צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אבקת הפלאים של הנסיכה מגי וכדורי השוקולד של הנמר והעץ המד

חניבעל
לפני 12 שנים • 9 במרץ 2012

אבקת הפלאים של הנסיכה מגי וכדורי השוקולד של הנמר והעץ המד

חניבעל • 9 במרץ 2012
WANTS SOME MORE?

וזה הזכיר לי את כדורי השוקולד של סבתא גדולים כאלה חומים עם גושים ולא ממש עגולים רואים שהיא לא ממש ריסקה את הפתי בר לחתיכות קטנות ואני ממשיכה לאכול את זה בהנאה צרופה זה נמרח לי על השפתיים ואני מבקשת ממנו עוד היא היתה עושה אותם בידיים הגדולות שלה ואף פעם לא הצלחתי לשחזר את הטעם המופלא ההוא ואוו איך הצלחת לשחזר את כדורי השוקולד של סבתא אני שואלת אותו בהפתעה גמורה אוכלת כמו ילדה קטנה כשכל השוקולד הזה מרוח לי על הפרצוף מחייכת כמו ילדה שיצאה מרוצה מחנות ממתקים והוא אומר משהו בשפה שאני לא מבינה אבל אחרי זה שוב כורע עם התפוחים שלו מעלי ומאכיל אותי בעוד כדורי שוקולד טעימים בא לי לגעת בתפוחים האלו ולתת נגיסה אבל אסור לי לגעת ואז הוא מכניס לי כדור שוקולד שלם לפה ואוו זה יותר גדול משל סבתא אפילו והוא מבקש בשפה מוזרה שאני לא אבלע את זה כמו מקודם כי כמעט היה לי ברייןפריז אלא אלעס את זה בנגיסות קטנות כדי שאתענג על כל טעם ממנו ואוו איך עשית כדור שוקולד כזה טעים סבתא שלי בטח מתהפכת בקברה ואז הוא מקרב לי צינור השקייה כזה חום עם נקודות וקווים בולטים אני חושב שזה נעשה באנגליה והצינור מתחיל להשפריץ לי לתוך הפה ולרכך לי את כדור השוקולד ואני לא מפסיקה לחייך כשאני לועסת באיטיות את כדור השוקולד המריר הזה ואוו באיזה שוקולד השתמשת אני שואלת אותו אבל הוא לא מגלה לי אבל אומר שיהיה לי מספיק לכל החיים ואוו סבתא אני לא האמנתי שאטעם יותר טעימים ממך ואני חושבת שכבר בוקר מוקדם כי השמים בצבע ורוד כזה עם עננים ירוקים ואני נזכרת בסרט ההוא מצ

WANTS SOME MORE?

ואני מחייכת חיוך כמו של הג'וקר ההוא בבטמן או כמו בקליפ ההוא של האנשים המוזר[color=#FF536C