם בכיפה אדומה חתכו אותו לשניים! אוהבות אותך אהבת אמת, ואנחנו כאן כדי לשמור עליך מפני יונקים טורפים וגם לעשות כל יום למיוחד ומלא באהבה. יומולדת שמח יקרה שלנו, בלעדייך אנחנו אפילו לא חצי משולש! הצלע הקטנה. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
10 בדצמ׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 10 בדצמ׳ 2011
הייתה מסיבת בת של זונה. יותר כתום לא היה יכול להיות, כמה דינוזאורים אהובים שהסתובבו ושמחו את לבבי, אנשים טובים עם מתנות שוות, צוות של ליין הכי הורס ביקום חברים שכל אישה יכלה רק לחלום שיהיו לה כאילו קבוצת ק' וחצי האי הכי הורס בעולם שלומי עמר שהכין לי חצאית חלומות משה, ריקי, איילת ויטאלי ידי הקסם צוות המקום ברמנים הורסים דיווה אימפריה אחת שעבדה כל כך קשה שהערב הזה יצליח ותהיה לי תחושה של נשף מהאגדות הכתומות והפכה את העולם להשיג קישוטים כתומים למרות שאנשים עם טעם רע לא מכינים כאילו אני מעריכה בטירוף ושתי הצלעות שלי דפי ולל"ג שמחזיקות אותי זקופה ויציבה אני אוהבת את כולכםםםםםםםם עוד שנה שידור חוזר? |
|