בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מחטים הקאה, שלשה מצגי שליטה + דרושה צייתנית

סירופ​(נשלטת)
לפני 12 שנים • 28 בינו׳ 2012

מחטים הקאה, שלשה מצגי שליטה + דרושה צייתנית

סירופ​(נשלטת) • 28 בינו׳ 2012

"תביאי את המחטים" מורה לי. גל של אכזבה וצער מתנחשל בי .... אכזבה מעצמי, שאני לא מודה בפניו שאני לא מסוגלת לדרגות הכאב הללו וצער ממנו, כמה שהוא נוקשה איתי. אני מניחה את המחטים על השולחן בפרצוף של תשעה באב.

התנוחה הזאת שהוא משכיב אותי בה, נשלפה בדיוק מארסנל הפנטזיות שלי . אני בחיקו, הוא בפישוק רחב ואני על גבי שעונה אליו, חשופת חזה. הוא מקפיד לחטא היטב את המקום, ומחדיר ארבע מחטים כמרובע שווה צלעות סביב הפטמות. למודת ניסיון, שהוא מתחיל מסביב ועובר למרכז, ליבי נופל בקרבי ואני מחליטה לנסח בקשה.

תוותר לי , תוותר לי על האמצע... על נעיצת מחטים בפטמה. הפטמה זה כאב מלובן, מעלף.

זו הייתה פניה מפוחדת מעומק הלב. הוא לא מגיב לי מילולית. וכבר אני מניחה שבזבזתי מילותי לריק, כי אין שום קשר בין מה שאני מבקשת למה שהוא עושה.

אך אצבעות ששלחתי לבדוק את עצמי מטה יוצאות מביצה טובענית כאשר הריר נמתח בינהן כמו חוטים ארוכים אחרי מסע של חילזון, נדירות הפעמים שראיתי את עצמי נוזלת כל כך. הפער בין התחושות הנחוות והמדווחות לבין העדות הגופנית מפתיע, איפה המודעות העצמית לעזאזל?

הוא נמנע מן המחטים בפטמה ועושה משהו אחר. שולח אצבעותיו מטה, ומעביר אצבע מהירה בתנועת שפשוף על הדגדגן. אני כבר מגורה מאוד ולכן המגע הזה כואב לי, כאב של גירוי יתר, של עומס ,של מוצפות שאני לא יודעת לתעל אותה לאורגזמה.

כמו שיש ילדים קטנים שלא יודעים להוליך את העייפות שלהם לשינה. המקום בוער ואני מנסה להעיף את ידו משם ולסלק את אצבעותיו. ולא מסתייע הדבר בידי, כי הוא אוסר אותי למקומי בתנוחה הזאת שאני בחיקו.

זה כואב, אני מציינת בפניו, כי סבורה שהוא מנסה לעשות לי חסד מתחשב שכזה, שבו גברים מאוננים לבנות זוגן.
אני יודע, הוא מגחך וממשיך, וגופי מתפתל נואשות לווסת את המעשה.
אני מצמידה רגליים בניסיון להאט את התנועה שלו, ואני נעה ימינה ושמאלה לברוח ממגעו שם, ולא עוזר, ואני מתנשפת בקרב מתזז כזה , כאילו רצתי עשר קומות במדרגות. ואז הוא אומר לי
הנה, עכשיו, אני שולט בכל הגלגלים בראש שלך, הכל שלי, הכל בידי.

זה תיאור מהימן ואני נשטפת בנחשול עצום של הערצה אליו.

הקאה-
אני נזהרת מאוד להיות לידו אוורירית, זה קשה במשקל עודף כמו שלי, אבל הכוונה היא שצרכים גופנים מסוימים לא מקבלים ביטוי בשהות שלנו יחד. פעם היתי איתו יומיים במלון ולא יכולתי להביא את עצמי ללכת לשירותים, שלא לדבר על החשש העמוק מלנחור לידו. ככה אני רוצה ושואפת להיות לידו תמיד נקייה, מגולחת, שקטה ומבושמת.

