שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוף, עשיתי תאונה

נילי ונילי
לפני 12 שנים • 12 בדצמ׳ 2011

אוף, עשיתי תאונה

נילי ונילי • 12 בדצמ׳ 2011
עשיתי תאונה לפני שעה וקצת. לא ביג דיל, הכל בסדר וגם אני מרגישה טוב. תודה ששאלתם.

שתי מכוניות מקדימה מישהו עבר נתיב בצורה פראית, ואז הרכב שמלפניי האט והגיע לידי עצירה מלאה. נכנסתי בו מאחורה ואז הרכב שמאחוריי נכנס בי והעיף אותי עליו שוב. זה אמנם נשמע כמו אחת מסצינות הסקס היותר חביבות עליי, אבל זה לא.

לא נפתחה כרית אויר, אבל ההדף היה מספיק חזק כדי שהמשקפיים שלי ייפלו מהפרצוף וייעלמו איפשהו באוטו והרדיו-דיסק נשלף כולו ונזרק עליי. כל הרכבים עצרו בצד והיו נורא נחמדים האחד לשני. בתוך שתי דקות היו סביבנו זק"א, מד"א ומשטרה והאמבולנס הגיע די מהר. כל מי שהיה ברכבים סירב להתפנות באמבולנס, ואני בכלל לא יודעת מי הזמין אותו. הייתי קצת באאוט כי לא מצאתי את המשקפיים ובכלל לא ראיתי מה קורה מסביב במשך חלק מהזמן.

זו לא תאונה רצינית והנזק הוא לא דרמטי (על אף שהוא משמעותי), אבל זו התאונה הראשונה שלי אז אני אשמח לטיפים והערות. אם אי פעם היתה תקווה מהאתר הזה, שיתעלה על עצמו ויוכיח שיש פה איזושהי קהילה, עכשיו זה הזמן.

תודה.
IvoryDom

המון בריאות

IvoryDom • 12 בדצמ׳ 2011
ושימי לב לבחילות או הרגשת סחרחורת
יכולה לבוא כמה ימים אחרי.
נילי ונילי

Re: המון בריאות

IvoryDom כתב/ה:
ושימי לב לבחילות או הרגשת סחרחורת
יכולה לבוא כמה ימים אחרי.

תודה. אני בסדר. לא נראה לי שספגתי מכה חזקה מדי.
אני קצת מתלבטת האם ללכת בכל זאת לטר"ם ולו רק כדי להיות מכוסה מבחינת הביטוח, או לוותר על זה כי אני לא מרגישה שיש צורך ברופא כרגע.
IvoryDom

לדעתי

IvoryDom • 12 בדצמ׳ 2011
לכי שיבדקו
ככה גם יש תיעוד
ולפעמים דברים מסתבכים בהמשך

קולגה לעבודה, רק אחרי שבוע התגלה לאישתו פריצה בדיסק
עדיף תיעוד ובדיקה מסודרת
    התגובה האהובה בשרשור
nomorenomore
nomorenomore • 12 בדצמ׳ 2011
מסכים עם אייבורי - בדיקה תמיד טובה, לשקט נפשי icon_wink.gif
מישלי

Re: לדעתי (וגם לדעתי)

מישלי • 12 בדצמ׳ 2011
IvoryDom כתב/ה:
לכי שיבדקו
ככה גם יש תיעוד
ולפעמים דברים מסתבכים בהמשך

קולגה לעבודה, רק אחרי שבוע התגלה לאישתו פריצה בדיסק
עדיף תיעוד ובדיקה מסודרת

גם אני ממליצה להבדק.
יש נזקים שמתרחשים ולא מרגישים אותם מיד...

