סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הגדרות

en1
en1
לפני 20 שנים • 21 בינו׳ 2004

הגדרות

en1 • 21 בינו׳ 2004
נסיבות החיים הביאו אותי ליצור קשר עם גבר שאיתו הייתי ביחסי שליטה לפני מס' חודשים, שהקשר בינינו הופסק. הקשר איתו היה לפני הכרתי את הכלוב ולפני שהגעתי למועדון בפעם הראשונה.
אז, לא ידעתי מה זה בדס"מ, לא ידעתי מה זה וניל, וניל-קינקי, סאבית, דום... לא הכרתי את המילים האלו ולא הייתי חלק מהעולם הזה. הוא פשוט היה אומר לי מה לעשות, ואני הייתי עושה, הוא היה מכאיב ואני הייתי סופגת. וזה היה הקשר הכי מענג ומטורף שהיה לי.

והיום יש את כל המילים והמונחים שעושים את הכל קצת יותר מלאכותי. רק כדי להצטרף לכלוב, צריך להגדיר את עצמך, מי אתה ומה הגבולות שלך. פתאום תקף אותי געגוע ללהיות פשוט XXX ותוך כדי שיחה עם אדם לראות מי אני ומה אני בקשר הזה ועד לאן אני מוכנה להגיע.
בשיחה עם אותו אדם, שמתי לב כמה עברתי מאז שהיינו בקשר וכמה מילים חדשות הכרתי. הפער בין המצב הבתולי שהייתי בו לפני מס' חודשים לבין המצב המוגדר (יחסית) בו אני מצויה היום כל כך צרם לי.

גם לכם יש געגוע לפעמים לקשרים הראשונים... עוד לפני שידעתם שאתם אדון, שפחה, סוויצ' וכו'? שהגעתם להיות למעלה/למטה, פשוט כי לשם הקשר הוביל אתכם בלי שזה היה מוגדר מראש?

האם עדיף לחיות חיים בהם כל תופעה מוכרת ומוגדרת או שעדיף להכיר כמה שפחות ההגדרות?
היצור
היצור • 21 בינו׳ 2004
על הבירכיים, אני לחלוטין מבין אותך.
אמנם הקשר שבו התחלתי את הבדס"מ הוא אותו קשר בו אני נמצא היום, לשימחתי,
אבל היה קסם מדהים בבתוליות שבצלילה לתוך הפעילות (אז עוד לא הכרנו את המילה סשן),
המחרמנת, מלאת האנרגיה והכל כך חדשה. זה בהחלט נחרט בזיכרון, ויש געגועים.
אבל...
אני חושב שזו תופעה שקיימת בכל דבר שמתחילים ומגלים לראשונה.
כמו תחילת קשר ונילי עם בן/בת זוג, כמו כניסה לתחומים חדשים אחרים, שאליהם נכנסתי בחיים.

מעבר לזה, אני בד"כ בחיים, מעדיף לדעת מה שאני יכול, על דברים שאני עושה,
השלב של האינסטינקט הטבעי, כשפשוט צוללים לתוך עולם חדש, הוא קסום ומדהים,
זה המגנט הראשון. אח"כ, רוצים להתפתח, לראות מה עוד יש, להתנסות בדברים חדשים.
בשלב הזה, צריך להצטייד במפה יותר מפורטת של העולם, שאפשר יהיה להתמצא בעזרתה.
לכן, איני חושב, שזה רע, להכיר את המילים שנקראות כאן "מונחים", ולדעת על עוד סוגי פעילויות, קשרים, טכניקות, ציודים, וכו' וכו'.
הכל רק יעשיר את עולם הבדס"מ שבו אני מעוניין לחיות. צריך רק לקחת את כל המונחים וכד'
בערבון המתאים, זו צורת תקשורת בכדי שנוכל להחליף מידע על בדס"מ ואחד על השני,
ולזכור שבסוף הכל מסתכם בשני אנשים, או יותר, הנמצאים בחלל אחד או בקשר כלשהו, עם ציוד כלשהו, ורוח דברים ורצון להביא אחד את השני ואת עצמם להרגשה מסויימת.
השאר תלוי במה המוח שלהם מכיר ויודע בהקשר למצב הזה.

