נוריתE |
לפני 12 שנים •
10 בפבר׳ 2012
"דרושה"שפחה נוספת(תהיות ושאלות)
לפני 12 שנים •
10 בפבר׳ 2012
נוריתE • 10 בפבר׳ 2012
"לצרף אלי ואל אדוני"....
הרבה הודעות כאלו יש פה והיו, אם לערב או שנים ואם,לצרף ל"הרמון" או בכוונה ליסד הרמון. ושלא תטעו! אני לא באה למתוח פה ביקורת. העיניין הוא שאנחנו הנישלטות,נידרשות לרוב לצאת לצוד ולחפש לפעמים זה בא מצד הנישלטת ולפעמים בהחלטה משותפת אבל לרוב,לי יש הרגשה שזה בא כדרישה מצד השולט לפעמים בטוב ולפעמים בפקודה תחת ענן איום בעונש באם לא נמצא. כן,הייתיי שם,תחת לחץ ודרישה לצאת ולחפש,והאמת שגם עם הלחץ,אז ממעבר ללשים הודעה לא עשיתי ממש הרבה,ז''א לא ממש חפרתי פניתי או,חיפשתי. והאמת זה היה אחד הגורמים שגרמו לי לקום וללכת כי לא הייתי מוכנה לחיות תחת איום שאם לא תמצאי ידה ידה... מעבר לזה שאני טיפוס די קנאי ,היו לי בעבר הרחוק ימי ה"ההרמון"שלי וזה לא ממש היה טוב בשבילי והיו קטעים שאני כשהייתי לבד,"נישברתי" פה ושם והצטרפתי לזוג זה או אחר למטרה חד פעמית וכמה שזה היה נחמד,אז הלחזור הביתה,בהרגשה ריקה כזאת של "לה" יש אדון ואני עדין לבד,גם אם זה היה מסוג של בחירת חוסר מחדל ,זאת לא היתה הרגשה נחמדה. ותגידו,למה זה לא בבלוג? כי אני פה שואלת את כל הצדדים למעשה מהבנות,בעיקר איך זה ההרגשה להידרש לחפש? איך זה להיות בכזאת סיטואציה שצרפתם ואילו שהצטרפו,מאיפה זה בא לכן ומה היה אחר כך? והכי חשוב למה הדרישה הזאת מאיתנו לחפש? (יש לי כמה וכמה תשובות,אבל רוצה לראות אם תשובותיכן/ם תתאמנה לשלי) |
|
אושה{אוש} |
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
אושה{אוש} • 12 בפבר׳ 2012
אני קיבלתי בזמנו בקשה, לא דרישה.
לא עשיתי עם זה משהו כי לא יודעת להתחיל עם בנות. אמרתי לו שאם רוצה - שיחפש בשמחה. נשים אוהבות שמחזרים אחריהם גברים. למה שמישהי תצטרף אלינו אם אני מתחילה איתה? יותר מתאים שזה יבוא מהגבר. חושבת על עצמי - אם הייתי לבד - היה לי מוזר לקבל הצעה כזו מהאישה ולא מהגבר. החיבור הראשוני והעיקרי צריך להיות לדעתי בין הגבר (שולט במיקרה הזה) למצטרפת. לא מבינה את הקטע הזה ששולטים דורשים שהנשלטות יחפשו. מה, אתה לא גבר מספיק למצוא לעצמך זיון? |
|
philia |
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
philia • 12 בפבר׳ 2012
אצלי בלי ציניות בכלל.
יש תקופות ארוכות שאני מעדיפה לקרוא ספר טוב. על לעשות. אדון מצוין, אבל מעולם לא היה כתוב לי שפחה בסוגריים הקטנים. קצת קשה לי להבדיל בין זיונים והרמונות. אולי זה הבוקר. אולי לא, בכל מקרה. מהצד שלי. מעדיפה לצוד כלניות. |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
Brave Dwarf • 12 בפבר׳ 2012
מעולם לא עשיתי את זה וגם מעולם לא התמודדתי עם צורך דומה, ובנוסף לכל הצרות אני גם לא אשה, אז בערבון מוגבל:
אני חושב שכשגבר פונה אל אשה כדי לצרפה אליו ואל זוגתו, עלולות להתעורר אצל זאת שאליה פנו רגשי אשמה וחששות: ומה אם זוגתו תפגע? ומה אם היא תהיה עוקצנית ורעה אלי? ומה אם היא תהיה אומללה? ומה אם אצא מכל הסיפור הזה מניאקית שמנסה לגנוב גבר של אחרת? לעומת זאת, כאשר זאת אשה שפנתה אל אשה, תוך כדי הפניה וההסכמה, ניתנת להן האפשרות להכיר זו את זו ולהחליט אם באמת תרצינה לבלות לילה או יותר באותה מיטה. פי כמה כאשר זאת שפונה, בחרה את חברתה מתוך נשים שהיא מכירה מכבר. |
|
שוסי |
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
שוסי • 12 בפבר׳ 2012
האמת היא,שאם אשה היתה פונה אליי,אז זה היה הרבה יותר מחמיא.
