לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

עד העונג הבא.

lola3333
לפני 14 שנים • 3 בפבר׳ 2012

עד העונג הבא.

lola3333 • 3 בפבר׳ 2012
נכון,
יש כאן נשים וגברים וגם קצת מה שבינהם, פנים שונות ומשתנות, מתחלפים ומתחלפות, יש יופי ויש כיעור ויש באמצע, הכל מהכל.
כמו בכל מקום בעולם, ברחוב, בעבודה, בלימודים, במועדונים, בפאבים, בכל מקום שאנחנו פוגשים פנים.
יש כאן בלוגים חושפניים, יש כאן מערכות יחסים מורכבות יותר ופחות שנחשפות לעיניי כל.
יש כאן ביצה טובענית שחלק בוחרים להתלכלך בה וחלק בוחרים להביט בה ולהתענג על הריח הנעים הנודף ממנה.
ויש כאן תופעה של סרסורים או סרסוריות או איך שזה לא יקרא בשפה מקצועית או אחרת.
הם לא מקבלים כסף כנראה ממה שאני מבינה באופן שאישי שנתקלתי בה ולא מתוגמלים כיאות.
הם מקבלים או מקבלות דברים אחרים, הזנה רגשית, המחיר והתגמול של שולט ש"מייקר" את הנספחת שלו שמצאה לו "צלע שלישית" ואם
בנתה לו מרובע ישר זווית ועדיף שיהיה לה כמה שיותר נתונית של 90 מעלות, "שכרה ושוויה" בעיניו יעלה.
והיא תעשה הכל כדי לספק את רצונו, בד"כ זה את רצונו, כי גברים בד"כ לא מוכנים לעבוד עם המחיר הרגשי הזה.
והיא תכנס לפרופילים ותחטט בבלוגים או שאפילו יזדמן לה טרף קל ואז היא בכלל לא יוצאת סרסורית, כי היא פנתה אליה, אז היא לא עשתה כלום
למען המטרה הקדושה.

והיא תשתמש במילים מתייפיפות ובעיניי הן מזדיינות כי הן מובילות לזיון עלוב או מקסימום אורגיה ש"הנספחת" מזילה ריר וליבה מתכווץ שבע פעמים
בקרבה, אך כשהיא תסב את מבטה אל השולט שמתמסר אל אותה "ההיא" ופוקד עליה ושולט בה בכל גווני השליטה ואיך שההיא מתמסרת אליו יהיה
נדמה לה לרגע שליבה מתרחב עד גדותיו וגועש, ואח"כ שתשוב לביתה היא תעלה בזכרונות את התמונות ותגמע מנהר זכרונותיה אך כל מה
שיכנס אל תוכה זה מי תרעלה שהכינה לעצמה.

וכך, במילים יפות של "שליטה", של עולם שהמושגים בו מעט שונים מהעולם ה"וונילי", והתמסרות יש לה משמעות אחרת, ואפשר לגוון לה באלף פרשנויות
אפשר לסחור בגופות של נשים, להפוך את המושג "שמירה ודאגה" ל- "בואי, תני לי לעלות את הערך שלי בעיניי השולט שלי, כי את יפה וצעירה, תנו לו
לילה אחד של זיון או סשן ארוך או קצר, תנו לו את גופך ואני, אני אהיה קצת יותר שווה בעיניו", אולי, גם זה אולי.

כי בסוף הוא יבעט אותך לאלף הרוחות, כי "ההיא" תתאהב בו, ואותך הוא ישאיר עם הזכרונות של אותו לילה ואותה עם עוד הרבה ימים ולילות.
עד העונג הבא.
    התגובה האהובה בשרשור
IvoryDom
לפני 14 שנים • 4 בפבר׳ 2012

פרשנות

IvoryDom • 4 בפבר׳ 2012
לכל זוג המשחק שלו
ואם המשחק הוא, לכי צודי לי שפחה והיא מסכימה
הרי יש פה הסכמה מלאה של כולם.
אולי זה עלוב, אולי לא, זה רק עניין של טעם אישי.
ואם המשחק הזה איננו לטעמך [מה שאישית אני לגמרי מבין] אז בהחלט
הדירי רגלייך ממנו.

