sun light(נשלט) |
לפני 12 שנים •
6 בפבר׳ 2012
שאלה בעניין זוגיות
לפני 12 שנים •
6 בפבר׳ 2012
sun light(נשלט) • 6 בפבר׳ 2012
מכיוון שאת רוב ההכרויות שלי אני יוצר מחוץ לעולם הוירטואלי ומכיוון שלצערי אנשים לא נוטים ללכת עם כיתוב "אני סאדו מאזוכיסט" על המצח אני מוצא את עצמי בכל פעם מחדש בקשר עם בת זוג שאומנם החיבור ביננו מעולה אך עם חסך פטישיסטי בעולם התוכן המיני.
זהו מצב שאני אישית באמת לא מצליח להתקיים בו בשלווה, ברור לי שאם האופציות הן לחיות בקשר עם חסך כה גדול או להיות לבד, אני בוחר בלבד. לזכותי (או שלא) אני מקפיד לחשוף את האני האמיתי שלי דיי מהר, מחפש את ההזדמנות הראשונה לפתוח את הנושא ולהציג אותי. יש לי חברה שחושבת שאני חושף מהר מידי את האמת שלי מול הצד השני, לדעתה אני "מפיל פצצה" כאילו בכוונה לחסל כל חיבור שיש לו סיכוי, אבל אני חושב שאני פשוט מכיר את עצמי, אני פשוט מבין כמה זה חשוב לי, אני יודע שלקיים זוגיות שאינה קינקית (מתנצל על ההגדרה חסרת המיקוד) מותיר אותי עם חסך כה עצום, שאיני יכול לשרוד בה. ככל שאני חושב על זה יותר, אני חוזר לאותה מסקנה, שאתה מכיר את עצמך באמת זה הרבה יותר קשה. אשמח לדעתכם בנושא |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 12 שנים •
7 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
7 בפבר׳ 2012
הדורבנים(נשלט) • 7 בפבר׳ 2012
הדרך שלך נראית לי נכונה והוגנת.
אולי, בשביל לשפר את הסיכוי, עדיף לך לתת יותר משקל להיכרויות עם בחורות שולטות ולא מהעולם הונילי, אבל בהחלט לא חובה. |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
7 בפבר׳ 2012
Re: שאלה בעניין זוגיות
לפני 12 שנים •
7 בפבר׳ 2012
A v(שולט) • 7 בפבר׳ 2012
sun light כתב/ה: מכיוון שאת רוב ההכרויות שלי אני יוצר מחוץ לעולם הוירטואלי ומכיוון שלצערי אנשים לא נוטים ללכת עם כיתוב "אני סאדו מאזוכיסט" על המצח אני מוצא את עצמי בכל פעם מחדש בקשר עם בת זוג שאומנם החיבור ביננו מעולה אך עם חסך פטישיסטי בעולם התוכן המיני.
זהו מצב שאני אישית באמת לא מצליח להתקיים בו בשלווה, ברור לי שאם האופציות הן לחיות בקשר עם חסך כה גדול או להיות לבד, אני בוחר בלבד. לזכותי (או שלא) אני מקפיד לחשוף את האני האמיתי שלי דיי מהר, מחפש את ההזדמנות הראשונה לפתוח את הנושא ולהציג אותי. יש לי חברה שחושבת שאני חושף מהר מידי את האמת שלי מול הצד השני, לדעתה אני "מפיל פצצה" כאילו בכוונה לחסל כל חיבור שיש לו סיכוי, אבל אני חושב שאני פשוט מכיר את עצמי, אני פשוט מבין כמה זה חשוב לי, אני יודע שלקיים זוגיות שאינה קינקית (מתנצל על ההגדרה חסרת המיקוד) מותיר אותי עם חסך כה עצום, שאיני יכול לשרוד בה. ככל שאני חושב על זה יותר, אני חוזר לאותה מסקנה, שאתה מכיר את עצמך באמת זה הרבה יותר קשה. אשמח לדעתכם בנושא תשמע לא תורה מסיני אבל. תקופה ארוכה חזרתי לוניל.. אבל להפתעתי בנות זוג וניליות היו יותר מקינקיות.. וזה התגלה אט אט..ואתה מציג זאת כאילו וזה מנקודת מבטי בלבד שאתה "לחוץ" להוציא את זה לאור ולדעתי זה קיים אצל הרבה אנשים,אבל תסתכל מנקודת מבט של האישה...היא מכירה גבר והוא מספר לה..ויכול להיות שמתחבר לה לחלוטין. אבל מבחינתה היא לא מכירה אותך מספיק כדי להגיד לך כן...גם אני. כן הכנות חשובה.אבל כמו שאתה לא מספר לה מה המצב בבנק אצלך גם לזה יש את הזמן והמקום. תסתכל לאחור ותנסה לחשוב על פעמים שאמרת ובדיעבד זה נפל אולי בגלל העיתוי. סבלנות...ואולי אולי תמצא אחת שבגלל כוח האהבה אליך תרצה לנסות יחד איתך... תחשוב על זה. |
|
מעריץ גאה(נשלט) |
לפני 12 שנים •
10 בפבר׳ 2012
Re: שאלה בעניין זוגיות
