נוריתE |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
"אם מצליפים -לא מזיינים"
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
נוריתE • 11 באפר׳ 2012
וכן,אני ידועת שישנם פה זוגות שכן
ועדיין אני רואה פה איזהשהוא מוטיף ותפיסה כזאת שלא "מזינים שפחה" לא אבר בתוך אבר, בכל אופן נוסח וניל קינק פרוע אפילו כי אם הרי משנים את המילה "זיון" לחדירה/החדרה הוורסיות והאפשרויות מגוונות עד אין סוף ומענגות לא פחות אם לא יותר ועדיין זיון הוא זיין אבר בתוך אבר אולי אלו שחושבים או אומרים ככה חושבים שלהכניס את איברם הפרטי לתוף גוף נישלטתם, מוריד מערכם כגבר שליט? אולי, הם חושבים ש"היא לא צריכה את זה" או שהיא "לא ראויה"? שמספיק כל הפעיליות הבידסמיות האחרות ואין צורך לזחוף אבר בעבר כי "זיון זה לא בידיסמ אמיתי" ו "בידיסמ אמיתי, זיון הוא לא" אין לי מושג, רבים מהם עדין יעניקו לה "גרון עמוק" אבל לא מעבר לזה, כי לדחוף זיין עד גאג עמוק בגרון זאת "השפלה" חלקם אפילו מחזיקים מהצד איזו "סאבית" או "נילטת" למטרת עינוגים כאלו בעוד ה"שפחה" מוכאת בשוט עד עפר ומונחת בצד לשימוש נוסף של סוג הכאבה/השפלה זה או אחרים. ואני שואלת רטורית האם לשולט אין את היכולת והרשות לעשות בגוף נישלטתו כבשלו בכל המובנים הבידיסמיים התנכ''ים ומעבר להם? האם אין לה את ה רשות הזאת לכל הללו? ( כשהכל כמובן מרצונה בהסכמה בקשתה וכל הלוו, בהתחששב בדיון הנוסף שאני מעורבת בו) ואתם יכולים לענות לזה , על פי דעתכם/ן ראות עיניכם/ן לי זה נראה ברור מאליו ומעבר לזה ומה אם אישה נישלטת מאמינה לכל הדברים האלו שמניתי למעלה מה, זה גורם לה להרגיש? |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 11 באפר׳ 2012
אני חושבת שזאת יותר תפיסה שרואה בחדירה פרס שהנשלטת/שפחה/סאבית/יוניקורן צריכה להרוויח.
זה לא שיש מישהי שהיא רק לאלימות. אלא אם כן לא נמשכים אליה מינית, כמובן אבל לא על זה דיברת, נכון? כמו כן, התפיסה הזאת רווחת אצל אלה שמתרכזים בצד ה-S/M, כלומר לא אלה שבפרופיל שלהם כתוב "מתעניין פחות בכאב.." מי שאוחז בה לא בהכרח פוליגמי ובהחלט יתכן שמדובר בקשר אמיתי. ונחזור לקלישאה "כל אחד והבדסמ שלו". |
|
שלגי |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
שלגי • 11 באפר׳ 2012
באופן אישי מעולם לא נתקלתי בתפיסה הזאת.
אילו הייתי נתקלת, היא היתה נדחית על הסף, הכי לא מתאים לי שיש. אבל וואללה, כל אחד ומה שעושה לו/לה טוב. |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 11 באפר׳ 2012
שלגי, זה מה שקורה כשסאדיסט פיזי מחליט להיות מנטאלי.
|
|
שלגי |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
שלגי • 11 באפר׳ 2012
שיר כאב כתב/ה: שלגי, זה מה שקורה כשסאדיסט פיזי מחליט להיות מנטאלי.
חחח, גדולה את. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
בטי בום(שולטת) • 11 באפר׳ 2012
דווקא מהצד של המיילדום לא שמעתי על זה, אני מכירה את זה מהצד הפמדומי שדומיות לא מוכנות שהעבד שלהם יחדור אליהן.