הכי חשוב, תרגישי טוב (ותודה ששיתפת).
קהילה או לא, יש תחושה של כאילו מכירים icon_rolleyes.gif
היולי

לא נעים

היולי • 12 בדצמ׳ 2011
עצה טובה נתנו כאן קודמי - כדאי להיבדק
תרגישי טוב icon_chickkiss.gif
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
באתרים של חברות הביטוח יש את טופסי הגשת תלונה לאחר תאונה, תורידי, תוודאי שיש לך את כל הפרטים ותמלאי, ותכתבי לעצמך מה קרה, איפה קרה ומתי כדי שתוכלי לענות במדויק ככל האפשר לשאלות של הביטוח.
יש סיכוי שתרגישי בלילה כאבים חזקים בצוואר כתוצאה מהמכה. תדאגי שיהיה מי שיקח אותך למוקד חירום אם חלילה זה יקרה.

תרגישי טוב יקירה! flower3.gif
נילי ונילי
רגע של סרקזם: חמש תגובות באתר של סוטים ואף לא אחת מהן מציעה איזו תרמית ביטוח טובה.

אמא-ונילי שלחה את אח-ונילי יחד עם חבר-ונילי שהוא במקרה מוסכניק כדי לעשות הערכת נזק ושמאות חברית לא מחייבת. יכול להיות שהסצינות שעשיתי לה בטלפון עזרו למהירות שבה הוא הגיע לפה ("תגידי לו ~בכי~ שכשהילדים שלו חולים ~התייפחות~, אני עוזבת הכל ומיד מתייצבת ~סניף~, אז יש לו בדיוק עשרים דקות להגיע לפה או שלא יטרח ~דמעות עד לב שמיים~"). אח-ונילי בילה אצלי עשרים דקות שלמות בבחינה של הרכב מכל כיוון ובחזרה על המנטרה "הכל בסדר, לא קרה כלום, סתם דפיקה קטנה", ואז, שניה לפני שהוא הלך, הוא ירד על הברכיים והסתכל במתחת של הזה של השו-אסמו ואמר: "אה. וואלה. התעקם לך כל האגן של המיכל דלק. האוטו חטף דפיקה- דפיקה, הא?".

גזר הדין הונילי הוכרע על הפעלת הביטוח ונסיעה מחר בבוקר אל המוסך ("אבל שלא תלכי למוסך של היבואן, ושלא ידחפו לך חלקים מקוריים עכשיו. תלכי למוסך הסדר ותחליפי חלקים משומשים. כמה השתתפות עצמית בכלל יש לך?"). יש חשש מדליפת דלק כלשהי במהלך הלילה בגלל המכה ("אין שום חשש! את יכולה לנסוע לספרד ככה!") אז חניתי בצורה שתאפשר גרירה ("לא ככה!!! תשברי הגה ימינה!!! אם ככה את חונה ברוורס אני מבין איך עשית כזאתי תאונה") ועכשיו אני מקווה לטוב ("אמא שואלת אם את רוצה שהיא תבוא לישון איתך הלילה").

כוסומו ערס.
איש אחר​(אחר)
איש אחר​(אחר) • 12 בדצמ׳ 2011
כמי שמתמצא בזה לא רע בכלל, לפני חדר מיון, לפני בדיקה, לפני לספר כאן לאנשים מה שלומך, תמצאי עורך דין שמתמחה בתאונות דרכים (אם תרצי שם, תקבלי באופן פרטי)
כל מהלך שתעשי, כל מילה שתגידי, כל מיסמך שייכתב, יכול להשפיע על גורלך, ולעיתים בצורות ממש לא צפויות.
כל צעד , ולו הקטן ביותר חייב להיות בהתייעצות משפטית, מילה או מעשה קטן נכונים יכולים להכניס לך עשרות אלפי שקלים, בעוד שמילה לא נכונה תבטל את האפשרות הזאת לתמיד.

אפילו איכות הטיפול הרפואי במקרה הצורך מותנה ביכולתו של הנפגע להוציא הסכמות חריגות מהביטוח, למשל פגישות עם רופאים פרטיים וכו'.

וכמובן שצריך גם למצוא את העו"ד המתאים, שזו גם משימה חשובה ורצינית.

לסיכום, הבריאות חשובה יותר מכל כסף, אבל על המצב הבריאותי אינך יכולה להשפיע, על ההתנהלות הכספית כן, ובעקיפין גם זה משפיע על הבריאות.

בהצלחה ותרגישי טוב

אני מדבר מידיעה, ולא מדעה