אבל בטח שאין מקום לשיפטיות והסתכלות כאילו זה נאלח
אחרי הכל, כל השלשה הם בוגרים ודפוקים במידה שווה.
lola3333

Re: פרשנות

lola3333 • 4 בפבר׳ 2012
IvoryDom כתב/ה:
לכל זוג המשחק שלו
ואם המשחק הוא, לכי צודי לי שפחה והיא מסכימה
הרי יש פה הסכמה מלאה של כולם.
אולי זה עלוב, אולי לא, זה רק עניין של טעם אישי.
ואם המשחק הזה איננו לטעמך [מה שאישית אני לגמרי מבין] אז בהחלט
הדירי רגלייך ממנו.

אבל בטח שאין מקום לשיפטיות והסתכלות כאילו זה נאלח
אחרי הכל, כל השלשה הם בוגרים ודפוקים במידה שווה.

משחקים בכלוב, זה לגיטמי, כולם משחקים, לא אמרתי אחרת.
אבל שמשחק של ציד מקבל מעטה של "תמימות" של "בואי נשמור עלייך", ובמילים אחרות, "בואי נזיין אותך", כדי שאני "שווה" יותר בעיניי השולט שלי, או שהדפוסי ריצוי שלי יוזנו טוב יותר.
זה לא. בעיניי לפחות, זה לא הוגן.

גם במקום שקודים של משחק ושהשפה היא שונה צריך שיהיה אמות מוסר ברורים, ולפעמים הם מטשטשים, וחבל.

נאלח לא אמרתי, זיון עלוב, כן אמרתי, לאור העובדה שברוב המקרים זה עניין של זמן עד ש"הצלע השלישית" הופכת לצלע מרכזית בחייו של השולט האהוב, וההיא הופכת ל"מסכנה ובודדה".
ולא, אני לא מדברת על עצמי.
עלומה​(קינקית)
עלומה​(קינקית) • 4 בפבר׳ 2012
ובמקום שאי אפשר לשנות את המצב בוניליות, אי אפשר לשנות את המצב בבדסמ.
כן, זה עצוב, כמו כל כך הרבה דברים בחיים, כן לפעמים זה ניצול והם ממש לא בוגרים כמו שנאמר פה,אבל עדיין זה מה שיש, כי תמיד יהיה מי שייתן לזה יד.
את יכולה לבחור להיות חברה טובה ולהיות שם, את יכולה לשמור על עצמך, את תמיד יכולה לפתוח פוסט מתרעם, המצב ימשיך להיות אותו מצב, זה כמו שפראיירים רק מתחלפים, או/ו לכל אחד יש מחליף..
lola3333

ואולי.

lola3333 • 4 בפבר׳ 2012
עלומה כתב/ה:
כן, זה עצוב, כמו כל כך הרבה דברים בחיים, כן לפעמים זה ניצול והם ממש לא בוגרים כמו שנאמר פה,אבל עדיין זה מה שיש, כי תמיד יהיה מי שייתן לזה יד.
את יכולה לבחור להיות חברה טובה ולהיות שם, את יכולה לשמור על עצמך, את תמיד יכולה לפתוח פוסט מתרעם, המצב ימשיך להיות אותו מצב, זה כמו שפראיירים רק מתחלפים, או/ו לכל אחד יש מחליף..

אולי, המצב ימשיך להשאר אותו מצב.
אני את עצמי מרחיקה מסיטואציות אילו כדי לא להפגע.

אבל במקום שיש בו חופש הביטוי ואנשים מעלים נושאים שונים ונקודות מבט שונות על עולם השליטה, על תחושותיהם, ועל סיטואציות שונות ומגוונות בחרתי להעלות את נקודת מבטי לנושא זה של "צלע שלישית".
עלומה​(קינקית)

Re: ואולי.

עלומה​(קינקית) • 4 בפבר׳ 2012
shiver כתב/ה:
עלומה כתב/ה:

אולי, המצב ימשיך להשאר אותו מצב.
אני את עצמי מרחיקה מסיטואציות אילו כדי לא להפגע.

אבל במקום שיש בו חופש הביטוי ואנשים מעלים נושאים שונים ונקודות מבט שונות על עולם השליטה, על תחושותיהם, ועל סיטואציות שונות ומגוונות בחרתי להעלות את נקודת מבטי לנושא זה של "צלע שלישית".

ואף אחד לא טען שזה לא בסדר