פסיכו מנייאק |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
תובנות מהכושלאימה שלך...
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
פסיכו מנייאק • 9 במרץ 2012
אין חולק על כך כי האישה היא כלי. ואין ספק בכלל שיש לה חור .
ומכאן צאו ולימדו למה אתן לעולם לא מסופקות. ואידך זיל וגמרו . בברכת - ארורה ושתי הזונה. |
|
נולי |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
נולי • 9 במרץ 2012
יש לך כמה טעויות חמורות. בין השאר הגדרת האישה וכמות החורים שבה.
בצורה דומה אגב מוגדר מי שאמור להיות העזר כנגדה, רק מצער שאת פרוש המילה עזר אינו מסוגל להפנים ועל כן מחמיץ את יעודו בעולם זה. זו גם הסיבה שהוא שנברא בצלם (ואל לו לשכוח שאינו הצלם עצמו) הוא תמיד נגד ואגב גם הוא נברא נקבים נקבים. בברכת שבת חלום הקטנה והרכה N |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
המלט • 9 במרץ 2012
נולי כתב/ה: יש לך כמה טעויות חמורות. בין השאר הגדרת האישה וכמות החורים שבה.
בצורה דומה אגב מוגדר מי שאמור להיות העזר כנגדה, רק מצער שאת פרוש המילה עזר אינו מסוגל להפנים ועל כן מחמיץ את יעודו בעולם זה. זו גם הסיבה שהוא שנברא בצלם (ואל לו לשכוח שאינו הצלם עצמו) הוא תמיד נגד ואגב גם הוא נברא נקבים נקבים. בברכת שבת חלום הקטנה והרכה N יש לו עוד טעות: זיל = לשון יחיד. גמרו = לשון רבים. זה נורא שאנשים לא יודעים דקדוק בסיסי בארמית. |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
Re: תובנות מהכושלאימה שלך...
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
Mary Jane • 9 במרץ 2012
פסיכו מנייאק כתב/ה: אין חולק על כך כי האישה היא כלי. ואין ספק בכלל שיש לה חור .
ומכאן צאו ולימדו למה אתן לעולם לא מסופקות. ואידך זיל וגמרו . בברכת - ארורה ושתי הזונה. חברות, חברים, בימים אלו אובחן המתכנה 'פסיכו מנייאק' כלוקה בתסמונת טורט. כידוע, במקרי הקיצון של התסמונת, האדם איננו שולט בדחפיו, והוא פולט קללות ומיני גידופים וגסויות החוזרים על עצמם בתדירות משתנה, בהתאם לחומרת המצב, המתח הנפשי בו שרוי החולה, וכיו"ב. פעמים רבות מתלווה הדבר להפרעה טורדנית כפייתית, ואין צורך להרחיב את הדיבור בעניין זה, בהקשר הנדון, משפזורות מול עינינו הרואות עדויות רבות. אנא! - נסו להבין, גם את מה שלמראית עין אינו מובן. ואנא!- אל תשפטו לחומרה את אלו הכורעים תחת נטל בעיותיהם. וכאן, בנימה אישית ברצוני לספר, כי הובל הפגוע האמור אל מיטב המומחים, קשור אל מיטתו, יורק לכל עבר וצורח, ביתר הזמן בו אינו פולט את הפרשותיו ומשליכן על הזולת: "ערוותך! חטאייך! חורייך! זונה! זונה! אלוהים! עונש! מוות לנקבות החוטאות! ערוותך!". לאחר התפרצות זו, הופיעה שרשרת טיקים בעין ובכתף, בליווי צווחות ונהימות האופייניות למחלה. כמובן שהדבר נחסך מכם במדיום זה. זאת ועוד, משנשאל למניע להתנהגות זו, הגדיל לעשות ואמר: "אלוהים, הוא היושב במרומים וצופה בכל מעשיי (טיק בכתף), הנחה אותי מפורשות להתנהג כך. ורק עליו אני סומך את ידיי (טיק)". טובי המומחים, ואני מדגישה, טובי המומחים, לא פסלו טיפולים בלתי הפיכים. בנקודה זו לא יכולתי לשאת עוד את הדבר ואת המילים הקשות, שכן נפש הומיה לי, ועל כן באתי לעזרתו וגוננתי עליו: "בסך הכל כמה קללות, כמה יריקות. וכן טקסטים רווי שנאה יוקדת לבריות ענוגות. כדרך קבע בבלוג, בפורום ובצ'ט. וכן בחייו הפרטיים, אך יתכן שהדבר דווקא חביב על אשתו!". לעת עתה הצלחתי לדחות טיפול לובוטומיה. זהו הליך להרס רקמת המוח הקדמית, טיפול אשר כמעט ואינו מוחל בזמנינו. אני מקווה שרפואה שלמה תבוא לידידנו. אמן. |
|