בשני המקרים זה מטופש בעייני באותה המידה, שולט/ת שבגלל הסטטוס מוותרים לעצמם על חלק מהדברים. או פשוט לא נמשכים לנשלט/ת שלהם. |
|
אדון מכניע ובועל |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
בענין הזה כבר ניתנה תשובתי...
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
אדון מכניע ובועל • 11 באפר׳ 2012
הכל לגיטימי, פרט לדבר אחד - אני לא מצליח לתאר לעצמי שגבר ראוי, שמכבד את עצמו ( וכאלו לא רבים כאן, לדיאבון הלב ) יסכימו לרדת לסאבית מסוג השמ"ד ( רק לצרכי קיצור ר"ת של : השמנות, מכוערות, דחויות - וגם כאן לדיאבון הלב, המרחב הבדסמי כולו מלא בהן ). עצם התמונה הזאת בדמיוני מעלה בי חלחלה....
|
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
Re: בענין הזה כבר ניתנה תשובתי...
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
Mary Jane • 11 באפר׳ 2012
אדון מכניע ובועל כתב/ה: הכל לגיטימי, פרט לדבר אחד - אני לא מצליח לתאר לעצמי שגבר ראוי, שמכבד את עצמו ( וכאלו לא רבים כאן, לדיאבון הלב ) יסכימו לרדת לסאבית מסוג השמ"ד ( רק לצרכי קיצור ר"ת של : השמנות, מכוערות, דחויות - וגם כאן לדיאבון הלב, המרחב הבדסמי כולו מלא בהן ). עצם התמונה הזאת בדמיוני מעלה בי חלחלה....
אין לך מחשבות אחרות להפוך בהן בראשך, למעט נשים שמנות? מן הצד הדבר נראה, כמו שכל שתקעו בו יתד, כך שאינו מסוגל לשום התפתחות. לפחות הצנע זאת. |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
Re: בענין הזה כבר ניתנה תשובתי...
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
up u rs(אחרת) • 11 באפר׳ 2012
Mary Jane כתב/ה: אדון מכניע ובועל כתב/ה: הכל לגיטימי, פרט לדבר אחד - אני לא מצליח לתאר לעצמי שגבר ראוי, שמכבד את עצמו ( וכאלו לא רבים כאן, לדיאבון הלב ) יסכימו לרדת לסאבית מסוג השמ"ד ( רק לצרכי קיצור ר"ת של : השמנות, מכוערות, דחויות - וגם כאן לדיאבון הלב, המרחב הבדסמי כולו מלא בהן ). עצם התמונה הזאת בדמיוני מעלה בי חלחלה....
אין לך מחשבות אחרות להפוך בהן בראשך, למעט נשים שמנות? מן הצד הדבר נראה, כמו שכל שתקעו בו יתד, כך שאינו מסוגל לשום התפתחות. לפחות הצנע זאת. מרי ג'ין, זה מאוד פשוט, אם ידידינו חולה התשומי לא יעסיק את ארבעת נקודות האי קיו שלו בנשים שמנות-הוא יאלץ להתעסק במשהוא מודחק שהרבה יותר קרוב אליו באופן אישי: גברים עם זיין פיצפון. (****כותבת שורות אילו לובשת ג'ינס מידה 36*****) |
|
מלכתא |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
מלכתא • 11 באפר׳ 2012
אני מכירה גישה כזו גם מצד המיילדום וגם מצד הפמדום,
ולדעתי האישית היא שגויה. בד"כ מגיעים לסשן מאחר וקיימת משיכה כלשהי, בין אם פיזית או מנטלית, ולכן אני לא רואה סיבה שמישהו מספיק טוב לסשן לא יהיה מספיק טוב לסקס. זה לא אומר שסקס חייב להיות חלק מהעניין, אבל מנקודת מבטי האישית, בתור שולטת, הנשלט צריך לספק את כל צרכיי- גם המיניים. |
|