זכרים פונים לכל ניק שמתלבש להם על הלשון כנשי,נשים לעומת זאת,כך אני מאמינה,יותר סלקטיביות בבחירה. עם זאת,2 הבהרות: 1.ההרגשה שמתארת נורית נקראת כנוראית,ואני מאוד שמחה שהיא עזבה. 2.אני ממש לא מעוניינת בפניות מזוגות. |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
Mary Jane • 12 בפבר׳ 2012
זונת סושי אייכן כתב/ה: ........
2.אני ממש לא מעוניינת בפניות מזוגות. מה עם פניות מזוג נשים ? ; ) |
|
תמונה כפרית |
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
אני רואה שני מצבים שונים
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
תמונה כפרית • 12 בפבר׳ 2012
1. במידה וגבר מעוניין בעוד מערכת יחסים לצד זו הקיימת,
שיזיז את עצמו וימצא לו מה שהוא אוהב ורוצה 2. במידה וזוג, בהסכמה מלאה של שניהם, מעוניין לגוון את היחד בתוספת שתהיה לטעמם של שני בני הזוג, אזי ששניהם כאחד יפצחו בחיפוש, עם הפנייה של המעוניינת למי שנוח לה יותר לצור קשר קודם. בעיני, שולט ששולח את הנשלטת שלו לחפש עבורו, הינו סתם סוג של עצלן, או חסר בטחון. בעיני כל אדם המפעיל מניפולציות זולות בסגנון של מה שהעלתה נורית, כלל איננו שולט בעיני. |
|
feminine3(אחרת) |
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 בפבר׳ 2012
feminine3(אחרת) • 12 בפבר׳ 2012
גם אם הוא מחזיק שוט נורא גדול ?
|
|
philia |
לפני 12 שנים •
13 בפבר׳ 2012
Re: אני רואה שני מצבים שונים
לפני 12 שנים •
13 בפבר׳ 2012
philia • 13 בפבר׳ 2012
תמונה כפרית כתב/ה: 1. במידה וגבר מעוניין בעוד מערכת יחסים לצד זו הקיימת,
שיזיז את עצמו וימצא לו מה שהוא אוהב ורוצה 2. במידה וזוג, בהסכמה מלאה של שניהם, מעוניין לגוון את היחד בתוספת שתהיה לטעמם של שני בני הזוג, אזי ששניהם כאחד יפצחו בחיפוש, עם הפנייה של המעוניינת למי שנוח לה יותר לצור קשר קודם. בעיני, שולט ששולח את הנשלטת שלו לחפש עבורו, הינו סתם סוג של עצלן, או חסר בטחון. בעיני כל אדם המפעיל מניפולציות זולות בסגנון של מה שהעלתה נורית, כלל איננו שולט בעיני. בעיני בן אדם לא חייב להיות עצל. יכול להיות שהוא פשוט עסוק מאד. לגבי מניפולציה. מניפולציה הרבה פעמים היא בעיני המתבונן/ת. אפשר לקום וללכת. לא? אני לא רואה באדם ששולח מישו אחר להביא לו חפצים לשעשוע. לדוגמא. חוסר בטחון. אבל זה עניין של השקפה. ו//או הגדרה. ) |
|
שלגי |
לפני 12 שנים •
13 בפבר׳ 2012
לפני 12 שנים •
13 בפבר׳ 2012
שלגי • 13 בפבר׳ 2012
אתם יודעים למה כלב מלקק לעצמו את הביצים, נכון?
(תשובה רצינית, אולי כשיהיה לי זמן מתישהו) |
|