slavealfred |
לפני 12 שנים •
8 במאי 2012
מחפש רעיונות לשליטה מרחוק
לפני 12 שנים •
8 במאי 2012
slavealfred • 8 במאי 2012
שלום לכולם,
יש לי שפחה חדשה בארץ אחרת. אנחנו מתכתבים דרך yahoo messenger ויש לה גם מצלמה. לפני כמה ימים אמרתי לה לעשות סטריפטיז מול המצלמה. אחר כך אמרתי לה לאונן ולהראות לי. למחרת ציויתי עליה ללכת לעבודה בלי תחתונים. אני מחפש רעיונות כיצד אוכל להשפיל אותה עוד ולשעבד אותה יותר. כל רעיון יתקבל בברבה - תודה מראש! |
|
פסיכו מנייאק |
לפני 12 שנים •
8 במאי 2012
Re: מחפש רעיונות לשליטה מרחוק
לפני 12 שנים •
8 במאי 2012
פסיכו מנייאק • 8 במאי 2012
slavealfred כתב/ה: שלום לכולם,
יש לי שפחה חדשה בארץ אחרת. אנחנו מתכתבים דרך yahoo messenger ויש לה גם מצלמה. לפני כמה ימים אמרתי לה לעשות סטריפטיז מול המצלמה. אחר כך אמרתי לה לאונן ולהראות לי. למחרת ציויתי עליה ללכת לעבודה בלי תחתונים. אני מחפש רעיונות כיצד אוכל להשפיל אותה עוד ולשעבד אותה יותר. כל רעיון יתקבל בברבה - תודה מראש! קח כמה טיפים : 1. תתקין לה בבית 20 מצלמות רשת כולל בשירותים ובמקלחת. ( בשירותים יש להתקין לפחות 3 מצלמות, כך שכל פוזיציה תהיה מתועדת ) כמובן שיש להתקין גם מיקרופנים על מנת שתשמע מה המפגרת נואמת, וכן להתקין רמקולים שתוכל לתת לה הוראות ביצוע כאלו ואחרות. וכמובן שהכל יהיה מוקלט. 2. תתקין לה בכוס התקן רחמי שיהיה בתוכו gps מובנה שיעדכן אותך כל שניה היכן נמצאת השרמוטה. אני בימים אלו עובד על פיתוח חדש שהמתקן הזה יגלה גם רטיבות וישלח לך סמס כל אימת שהזונה המטומטמת שלך תהיה לחה . 3. תבקש ממנה לצלם את כל הבגדים שיש לה בארון ולמספר אותם , כך תוכל לשלוח לה סמס כל ערב מה ללבוש למחרת ,בזה הלשון : כלבה !! מחר ללבוש את - 23,56,94,21,99 . ( קצר ויעיל,אין טעם לחרבש במח ) טיפים נוספים ינתנו בהמשך ובהתאם לדרישת הקהל ותגובת האהבלה שאתה מאלף. |
|
גבר כנעני |
לפני 12 שנים •
8 במאי 2012
שלט
לפני 12 שנים •
8 במאי 2012
גבר כנעני • 8 במאי 2012
תרכוש שלט רחוק
|
|
Red E |
לפני 12 שנים •
8 במאי 2012
לפני 12 שנים •
8 במאי 2012
Red E • 8 במאי 2012
פסיכו מנייאק כתב/ה: slavealfred כתב/ה: שלום לכולם,
יש לי שפחה חדשה בארץ אחרת. אנחנו מתכתבים דרך yahoo messenger ויש לה גם מצלמה. לפני כמה ימים אמרתי לה לעשות סטריפטיז מול המצלמה. אחר כך אמרתי לה לאונן ולהראות לי. למחרת ציויתי עליה ללכת לעבודה בלי תחתונים. אני מחפש רעיונות כיצד אוכל להשפיל אותה עוד ולשעבד אותה יותר. כל רעיון יתקבל בברבה - תודה מראש! קח כמה טיפים : 1. תתקין לה בבית 20 מצלמות רשת כולל בשירותים ובמקלחת. ( בשירותים יש להתקין לפחות 3 מצלמות, כך שכל פוזיציה תהיה מתועדת ) כמובן שיש להתקין גם מיקרופנים על מנת שתשמע מה המפגרת נואמת, וכן להתקין רמקולים שתוכל לתת לה הוראות ביצוע כאלו ואחרות. וכמובן שהכל יהיה מוקלט. 2. תתקין לה בכוס התקן רחמי שיהיה בתוכו gps מובנה שיעדכן אותך כל שניה היכן נמצאת השרמוטה. אני בימים אלו עובד על פיתוח חדש שהמתקן הזה יגלה גם רטיבות וישלח לך סמס כל אימת שהזונה המטומטמת שלך תהיה לחה . 3. תבקש ממנה לצלם את כל הבגדים שיש לה בארון ולמספר אותם , כך תוכל לשלוח לה סמס כל ערב מה ללבוש למחרת ,בזה הלשון : כלבה !! מחר ללבוש את - 23,56,94,21,99 . ( קצר ויעיל,אין טעם לחרבש במח ) טיפים נוספים ינתנו בהמשך ובהתאם לדרישת הקהל ותגובת האהבלה שאתה מאלף. ומה עם "אלמנט ההשפלה פסיכו?.. בעיצעס שנתת אין אפילו אלמנט השפלה אחד, .. נא הוסף, בבקשה כמובן |
|
בת אדם |
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
בת אדם • 9 במאי 2012
