סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הדרת בדס"מים?? או: עו"ד עולם הבדס"מ -התאחדו!

שוטרת*
לפני 12 שנים • 2 בינו׳ 2012

הדרת בדס"מים?? או: עו"ד עולם הבדס"מ -התאחדו!

שוטרת* • 2 בינו׳ 2012
אני שואלת ברצינות.
חברה טובה שלי, וחברת קהילה יקרה שלנו, גרושה, שאוהבת לבלות במועדונים ומסיבות, מקבלת איומים שלכאורה "מעוגנים בחוק", שיקחו לה את הילדים , כי היא מבלה במחיצת אנשי בדס"מ או בעוונותיה עולה להופיע מדי פעם במועדון.
הייתכן ?
מבחינה חוקית, בעיני אפילו מבחינה מוסרית, האם זה יתכן?
godisafemale​(שולטת)

לאיים אפשר בכל דבר,

godisafemale​(שולטת) • 2 בינו׳ 2012
לאיים בתביעה מכל סוג שהוא זה קל והמטרה היא בדרך כלל להלחיץ.
אף אחד לא מבטיח לתובע שמהתביעה שלו ייצא לו משהו, כי בסוף היום צריך להוכיח, צריך ראיות חלוטות שפעילותה החברתית פוגעת באימהותה ומתוקף כך בילדים.

אני לא ממליצה להכנע ללחץ ועם זאת למחוק ולהשמיד כל ראיה לפעילות בדס"מית. צריך לזכור שבית המשפט אינו עוסק בצדק, אפילו בקזינו הסיכויים לזכות גבוהים יותר.

להזכירינו כולנו שבמערכת המשפט הישראלית 99% מכלל האנשים אשר מגישים נגדם תביעות פליליות יוצאים אשמים בדין. אני לא יודעת מה קורה בתיקים אזרחיים בדיני משפחה, אבל האווירה הכללית היא של חוסר צדק גורף. הנתון הזה מזעזע לכשעצמו אבל זה כבר נושא אחר לפעם אחרת.

לעומת זאת, אני במקומה מעלה ליוטיוב סרטונים שלה ושל הילדים באוירה משפחתית וחמה. ומתעדת פעילות הורית חיובית ראויה להערכה בכל דרך. מייגע, פתאטי אפילו אבל מה לעשות במלחמה כמו במלחמה.

הערה חשובה*** אין לי כל השכלה משפטית פורמלית או בלתי פורמלית ואני מדברת מידע כללי בלבד.
עורכת דין שפעילה חברתית בנושא קידום מעמד האישה אשר וידועה בתקשורת תהא הבחירה המתאימה ביותר לענין זה.
אני במקומה, בהנחה שהיא אכן אמא ראויה לא משדרת לו לחץ אלא אדישות ופועלת כפי שהמלצתי למעלה.

בהצלחה,

אני
השרלילית​(פמית מתחלפת)

Re: הדרת בדס"מים?? או: עו"ד עולם הבדס"מ -התאח

שוטרת* כתב/ה:
אני שואלת ברצינות.
חברה טובה שלי, וחברת קהילה יקרה שלנו, גרושה, שאוהבת לבלות במועדונים ומסיבות, מקבלת איומים שלכאורה "מעוגנים בחוק", שיקחו לה את הילדים , כי היא מבלה במחיצת אנשי בדס"מ או בעוונותיה עולה להופיע מדי פעם במועדון.
הייתכן ?
מבחינה חוקית, בעיני אפילו מבחינה מוסרית, האם זה יתכן?

לא. זה לא חוקי.
יש איך להילחם בזה. יש מי שנלחם.
טוק טו מי.
שוטרת*
שוטרת* • 2 בינו׳ 2012
פשוט קשה לי להאמין שבמדינה שלנו יכולים להכריז על אמא שהיא לא ראויה , "כי היא יוצאת להופיע במועדונים"
השרלילית​(פמית מתחלפת)

Re: לאיים אפשר בכל דבר,

[quote="godisafemale"]לאיים בתביעה מכל סוג שהוא זה קל והמטרה היא בדרך כלל להלחיץ.
אף אחד לא מבטיח לתובע שמהתביעה שלו ייצא לו משהו, כי בסוף היום צריך להוכיח, צריך ראיות חלוטות שפעילותה החברתית פוגעת באימהותה ומתוקף כך בילדים.

אני לא ממליצה להכנע ללחץ ועם זאת למחוק ולהשמיד כל ראיה לפעילות בדס"מית. צריך לזכור שבית המשפט אינו עוסק בצדק, אפילו בקזינו הסיכויים לזכות גבוהים יותר.

להזכירינו כולנו שבמערכת המשפט הישראלית 99% מכלל האנשים אשר מגישים נגדם תביעות פליליות יוצאים אשמים בדין. אני לא יודעת מה קורה בתיקים אזרחיים בדיני משפחה, אבל האווירה הכללית היא של חוסר צדק גורף. הנתון הזה מזעזע לכשעצמו אבל זה כבר נושא אחר לפעם אחרת.