היצור. icon_mrgreen.gif
ניר לב
ניר לב • 21 בינו׳ 2004
אין בזה טוב ואין בזה רע, הגדרות זהו כלי.
כלי שמביא אותנו למודעות גבוהה יותר מבעבר. שיש מודעות גבוהה יותר אז
ניתן להגיע לשליטה גבוהה יותר בתהליך מצד אחד ומצד שני אובדת הספונטניות.

והנה יצאה לנו הגדרה לתפקיד ההגדרה icon_smile.gif

צודק creature monkey ape שבתחילת תהליך בד"כ מספיקה לנו הספונטניות, לאחר מכן בשביל להגיע לדיוק רב יותר נדרשת שלנו שליטה גבוהה יותר כאמור ההגדרות עוזרות להגיע לשליטה.

חסרה הספונטניות? חסרה לך ההתרגשות של ההתחלה? התשובה לזה היא שאת ההתרגשות והספונטניות של ההתחלה יש ... רק בהתחלה. זאת עוד הגדרה icon_smile.gif

אז אפשר לעשות עוד התחלה ועוד התחלה, ואשר להעמיק קשר. כל אחד ובחירתו הוא. דבר אחד אני יכול לומר בודאות. כאשר בונים משהו לאט לאט, אזי יש פחות התרגשות בכל רגע נתון אבל כאשר מפנים מבט לאחור ישנה התרגשות גדולה מאד, התרגשות של הערכה.
לעיתים התרגשות זאת חזקה יותר מאותה התרגשות ראשונית.
en1
en1
en1 • 21 בינו׳ 2004
טפו טפו טפו, עוד מתרגשת. ניר, אל חשש.
התהיה שלי היא לגבי הכלי הזה שנקרא "הגדרות" ונראה לי שאפשר להגיע לרמות גבוהות של שליטה גם בלעדיהן. אולי אפילו ביחוד בלעדיהן..?
הרי ברור שיש עוד אנשים רבים שמתענגים משליטה וכאב והם לא שמעו על האתרים האלו, לא ביקרו במועדון ולא מכירים את המילים האלו... אולי כך עדיף?
היצור
היצור • 21 בינו׳ 2004
אולי.
אני חושב שזה אינדיבידואלי, במקרה שלי - לא.

אני מרגיש שהתפתחתי המון בעניין הבדס"מ עקב חשיפה למידע וידע.
מעבר לזה, אני חושב שבכל מקרה כל אחד צריך לעשות את הבדס"מ בדרכו שלו,
איך שהכי טוב לו, ועל פי מה שהוא אוהב.
אם את מסוגלת לשמור על חיי הבדס"מ שלך שיהיו בדרכך שלך, אז אין לך מה
לדאוג מהגדרות, מונחים וחשיפה לאתרים ולמועדון, שיערערו את תפיסתך על השליטה
והבדס"מ שלך.

ואם אינך עושה זאת בדרכך שלך, אז כדאי שתחשבי קודם על זה.
לדאוג לעולם הפרטי סובייקטיבי שלך, לפני שאת מכילה עלייך כללים ומידע הבאים מבחוץ.

היצור icon_mrgreen.gif
master_eith​(שולט)
master_eith​(שולט) • 21 בינו׳ 2004
אני חושב שצריך לשמור מרחק מהגדרות, כללים וחוקים. צריך לעשות את מה שמענג אותך ולברוח כמו מאש ממה שלא.

לאנשים, מעצם היותם אנשים נוח יותר בסביבה מוגדרת.

אם תצליחי למצוא הנאה במקום חסר הגדרות אשרייך. זה רק יעיד על היותך שונה ומיוחדת. לא בהכרח מתכון לחיים שלווים אבל בהחלט מקום לחיים מאתגרים ומעניינים הרבה יותר. לדעתי גם הרבה יותר מאושרים.