subservient(נשלט) |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
אחד שאינו יודע לשאול
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
subservient(נשלט) • 5 בפבר׳ 2012
|
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
FOR GOOD • 5 בפבר׳ 2012
subservient כתב :
"אך מה יעשה אותו עבד מנומס שלא עושה פאקים בכוונה על מנת להענש ולא מעז לבקש ושמצפה מספר חודשים שתהיה יוזמה מצד גבירתו ומקווה שהיוזמה תהיה ספונטנית ולא מלאכותית " מספר חודשים לקח לך להבין שהיא בקטע של קח-וקח, ולא בקטע של שליטה? מספר *חודשים* ? העיקר - תלמד מהנסיון המר, אל תחזור עליו, וחזור לשאת עיניים צופיות אל העתיד ובקשר הבא, תדאג לעשות פאקים על השבוע הראשון. לא הבינה את הרמז ? תעלה את עוצמת הפאקים בהדרגה. ובסוף השבוע הראשון, אם עדיין לא נפל לה האסימון, תעשה לה אחושרמוטה פאקים, את הפאקים של הלייף תעשה לה |
|
subservient(נשלט) |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
מן הראוי
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
כן אבל אתה יודע לאותו עבד יש שם טוב וחבל לקלקל צאחר כך הוא לא יהיה רצוי ומה גם שזה עניין של אופי הוא לא מסוגל לעשות בכוונה
אבל אני חושב שממש שווה לאמץ את הגישה הזאת..מקסימום להפסיד אין מה להפסיד אם יצליח אז אני לא רוצה לומר מה אני מבין מתוך כך על תובנת אותן מלכות תודה |
|
FOR GOOD |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
FOR GOOD • 5 בפבר׳ 2012
בדיוק.
כי תראה, העבד חייב לדעת עם מי יש לו "עייסק". ולכן - שיתחיל בפאקים מינוריים. וכך ישמור על המוניטין שלו אבל אם הוא מגלה שהיא אחת שלא בא לה לחנך, לאלף, למשמע, להעניש ולהכאיב וכו' וכו'... אלא רק לקחת ולקחת ולקחת, כל מה שהוא רק יכול לתת - כנ"ל לגנוב את זמנו - אז מה זה כבר חשוב מה היא תגיד עליו ? היא לא גבירה, ולא נעליים-של-גבירה. במילים אחרות - היא צריכה לכתוב בסוגריים שהיא בכלל "לא בעסק" . היא בעסק אחר - עסקי הנצלנות (: |
|
subservient(נשלט) |
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
5 בפבר׳ 2012
אהבתי..תודה על התמיכה בדעתי אבל עוד מעט תראה כמה יפי נפש יתקפו אותי
כאן זה תמיד כך אני חושב שהפוסט הזה יכול צלשרת צורך וללבן בעיה של הרבה מקווה שהפוסט יקבל את המשקל הראוי וההתייחסות העניינית תודה |
|