בנות... אנחנו לא מדברות על זה מספיק.
בדרך כלל כשאנו במכונית, הוא מטה את הכיסא שליד הנהג אחורנית ואני יורדת לו בתוך האוטו. בפעם ההיא השכיב אותי גוף על כיסא הנהג, חלק עליון על המושב שליד וראש באויר הצח, בחוץ, מוטה אחורנית. ואז יצא החוצה וזיין אותי בפה. נחנקתי, בתנוחה הזאת, כל הנוזלים מצטברים בלוע, באף ואין דרך לנשום אם זין נכנס לגרון. הוא מנסה, מניע את אגנו כמה פעמים ואני נחנקת ומוציאה את הזין מפי, ומה שמפחיד אותי זה שהוא יגמור בפנים לתוך קנה הנשימה ואני אחנק למוות ( זה תסריט אפשרי? מבחינה אנטומית?)
" מאסטר, קשה לי" אני מוחה חלושות.

אני רוצה לראות את הזין שלי כאן, הוא נוגע בשתי אצבעות בנקודת הגרוגרת על הצוואר.
אני מהנהנת, ושוב הניסיון לא צולח כי הקפה ההפוך ששתיתי יחד עם מיצי קיבה עולה ומטפס בגרוני. ואחרי כמה אין ואאוט אני מוציאה את הכלי שלו ובולעת חזק כדי לא להיתפס מקיאה בנוכחותו חס וחלילה.
אבל לגוף מחאה שלו ואחרי עוד כמה פעימות ומחזורים כאלו, נשבר רצף אי ההקאה ששמרתי עליו חדשים ארוכים ( עיין ערך סיינפלד ועוגת הבבקה) הגוף בוגד בי ואני פשוט פולטת את הנוזלים שבגרוני.
הוא מפנה את ראשי לצד כך שהמכונית לא מתלכלכת. ומורח את הנוזל הזה על פני יחד עם הזרע שלו. אחרי כן מסוחררת, נשימות עמוקות, והרבה מגבונים לחים מחזירים אותי לישיבה בעבודה.

מצג השליטה השלישי קורה בראש. הוא המוזר והמחריד מכולם. מספיקה הערה קטנה שלו כדי לגרום לי לאמץ מחשבה או דפוס פעולה. נגיד... מסנג'ר, שנים של וותק בקהילה שרדתי ללא מסנג'ר ומצלמה. ברגע שהורה לי להתקין, עיקמתי פרצוף. ושבוע אחרי כן זה נראה לי רעיון מעולה, וממש ברור מאליו, מתחייב מן השכל הישר, טבעי והגיוני.
אבל פה יש חידוש טכנולוגי קטן. הנה ענין מוסרי ורגשי די גדול.

זה קרה לי עם ההשאלה לחבר שטלטלה אותי בתחילה עמוקות , אני זוכרת את הזעזוע והבלבול ואפילו כעס. ואחרי כן זמן קצר, זה התנרמל ונראה לי סביר ואני נראית לעצמי מן מארחת כזאת, לבבית. בשבוע שעבר בגמר נגד קרית שמונה הגשתי להם ברווז צלוי ( שיצא למצער קשה וסיבי).
בפעם שלפני כן, כשנעם בא לבקר לחפוז באמצע היום, שאל אותי האדון אחרי כן - טיפלת בו טוב? ומיד התגעשו בי רגשות אשם. עניתי לו כן ! נחרץ שכזה אבל עמוק בתוכי ידעתי שלא נתתי לו טיפול עשרת אלפים מכל הלב. כפי שאני נוהגת עם המאסטר. והיתי זחוחת דעת ואפילו קצת מתנשאת.

עכשיו בנות, תשומת לבכן – פרסומת סמויה!!
עכשיו למודעת הדרושות, גם פה אני תוהה אם למרות שאני זו שיזמתי ואמרתי לו... "אני מפנטזת לראות אותך שולט בעוד שפחה, תן לי רשות לפרסם מודעה שדרושה צייתנית להתענגות על צלע שלישית." ... אני לא יודעת איך , זה אפילו לא נאמר במילים, אני חושבת שאולי זה הוא שרצה ואני קראתי את רצונו מתוכו ורצונו הפך לרצוני.
וזה מצג שליטה גבוה ומתקדם מאוד. אני מעריכה. ובכלל לא האמנתי פעם שיש כזה דבר- שליטה מנטלית עמוקה.
    התגובה האהובה בשרשור
נוריתE
נוריתE • 28 בינו׳ 2012
ממעבר לכתיבה הפואטית שלך
והיופי שבכתוב.

