פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
עזרה, אחים, עזרה
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
פרלין(נשלטת){ש} • 20 בדצמ׳ 2011
אני צריכה בדחיפות מתכון לפשטידה מהממת וקלה להכנה.
ובכלל, כל דבר קל ומהמם יתקבל בברכה. תודה רבה! |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 20 בדצמ׳ 2011
עד שאנשים אחרים יתחילו לשלוף את מחברות המתכונים ולהקליד במרץ, הנה שרשור המתכונים המיתולוגי של הכלוב http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=16514
הכנה נעימה |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
הו
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
*מנגינה*{התווים שלו} • 20 בדצמ׳ 2011
ואני כבר נכנסתי בבהלה לשרשור....
הנה פשטידת פטריות/ חצילים/ קישואים/ הכי קלה: חמרים: בצק עלים או בצק שאת מכינה בעצמך (מתכון בהמשך) שתי קופסאות פטריות חתוכות/ 6 קישואים/ שלושה חצילים בינוניים 2 בצלים בינוניים שמן קנולה לטיגון פלפל שחור, כפית אבקת מרק פטריות1 ביצה קמצוץ פטרוזליה 1. מושחים תבנית אפיה חד פעמית מאלומניום במעט שמן 2. שוטחים את בצק הפשטידה בשיכבה אחידה ולא עבה על התבנית ומכניסים לתנור לאפיה קלה עד שהבצק מתקשה, בערך 5 דקות מוצאים ומקררים 3.מטגנים את הבצל חצי טיגון ומוסיפים למחבת את הירק הרצוי מטגנים כ- 5 דקות על אש בינונית ומפזרים את התבלינים 4. מערבבים את התערובת המטוגנת ומפזרים אותה על הבצק בשיכבה אחידה. 5. חותכים מהבצק רצועות דקות ומסדרים מעל התערובת בצורת שתי וערב (רצועות לאורך ועליהן רצועות לרוחב). 6.טורפים ביצה עם מעט פטרוזילה ומושחים את הרצועות בתערובת. 7.מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות בערך ל- 10 דקות. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי דצמ' 20, 2011 9:21 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
בצק בסיסי לפשטידה
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
*מנגינה*{התווים שלו} • 20 בדצמ׳ 2011
שתיים וחצי כוסות קמח תופח
1 גביע גיל 1 ביצה גדולה 1 חמאה (חבילה גדולה) ממיסים את החמאה מוסיפים את הביצה והגיל טורפים ביחד. מוסיפים את הקמח ולשים עד שהבצק נעשה אחיד. במידת הצורך מוסיפים עוד קמח כדי שהבצק יתקשה. -הבצק מספיק ל- 3 פשטידות, ניתן להקפיאו ולהשתמש כשצריך. |
|
Dark halo(אחרת) |
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
פשטידת קישואים
לפני 12 שנים •
20 בדצמ׳ 2011
Dark halo(אחרת) • 20 בדצמ׳ 2011
מעולה קלה וגם לא כול כך משמינה
חמש קישואים גדולים שלושה בצלים כוס וחצי קמח תופח שלושת רבעי כוס שמן 3 ביצים מלח פילפל כף אבקת מרק טעם עוף מגררים את הקישואים במגררת גסה קוצצים את הבצלים מערבבים את כול יתר החומרים בפנים אופים ב180 מעלות עד שהשכבה למעלה משחימה (בערך ארבעים וחמש דקות) וזהו בתאבון |
|