שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

Fetish Space

עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
לפני 12 שנים • 28 באפר׳ 2012

Fetish Space

יצא לי להיות ביום העצמאות במרכז, ושם הגעתי לתובנה לגבי עצמי ולגבי האהבה לביגוד פטישיסטי. סוף סוף הבנתי כי חוסר היכולת שלי להגיע לסאב ספייס נבעה מן העובדה כי אני לא יכול להיות נשלט במאה אחוזים וכך גם לא יכול לקבל דום ספייס כי אני לא שולט במאה אחוזים, וכי בכלל עולם השליטה הוא משחק מעניין אבל לא הדבר שבגללו ושלשמו נכנסתי לעולם הבדס"מ.
מאז ומעולם אהבתי לראות בגדים מבריקים וצמודים על גוף נשי, ופטיש זה הביא אותי לעולם הזה שבו גם יכלתי להנות מהצד הפיזי של הפטיש, שהוא המראה, הריח של בגד, והתחושה החלקה והאירוטית שיש לבגדים עלי או על מישהי אחרת.
באותם יומיים שהייתי במרכז יצא לי להיות לרגלי בחורה שגרמה לי לרדת על ברכי ועל ארבע ולהעריץ את מגפי הויניל החדשים והסקסיים שלה. מהרגע הראשון שראיתי את המגפיים ידעתי שאני חייב לגעת בהם, ללקק אותם, להריח אותם ולהעריץ את האישה המדהימה שלובשת אותם. ביום שלמחרת יצא לי להיות בבית חברה משותפת, שלבשה חליפת לייקרה שחורה, וכן הראתה לי ונתנה לי להריח את שמלת הלייטקס השקופה שלה.
יצא לי להגיע מספר פעמים באותם יומיים להגיע לפטיש ספייס, היי טיבעי שהתבטא בנשימות עמוקות, התרגשות מהריח, המראה והמגע, דופק גבוה וכמובן עוררות אירוטית שלא היתה יכולה להיות לי רק משליטה מנטלית או פיזית.
אני כבר לא צריך ולא מחפש לדעת למה אני לא מצליח להגיע לסאב ספייס, אלא אני יודע שאני יכול ורוצה להגיע לפטיש ספייס כי זו הדרך שלי להגיע לתחושות ולרגשות שלא יכלתי להגיע אליהם באף דרך אחרת.
    התגובה האהובה בשרשור