אני לא באמת מאמינה ב"שליטה מנטלית"אני אסביר,
המחשבה על אדם שמנווט אדם אחר לעשות כרצונו בלי עוררין ,מעבירה בי חלחלה קלה
אני לא אומרת שזה לא קיים ויש מספיק הוכחות לזה ולווא דווקא בעולם שלנו
אבל כמו שאת ידועת אלו לא התרחשויות חיוביות
אבל מה,היכולת של אדם לקרא את בת זוגו (או אהיה pc ואגיד גם בן זוגה)
ולנוט ביחד ,את הצרכים המשותפים והרצונות התואמים זה דבר שמתפתח עם הזמן.

אם האדון שלך קורא את זה וזה מה שוהא רוצה גם,לכי על זה,אבל פרסמי מודעה בלוח המודעות
כדי שיקחו אותך יותר ברצינות
אבל וודאי קודם שזה באמת גם מה שהוא רוצה.
lori{ע_מ}
lori{ע_מ} • 28 בינו׳ 2012
דוקא את המקומות האלה אנחנו נוטות לתאר פחות.
את הקושי בלהחזיק את הגרון "פתוח", ואת הצורך שלנו להיות נקיות ולא דוחות מולו.
אני מוצאת שהתיאור שלך מקסים וקולע לא פעם לתחושות שלי.

וגם וידוי אישי (בעקבות התגבוה מעליי).
פעם שליטה מנטלית נראה לי בולשיט, מה גם שהייתי מאוד פיזית וצריכה את הסאדיזם פחות מהמנטלי.
ואז התחלתי להכיר את זה מכיוון של משחקים בראש, הוא משחק בראש שלי ומשם זה הגיע לשליטה מאוד מאוד חזקה, מנטלית.
משהו בתודעה פשוט השתנה, ולהבדיל מהתגובה מעליי, אני חושבת שיש לא מעט מקרים ודוגמאות מקסימות כאן לכאלה שזה הביא אותן למקומות מאוד מאוד חיוביים.
נילי ונילי
נילי ונילי • 28 בינו׳ 2012
הוי, סירופ. איזה כיף שאת.
מאלפת בשוט ומבט​(שולטת)
לפני 12 שנים • 3 בפבר׳ 2012

Re: מחטים הקאה, שלשה מצגי שליטה + דרושה צייתנית

סירופ כתב/ה:

איפה המודעות העצמית לעזאזל?
....
אני יודע, הוא מגחך וממשיך
....
ואז הוא אומר לי
הנה, עכשיו, אני שולט בכל הגלגלים בראש שלך, הכל שלי, הכל בידי.
...
זה תיאור מהימן ואני נשטפת בנחשול עצום של הערצה אליו.

שאלת איפה המודעות העצמית שלך ואת עונה בעצמך.
המודעות אליך (לפי התאור שלך) בידיים שלו, הרבה יותר מאשר בתוכך.
ממה שאני קוראת יש לך שולט שבאמת שולט בך. אשריך. זהו זן נדיר.

סירופ כתב/ה:

וזה מצג שליטה גבוה ומתקדם מאוד. אני מעריכה. ובכלל לא האמנתי פעם שיש כזה דבר- שליטה מנטלית עמוקה.

בתגובה למשפט הזה ולאחת התגובות מעל אומר לך שמי שלא חווה צריך לבחור להאמין או לא להאמין.
מי שחווה שליטה מנטלית עמוקה וטובה - לא צריך להאמין, ואפשר פשוט להתמוגג.

כאשר קראתי את הפוסט שלך (בנוסף לפרסומת הסמויה) ,
חשתי שאת חושקת שנראה אותך שם, חשופה, ברגעי השליטה.
דעי שמה שאני ראיתי זה את העונג שלך בשליטה שלו בך,
את העוצמה של ההתמסרות שלך, ואת הקושי להרפות.
ראיתי את העוצמה של השליטה שלו בך,
את הדיוק הרב של האופן שהוא שולט בחשיבה המורכבת שלך, על ידי פעולות פשוטות.

והוקסמתי.

זכית. תהני.