לעומת זאת, אני במקומה מעלה ליוטיוב סרטונים שלה ושל הילדים באוירה משפחתית וחמה. ומתעדת פעילות הורית חיובית ראויה להערכה בכל דרך. מייגע, פתאטי אפילו אבל מה לעשות במלחמה כמו במלחמה.

הערה חשובה*** אין לי כל השכלה משפטית פורמלית או בלתי פורמלית ואני מדברת מידע כללי בלבד.
עורכת דין שפעילה חברתית בנושא קידום מעמד האישה אשר וידועה בתקשורת תהא הבחירה המתאימה ביותר לענין זה.
אני במקומה, בהנחה שהיא אכן אמא ראויה לא משדרת לו לחץ אלא אדישות ופועלת כפי שהמלצתי למעלה.

בהצלחה,

אני[/quote

טובת הילד היא כל מה שבית הדין לענייני משפחה רואה לנגד עיניו.
פיזוז במועדון של הומואים / בדס"מ זהה מבחינה חוקית, ועל סמך הראשון כבר יש תקדימים טובים.
יהיה טוב. יש מה לעשות ואין שום קשר לתביעה פלילית. אולי ניתן לתבוע את הבעל על הטרדה מאיימת, לאור המעקב.
שוטרת*
שוטרת* • 2 בינו׳ 2012
אני מאוד מקווה שאת צודקת.
והיא תפנה אליך ללא ספק.

יש לעוד מישהו או מישהי נסיון או הבנה בתחום הזה?
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 2 בינו׳ 2012
לא חושב שזה תקף במקרה והיא גרושה מכבר, אבל לו הייתה בהליכים, במקום בו קיימת מלחמה בין שני בני הזוג וכל האמצעים כשרים, בהסתמך על ניסיוני הייתי ממליץ לה להתרחק מהסצינה.

כדי לא להפחיד פה אף אחד, אומר שקשה לי להאמין שזה יכול להגיע למצב בו נוטלים את הילדים מהאם, אבל כן עלול לאלץ אותה להלחם ביתר שאת כדי להוכיח את מוסריותה ואת כשרותה. שוב, כל זה בזמן הליכי גירושין ולא לאחר מימושם.

ועוד הסתייגות קטנה - אני מדבר על ניסיון שרכשתי בשנת 2006 על בשרי ועל בשרה של חברת קהילה בשנת 2004, שנאלצה לבקש מבעל האתר למחוק כל זכר שלה מהפורום ואותה. יכול להיות שמשהו השתנה מאז.

(אני שאלה אחרת. האם איומים מהסוג הזה לא נחשבים "סחיטה"?)
שוטרת*
שוטרת* • 2 בינו׳ 2012
פחדנים מאיימים.
פחדנים יותר, מאיימים בסתר.
השרלילית​(פמית מתחלפת)

שתי מילים: הטרדה מאיימת

שוטרת* כתב/ה:
פחדנים מאיימים.
פחדנים יותר, מאיימים בסתר.

ועוד שתיים: צו הרחקה.
'Bambi'​(אחרת)
לפני 12 שנים • 3 בינו׳ 2012

אז ככה...

'Bambi'​(אחרת) • 3 בינו׳ 2012
אני לא יודעת בני כמה הילדים של אותה חברה, אבל אם הם מתחת לגיל 6 אין שום סיכוי ש"יקחו" לה אותם. בישראל מעוגנת בסעיף 25 לחוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות חזקה המכונה "חזקת הגיל הרך" אשר גורסת כי ילדים מתחת לגיל 6 הולכים באופן אוטומטי עם אמם בכל הנוגע לסכסוכי גירושין ומשמורת, אלא אם כן היא מחוסרת מסוגלות הורית (קרי, זונה, נרקומנית, מכה אותם, רפת שכל ועוד).

משמורת משותפת כמעט ואינה קיימת במדינת ישראל, מה שקיים במרבית המקרים, גם לאחר גיל 6, זה שהילדים הולכים עם אמם ומתקיימים כמו כן הסדרי ראייה לאב.

בנוסף, גם אם רק אחד הילדים מתחת לגיל 6, הילדים ילכו עם אמם מתוך מטרה שלא לפצל את האחים ולא לגרום להם סבל מיותר.
אני בטח לא מחדשת שהעיקרון שמנחה את בתי המשפט הוא "טובת הילד" זה מושג אמנם מאוד עמום, אבל החוק לצידה, משמורת משותפת כמעט ואיננה נהוגה, וזה שלאמא יש נטייה מינית כזו או אחרת אין בה מכדי להגיד על תפקודה כהורה, חוץ מזה, אין לדון בחיי במין של אדם בעניין כזה, כל הדיון בנוגע להעדפותיה המיניות של האם אינו רלוונטי כלל לעניין המשמורת.

מקווה שעזרתי במשהו.
    התגובה האהובה בשרשור