יש לי שפחה חדשה בארץ אחרת. אנחנו מתכתבים דרך yahoo messenger ויש לה גם מצלמה. לפני כמה ימים אמרתי לה לעשות סטריפטיז מול המצלמה. אחר כך אמרתי לה לאונן ולהראות לי. למחרת ציויתי עליה ללכת לעבודה בלי תחתונים. אני מחפש רעיונות כיצד אוכל להשפיל אותה עוד ולשעבד אותה יותר. כל רעיון יתקבל בברבה - תודה מראש! קח כמה טיפים : 1. תתקין לה בבית 20 מצלמות רשת כולל בשירותים ובמקלחת. ( בשירותים יש להתקין לפחות 3 מצלמות, כך שכל פוזיציה תהיה מתועדת ) כמובן שיש להתקין גם מיקרופנים על מנת שתשמע מה המפגרת נואמת, וכן להתקין רמקולים שתוכל לתת לה הוראות ביצוע כאלו ואחרות. וכמובן שהכל יהיה מוקלט. 2. תתקין לה בכוס התקן רחמי שיהיה בתוכו gps מובנה שיעדכן אותך כל שניה היכן נמצאת השרמוטה. אני בימים אלו עובד על פיתוח חדש שהמתקן הזה יגלה גם רטיבות וישלח לך סמס כל אימת שהזונה המטומטמת שלך תהיה לחה . 3. תבקש ממנה לצלם את כל הבגדים שיש לה בארון ולמספר אותם , כך תוכל לשלוח לה סמס כל ערב מה ללבוש למחרת ,בזה הלשון : כלבה !! מחר ללבוש את - 23,56,94,21,99 . ( קצר ויעיל,אין טעם לחרבש במח ) טיפים נוספים ינתנו בהמשך ובהתאם לדרישת הקהל ותגובת האהבלה שאתה מאלף. זו רק אני או שהוא עלה על סטראט אפ טלוויזיוני: האח הסוטה והגדול לכלבות פוטנציאליות, או לחילופין... אימוניי הכלבה.. לקחת מספר נשלטות שצריכות לעבור חינוך וכו' שיעבוד על קונספט של משימות והצבעות וכו'... |
|
slavealfred |
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
תודה לכולם
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
slavealfred • 9 במאי 2012
פסיכו - תודה עבור הרעיונות שנתת. זו התחלה מצוינת.
חתולת זרע - לא חשבתי על סדרת ריאליטי אלא יש לי שאלה רצינית Red E אשמח לקבל עוד רעיונות שקשורים להשפלה. תודה |
|
שלגי |
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
שלגי • 9 במאי 2012
שתפתח בלוג חושפני שכותרתו:
״אני הזונה של העבד אלפרד״ שתתאר את תחושותיה, מה היא מרגישה וכמה זה משפיל להיות שפחה של עבד. |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
A v(שולט) • 9 במאי 2012
יש לי שפחה חדשה בארץ אחרת. אנחנו מתכתבים דרך yahoo messenger ויש לה גם מצלמה. לפני כמה ימים אמרתי לה לעשות סטריפטיז מול המצלמה. אחר כך אמרתי לה לאונן ולהראות לי. למחרת ציויתי עליה ללכת לעבודה בלי תחתונים. אני מחפש רעיונות כיצד אוכל להשפיל אותה עוד ולשעבד אותה יותר. כל רעיון יתקבל בברבה - תודה מראש! קח כמה טיפים : 1. תתקין לה בבית 20 מצלמות רשת כולל בשירותים ובמקלחת. ( בשירותים יש להתקין לפחות 3 מצלמות, כך שכל פוזיציה תהיה מתועדת ) כמובן שיש להתקין גם מיקרופנים על מנת שתשמע מה המפגרת נואמת, וכן להתקין רמקולים שתוכל לתת לה הוראות ביצוע כאלו ואחרות. וכמובן שהכל יהיה מוקלט. 2. תתקין לה בכוס התקן רחמי שיהיה בתוכו gps מובנה שיעדכן אותך כל שניה היכן נמצאת השרמוטה. אני בימים אלו עובד על פיתוח חדש שהמתקן הזה יגלה גם רטיבות וישלח לך סמס כל אימת שהזונה המטומטמת שלך תהיה לחה . 3. תבקש ממנה לצלם את כל הבגדים שיש לה בארון ולמספר אותם , כך תוכל לשלוח לה סמס כל ערב מה ללבוש למחרת ,בזה הלשון : כלבה !! מחר ללבוש את - 23,56,94,21,99 . ( קצר ויעיל,אין טעם לחרבש במח ) טיפים נוספים ינתנו בהמשך ובהתאם לדרישת הקהל ותגובת האהבלה שאתה מאלף. מה מה 21 ו23 לא מבין את הראש??? ממתי היא הולכת עם תחתון וחזיה? פסיכו תתעשת |
|
flannery(נשלט) |
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
יש לי
לפני 12 שנים •
9 במאי 2012
flannery(נשלט) • 9 במאי 2012
יש לי הרבה רעיונות.תתקשר אלי ותשמע
|
|
slavealfred |
לפני 12 שנים •
11 במאי 2012
flannery איך להתקשר?
לפני 12 שנים •
11 במאי 2012
slavealfred • 11 במאי 2012
שלום flannery
אני מאד מעונין ברעיונות שלך. אולי תואיל לכתוב כמה בפורום. אם לא - שלח לי באי-מייל slavealfred@hotmail.com |
|