לפני 12 שנים •
10 בפבר׳ 2012
מעריץ גאה(נשלט) • 10 בפבר׳ 2012
אדון וחבר כתב/ה: sun רה מסיניlight כתב/ה:
סבלנות...ואולי אולי תמצא אחת שבגלל כוח האהבה אליך תרצה לנסות יחד איתך... תחשוב על זה. גם אם יגלה סבלנות מדהימה השאלה ברגע שכן יחליט להטיל "תפצצה" לדבריך האם גם אז תקבל זאת למרות אהבתה אליו? השאלה מה עדיף, להטיל תפצצה מוקדם יחסית יהיה מה שיהיה, לפחות הוא לא יבזבז את הזמן לא לעצמו ולא לצד השני או שימתין בסבלנות ואז יטיל תפצצה אבל אם היא תחליט שזה כבד עליה האם זה לא יתברר כבזבוז זמן מיותר ? דעתי היא כזו, אם היא מושכת אותך מאד , אל תגלה לה דברים מההתחלה, תמתין מעט, בפעמים הראשונות תספק אותה באופן ונילי גם אם זה קשה תתאמץ, בזמן הזה ייתכן והיא תקשר אליך במידה מסויימת ואולי גם אתה אליה ואז כשאתה מספר לה אל תספר הכל בבת אחת ובטח שלא יישמע רשמי כמו וידוי מעיק בלב, תספר כאילו בדחקה ובשעשוע וגם תתחיל מהדברים שנראים לך הקלים ביותר שפחות יגרמו לה "זעזוע", אחרי שסיפקת אותה בפעמים הראשונות באופן הונילי הסיכוי יותר גבוה שתזרום בראש שלך מאשר והיית מספר לה מההתחלה עוד לפני ששכבתם בכלל. אולי בכלל תגלה שגם לה יש ראש טוב ופתוח יותר מכפי שציפית. אתה יודע מה, גם מלכה או אישה קינקית שולטת שמחפשת זוגיות כמוך תרצה להתחיל איתך קודם דברים וניליים ולשכב איתך לרוב אם מצאת חן בעיניה, אלו שבאמת מחפשות משהו רציני, היא תרצה להרגיש אותך גבר קודם כל כי זה מה שרובן רוצות בעצם בזוגיות ולא לתפוס אותך כחלש , נשלט, לשם היא תוביל אותך בהמשך אחרי שהיא תדע שאתה הגבר שלה. מנסיוני , רובן לא יתפסו אותך כבן זוג לקשר רציני באמת אם מלכתחילה באופן מעשי היא תופסת אותך נחות ממנה, שים לב כמה כאן מחפשות נשלט ויש להן בכלל בן זוג שאינו נשלט או נשלט במובנים וניליים יותר. |
|
נולי |
לפני 12 שנים •
10 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
10 בפבר׳ 2012
נולי • 10 בפבר׳ 2012
אני לא בטוחה שלשפוך את הלב עם כל הסיפור זו גישה נכונה.זה יכול להבריח אנשים.
אפשר בעדינות בסיטואציות אינטימיות הלגדי "נורא בא לי שתעשי...." או "היתירוצה לנסות..." ולראות איך היא מגיבה. לפתוח את כל התיק לאדם שההכרות איתו בת חודשים ספורים יכול בהחלט להבריח. וזה אגב אחרת כאשר מחפשים נשלטות בעולם הונילי - בעיקר כי אנחנו חונכנו בצורה כזו שהגבר שולט ויש להכנע לו-כלומר חברה פטריארכלית. N |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 12 שנים •
10 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
10 בפבר׳ 2012
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 10 בפבר׳ 2012
אני לא חושבת שצריך למהר עם זה כל כך. בסופו של דבר, יותר מהדבר עצמו, משנה איך אתה מציג אותו.
אני, למשל, יכולה לבוא לדייט ראשון ולהכריז- אני סאדו- מאזוכיסטית, זו תפיסת עולם, אני זקוקה רק למישהו שהוא כזה, אני חייבת ככה וככה, בלהבלהבלה. מצד שני, אני יכולה קודם כל לראות מולי את הבן אדם עצמו, בלי קשר לדברים האלו. אם יש כימיה מינית, לעיתים קרובות בני הזוג מתגמשים אחד לקראת השני, ואפילו נפתחים לגלות דברים שלא ידעו שאהבו קודם. אם אתה מסתכל על זה כקטע קינקי שבהחלט ייתכן שקיים גם אצל אחרות, ולא כעל איזושהי הגדרה חדורת אידיאולוגיה מחייבת, ייתכן שיהיה לך קל יותר למצוא אותו אצל אחרות- מחד, ואולי תהיה גם גמיש יותר באשר למידת הקינקיות אותה אתה מחפש באחרת- מאידך. |
|
sun light(נשלט) |
לפני 12 שנים •
11 בפבר׳ 2012
תודה על התגובות הכנות
לפני 12 שנים •
11 בפבר׳ 2012
sun light(נשלט) • 11 בפבר׳ 2012
תודה על התגובות הכנות
|
|