Lordpain(שולט) |
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
שיחה על אהבה (ההמשך)
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
Lordpain(שולט) • 25 במרץ 2012
הגעתי אליו גם היום בצהריים.
נכנסתי, והתיישבתי על הכיסא שכבר זכה ממני לכינוי חיבה "כיסא התלמיד". מה עובר עליך ? שאל אותי... אני מרגיש כמו מאזוכיסט כשאני מגיע לשיחות אתך. כואב עד כדי כך ? כן ואפילו עוד יותר, עניתי... זה טוב! כי זה אומר שאתה מקשיב. מה מטריד אותך... אני... אני רוצה להמשיך הלאה, ודי קשה לי עם זה. למה ? , הוא שאל, ואני כבר התחלתי להכין את עצמי "למכות"... כל פעם כשאני מנסה לגרום לעצמי להפסיק לחשוב עליה להפסיק לרצות אותה זה כואב לי, זו מחשבה כל כך לא הגיונית אבל בכל זאת היא שם, אני חושב שאם אני אמשיך הלאה אז אני באמת אאבד אותה וזה למרות שאנחנו כבר לא ביחד. כן... הוא התחיל להנהן בראשו... אתם כל הזמן דואגים לאבד משהו... בחיים האלה אתם לא מאבדים שום דבר כל דבר שמתווסף לחייכם או לכאורה נעלם מהם נכלל בקבוצת הדברים שאתם אמורים לקבל על מנת לצמוח, אפשר גם לקרוא לזה השפע האישי שכל אחד מכם נועד לקבל. אז אתה אומר שאנחנו תמיד מקבלים גם כשאנחנו לכאורה מאבדים משהו גם תחושת החיסרון בחיינו זה בעצם חלק מהשפע שלנו ? הוא מחייך... אני רואה... שאתה לא שואל אותי את מה שאתה באמת רוצה... כי לפי איך שענית לי, הנושא הזה די ברור לך. מה באמת מפריע לך ? מפריע לי שאין לי שליטה על האנשים שאני מאבד בחיי. מפריע לי שהשפע הזה כמו שאתה קורא לו , הוא משהו שתמיד מתבטא בחוסר שליטה בחיים שלי . מפריע לי... מפריע לי שאני ... רוצה משהו כל כך חזק שלא רוצה אותי. נשפתי החוצה את המעט אוויר שנותר בי... הסטתי את המבט הצידה, כשאני יודע שעכשיו הוא רואה בדיוק מה מכאיב לי. אתה אוהב להיות בשליטה, נכון ? אני מהנהן בהסכמה ובלבי אומר לעצמי "אילו הוא רק ידע עד כמה"... ומהי שליטה בעיניך ? לדעת מה אני באמת רוצה וצריך, ולהשיג את זה. בטח תגיד לי עכשיו שאתה יודע בדיוק מה אתה רוצה ? אולי לא בדיוק, אבל מספיק קרוב בשביל להתעקש על זה. כל עוד אתה נלחם בשפע שאתה נועדת לקבל זה אומר שאין לך מושג מה אתה באמת רוצה! ברגע הזה התחיל נורא לכאוב לי, ונהיה לי ברור שעומדת להיחשף מולי אמת מאד כואבת עוד יותר. יהיה הוגן לומר לך שאתה נלחם בשפע הזה, נכון ? הרי רק לפני רגע אמרת לי עד כמה אתה לא מרוצה ממה שהחיים מעניקים לך... כן זה הוגן, תמשיך... המילה שאתה צריך לשים אליה לב היא "שפע" החיים מעניקים "שפע", לשפע הזה יש אין ספור צורות וגם דרכים להגיע אליך ולהתכלל בך. אתה לא מקבל שום דבר אחר פרט לשפע, ולא! לא ניתן לשנות את זה, לא משנה כמה תילחם לא משנה כמה תתעקש, מה שנועדת לקבל תקבל! מה שנועד להיות שלך, יהיה שלך! ואם היא... אותה האחת נועדה להיות שלך אז היא תהיה שלך, לא משנה מה קרה ולא משנה כמה זמן יעבור. אם היא חלק מהשפע שלך אז אתה לעולם לא תאבד אותה, כי זה בלתי אפשרי. באותו הרגע לא יכלתי לעצור את הדמעות שזלגו מעיניי ועד כמה שהיה לי קשה לקבל את תחושת השיחרור שלפתע התפרצה בתוכי לבסוף התמלאתי בה. |
|
שרמומית |
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
...
לפני 12 שנים •
25 במרץ 2012
שרמומית • 25 במרץ 2012
אהבה שלי
באמצע התחלתי גם לבכות. כואב לי שכואב לך שורף לי ששורף לך. אולי אפילו יותר. כי אתה חלק ממני. אני אוהבת אותך, מאוד מאוד השמש הקטנה שלך. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
מקסים
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 1 באפר׳ 2012
הלבטים שלך מול המנטור
במיוחד כשאתה שם על "כסא התלמיד" ( מנגינה המורה רואה הרבה כיסאות תלמידים אבל זה כסא מיוחד). הדרך שהוא בוחר לענות לך ו להתייחס לדברים. עושה רושם של אדם מדהים. זכית גם בו וגם בה. הדרך שלה, לתפוס מקום בתוך חייך ולהשפיע אהבה טהורה ואמיתית. הדיאלוגים מעניינים מחכה להמשך. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
"הדא מכתוב"
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
בכוח המוח(שולטת) • 1 באפר׳ 2012
מי הוא זה שמחליט מה השפע שמגיע לך? איך הוא מחליט? האם יש לך בחירה? האם הרצון שלנו מניע אותנו לבחור דברים מסויימים ואז להשיג אותם? האם מה ש"כתוב" לנו יגיע בלי שנתאמץ להשיג אותו?
שאלות טובות, לא? כי אם הלב שלך רוצה משהו, והשכל שלך אומר לך שהדבר הזה רצוי וטוב לך, מה אתה אמור לעשות עכשיו? לשבת ולחכות ולראות מה יגיע אליך? הכל הכל קבוע מראש בעולם שלנו? אנחנו סכמה שכבר הותוותה? אם כל מה שאנחנו מקבלים הוא "שפע", המילה מאבדת את הצביון והמשמעות הרגילה. כי גם חוסר הוא שפע, וכאב הוא שפע, ועצב הוא שפע, ושבר הוא שפע, ופצע וחבורה הם שפע. זה לא מוביל אותנו להתנהגות אקטיבית, אני לא רואה את זכות הבחירה שלי כאן בבחירה מהם סוגי השפע אותם אני רוצה. ויודע מה? גם אם אנחנו ציור מצויר, דו מימדי שכבר קיים וזורם בלופ, הכל "מכתוב" בו מהתחלה ועד הסוף, אני לא רוצה לדעת מזה. זה אומר שאני לא באמת חיה. אני אומרת: אם יש משהו שאתה רוצה בו, עם הלב והשכל, לך על זה. בלי רגשות אשם, בלי פחד, בלי לחשוב שעדיף לעשות מדיטציה. פשוט לך על זה בכל הכוח, ואם לא תצליח, תדע שעשית הכל כדי להכניס אותו לחיים שלך. |
|
Efrati(שולטת) |
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
אין לי אוויר
לפני 12 שנים •
1 באפר׳ 2012
Efrati(שולטת) • 1 באפר׳ 2012
וזה לא קורה הרבה
... כן מכירה את ה"שפע" מאמינה בזה גם אבל עצרתי רק לאמר : וואו |
|