infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
17 בינו׳ 2004
למישהי
לפני 20 שנים •
17 בינו׳ 2004
infinite(נשלטת) • 17 בינו׳ 2004
היינו שותפות למשהו אז
ולא משהו שרציתי להסביר גם לא יכולתי עוררת בי משהו מהפעם הראשונה בה טעמתי נפשך ובשרך עמוק , את זעקותייך השקטות תחתיי את העוצמה בה הרגשת ליטפתי בטנך אך רציתי ללטף נפשך נשכתי פטמה אך רציתי לנער עולמך לא ראיתי כלום מסביב רק עולם ומלואו שהיה בתוכך ואחרי זה , כל אחת פונה לדרכה, לחייה ה"רגילים" והנה, אחרי כל הזמן הזה מקבלת ממך תמונה מחייכת כמו שמש שעלתה בבוקר , אך מסביב עוד לילה מחבקת חברתך }{ |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
17 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
17 בינו׳ 2004
השולט אור(שולט) • 17 בינו׳ 2004
מילים שמחבקות, כל כך עדינות ויפות.
שמרי היטב על הזכרונות היפים הללו ממנה. |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
17 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
17 בינו׳ 2004
infinite(נשלטת) • 17 בינו׳ 2004
אור.. בחיים לא שוכחת
זה שמור עימי וחברה אהיה לה תמיד , כי הקשר נקשר ואי אפשר להסביר את זה במילים ,אבל היא יודעת , שבנפש כן |
|
mishel(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
17 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
17 בינו׳ 2004
mishel(נשלטת) • 17 בינו׳ 2004
ככתם הקפה הטבוע בנייר
חדרת אל נשמתי משאירה בה חותם שאין למוחקו תופסת לך מקום של קבע בנישה הקטנה של החיים המוזרים שלי . חוטאות בתאוות הבשרים. עקדת אותי ... את מחשבותיי שאינן מרפות מאותם הרגעים בהם אנחנו יחד כמעט כאחת עקודה... לא עוד אבודה , גם את תהיי כל עוד אני כאן. זוכרת את מסיבת התה המטורפת שלך ? זאת שלכבודה כתבתי לך את זה ? בטח שאת זוכרת ... נגעת בנפשי – נכנסת וחדרת עמוק אליה ולכן גם אותו הרגע , ההוא ... היה לקשה ובלתי אפשרי. אבל כמו שאמרת – כל אחת פונה "לחיים הרגילים" . למי בכלל יש כאלו ? אם הייתי חייה אותם – את אותם חיים רגילים לעולם לא הייתי פוגשת בך ... הייתי מפספסת , מפספסת אותך. ההבטחה שלי שרירה וקיימת, וכן אני מחייכת ... והחיוך הוא אלייך חברה. }{ |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
18 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
18 בינו׳ 2004
infinite(נשלטת) • 18 בינו׳ 2004
מתרגשת...
זוכרת הכל.. מחבקת חזק חזק.. ו..אין לי מילים... }}}{{{ |
|